Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Versatel« Terug naar discussie overzicht

IEX, WAARDELOOS !!!!

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 maart 2004 20:10
    Ik ben gewoon bezig een halfuur een goed doorwrocht VRSA item te schrijven, en wat gebeurt er dan == een vorm van storing, of er even niet zijn.

    Nu ze zoeken het maar uit, ik doe niet meer mee op dit forum.

    Alleen ik ben super positief en als ik dan wat kantekeningen wil maken naar andere beleggers, lig ik eruit. Gewoon balen, want ik ga morgen gewoon voor de 3,50, maar op deze manier kan ik het even meer uitleggen.

    Ze zoeken het maar uit, want met enige geduld, komt de winst op ca. 3,50 er heus wel uit. En wat enig geduld, vlgs mij gewoon woensdag a.s. al.

    Alleenik hoop, dat dit bericht niet in storing ligt, want op dit moment benik super / gevoelig / argwanend geworden.

    Of te wel, over de IEX ben ik bepaald even niet positief.

    Vg Ger
  2. [verwijderd] 1 maart 2004 20:38
    Ger, als je doelt op het feit dat je een stuk tekst geschreven hebt en er dan een error komt als je wilt posten, omdat het te druk is op de site. In dat geval is moet je eens proberen op de back knop in je internetbrowser te drukken en de tekst dan te kopieeren om het vervolgens te posten als IEX het weer doet.

    Moet vriendelijke groet,
  3. Hans_U 1 maart 2004 20:41
    Ger,
    heb in andere draadjes ook al opgevangen dat computers 'hangen' op dit forum. Heb dit zelf ook op een bepaalde computer en nooit op andere computers. Met andere sites op m'n 'probleem' computer heb ik geen enkel probleem.
    Geen idee waar het in zit. Gebeurt vrij frequent (pak 'm beet gemiddeld een minuutje of 10), op onvoorspelbare momenten, ook als je niets doet.
    Heb me al als gewoonte aangewend als ik iets wil posten, dit eerst in een word document te zetten. Zal er een mailtje naar IEX aan wagen.

    groeten, Hans.

    o ja, is er iets aan de hand de laatste tijd? ik zie zoveel postings en zoveel nieuwe mensen. Zal wel een goed teken zijn. :-)
  4. [verwijderd] 1 maart 2004 21:45
    Bij mij werkt het forum ook geregeld traag. Dit ligt echt aan IEX, want dit euvel doet zich voor zowel thuis als op m'n werk. Twee totaal verschillende configuraties. Bij haperingen schakel ik voor het forum meestal over naar www.debeurs.nl . Zelfde forum, maar dan in een ander jasje.

    PS. Duece, niet weg gaan hoor !
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.