Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

ACCSYS TECHNOLOGIES PLC« Terug naar discussie overzicht

Accsys november 2014 wat doen de cijfers

286 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 ... 15 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 20 november 2014 11:48
    quote:

    machmit schreef op 20 november 2014 10:54:

    [...]
    Wat je nu zegt is malienkolder. Tot nog toe groeit de omzet alleen maar en dat zal m.i. gewoon doorgaan. En wat is duur? Moet je dat ook niet afzetten tegen levensduur?
    Ook al zou je kunnen bewijzen dat Accoya veel goedkoper is over de levensduur, dan nog zullen slechts heel weinig mensen dat extra geld willen uitgeven.

    Accoya is en blijft een luxe-product; bij uitstek geschikt voor mensen met te veel geld.

    Ik wil ook wedden dat vrijwel niemand van de personen op dit draadje, zelf Accoya hebben toegepast.
  2. machmit 20 november 2014 11:58
    quote:

    beeldscherm schreef op 20 november 2014 11:06:

    und die spielerei geht weiter und weiter wie lange noch...
    Tussen nu en het einde van dit jaar komt er m.i. veel duidelijkheid over de stand van zaken nu en in de toekomst. Punt is: Accys heeft de roep om duurzaam mee.

    Paul Clegg, Chief Executive of Accsys Technologies, manufacturer of Accoya® wood, gives his personal view on how increasing environmental consciousness is having a dramatic impact on the timber industry. (....) The move away from mass commodity selling and replacing it with more added-value products means we can produce on a smaller scale, reducing cap-ex costs and gaining higher capital returns. It is a good business model.
  3. alida1 20 november 2014 12:06
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 20 november 2014 11:48:

    [...]

    Ook al zou je kunnen bewijzen dat Accoya veel goedkoper is over de levensduur, dan nog zullen slechts heel weinig mensen dat extra geld willen uitgeven.

    Accoya is en blijft een luxe-product; bij uitstek geschikt voor mensen met te veel geld.

    Ik wil ook wedden dat vrijwel niemand van de personen op dit draadje, zelf Accoya hebben toegepast.
    ik ben een zeer tevreden gebruiker van dit product. Vandaar uit durf ik ook in dit aandeel te investeren.
  4. [verwijderd] 20 november 2014 12:10
    Ik investeer in dit aandeel omdat het een enorm potentieel heeft.. Koersdoel op 1,3! De feiten zijn er en zwarte cijfers zijn niet veraf.. Ik denk niet dat Solvay Accsys in de eerste jaren zal opkopen.. Een belang erin nemen denk ik wel, maar dat heeft alleen maar een positieve invloed op de koers
  5. machmit 20 november 2014 12:17
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 20 november 2014 11:48:

    [...]

    Ook al zou je kunnen bewijzen dat Accoya veel goedkoper is over de levensduur, dan nog zullen slechts heel weinig mensen dat extra geld willen uitgeven.

    Dat laatste betwijfel ik. Mensen snappen steeds meer dat dit de enige plaats is voor menselijk leven. Dat onze energiebronnen uitgeput raken en dat we meer naar cradle tot cradle productie/producten moeten. Dus o.a. Accoya.
  6. [verwijderd] 20 november 2014 14:26
    quote:

    QuanderO schreef op 20 november 2014 12:34:

    [...]

    Op de site van Accsys staat nog niks
    Dit bedrijf kijkt helemaal niet naar de belangen van de aandeelhouders. De aandeelhouders weten niet eens wanneer Accsys de cijfers bekend gaat maken. Lijkt mij toch wel belangrijk voor een aandeelhouder dat hij weet hoe het bedrijf presteert.
  7. [verwijderd] 20 november 2014 15:47
    Parkeergarage MCS, Amsterdam

    Voor het Antoni van Leeuwenhoek, Medisch Centrum Slotervaart en Sanquin bloedbank wordt een nieuwe bovengrondse parkeergarage gebouwd. De parkeergarage past binnen het tevens door dJGA opgestelde beeldkwaliteitsplan, waarbij de garage een centrale ligging krijgt. De stedelijke ruimte krijgt een kwaliteitsimpuls door een toekomstige wandelboulevard die aan één zijde geflankeerd wordt door de parkeergarage.

    De garage wordt rondom ingepakt in hetzelfde materiaal: bamboe. Om de menselijke schaal niet uit het oog te verliezen heeft het gebouw een groene plint van ‘levende’ bamboestruiken. Hierboven zweeft een volume afgewerkt met ronde palen van ‘dode’ bamboe. Deze bamboepalen worden aangebracht in een waaierend patroon waardoor dynamiek in de gevel ontstaat. Bamboe is een zeer duurzaam gevelmateriaal omdat het sterk is, snel groeit en natuurlijk vergrijst zonder geschilderd te worden.

    Het hoofdtrappenhuis is als zichtbaar glazen doosje tegen het volume van de garage geplaatst. De gevel is gemaakt van duurzame houten kozijnen van onbehandeld accoya, een gemodificeerde zachthoutsoort die daardoor vergelijkbare prestaties gekregen heeft als hardhout.

    www.architectenweb.nl/aweb/projects/p...
  8. machmit 20 november 2014 15:58
    quote:

    schreef op 20 november 2014 15:41:

    Communicatie is nooit een sterk punt van Clegg geweest. Alleen als er iets belangrijks te melden is wordt het gepubliceerd en financiele verslagen worden slechts enkele dagen van te voren aangekondigd.
    Maar er lijkt toch een spoorboekje te zijn, althans dat maak ik op uit een antwoord aan Cementwagen over de affaire Diamond Wood: > Kunt u ivm deze zware tegenvaller eerder naar buiten komen met omzetcijfers, winstcijfers, aangezien u wel verwacht in de nabije tijd groene cijfers te verkrijgen?
    We cant change our reporting timing as the audit process is set and these costs don’t effect the point we will become cash positive ; as we have said before ,turning cash positive remains our objective and I believe we will do so .
  9. [verwijderd] 21 november 2014 01:44
    De ervaring uit eerdere resultaten bij Accsys heeft ons geleerd dat deze koers welke in korte tijd ruim 30% lager staat zich na de cijfers op 20 november echt niet volledig zal herstellen.
    Reverse split!!!! Ik reken in ieder geval absoluut nog altijd in oude koersen en deze is nu omgerekend slechts 0.164 centen!!
286 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 ... 15 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.