Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Nanobiotix met haar NBTXR3 richting €80,- in 2014 ? (Heden €17,-)

524 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 27 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 6 juni 2014 14:42
    quote:

    Uperdepup schreef op 6 juni 2014 12:22:

    Technisch en fundamenteel een echte buy op dit moment
    Ik blijf minimaal tot maart in Nanobiotix Jan Pal, dus kom nog eens kijken zou ik zeggen.
    Minimaal tot Maart, het is al juni hoor, ik blijf tot minimaal 60 euro, daarna hoef ik namelijk nooit meer te werken.
  2. [verwijderd] 6 juni 2014 14:51
    quote:

    De Maanman schreef op 6 juni 2014 14:42:

    [...]

    Minimaal tot Maart, het is al juni hoor, ik blijf tot minimaal 60 euro, daarna hoef ik namelijk nooit meer te werken.
    K** je hebt gelijk, dan ga ik er meteen uit ;)
    60 euro is je richtprijs dankzij het mogelijk uitoefenen van opties management tussen 60-90 ?
    Of kan je dan net je 3e woning in Monte Carlo bekostigen ? ;)
  3. [verwijderd] 8 juni 2014 10:45
    Een analist moet een analyse maken over de potentie van het bedrijf en de toekomst mogelijkheden (bedrijf,sector)en het daar bij laten Het afgeven van een koersdoel is en blijft veelal natte vinger werk En wat ook netjes zou zijn dat de betreffende analist zou melden wat voor belang ze in het betreffende bedrijf hebben
  4. [verwijderd] 8 juni 2014 16:58
    quote:

    BP66 schreef op 8 juni 2014 10:45:

    Een analist moet een analyse maken over de potentie van het bedrijf en de toekomst mogelijkheden (bedrijf,sector)en het daar bij laten Het afgeven van een koersdoel is en blijft veelal natte vinger werk En wat ook netjes zou zijn dat de betreffende analist zou melden wat voor belang ze in het betreffende bedrijf hebben
    Klopt. Maar we moeten ze niet echt serieus nemen.
    Mooiste voorbeeld:
    imtech, werd de hemel in geprezen met koersdoelen ver boven de 20. Nu een pennystockje.........

  5. [verwijderd] 9 juni 2014 10:06
    quote:

    paco schreef op 8 juni 2014 20:00:

    [...]

    schijnt een effectiever behandeling te zijn als je het zo leest.
    Ik heb het voor het algemeen gemak even door de vertaalmachine gegooid,
    maar volgens mij is dit niet het hele verhaal en is Nanobiotix verder, en is de expansie makkelijker dankzij de techniek.
    Xray is dus een algemeen te gebruiken techniek, waar de patentenbezwaren kunnen liggen is me niet duidelijk.
    Overigens vind ik een goede concurrent niet perse verkeerd, meer schouders kunnen meer bereiken en nanotechnologie globaliseren in behandeling radiotherapie.

    translate.googleusercontent.com/trans...
  6. [verwijderd] 9 juni 2014 10:39
    Interessant artikel waarin ik begrijp dat Nanobiotix samen werkt met Bioalliance voor lever nano technologie;
    dit is interessant omdat Livatag van Bioalliance al vergevorderd is en recent daarbovenop een fasttrack status kreeg in fase 3.----

    Een map staal, tempereren GENFIT INNATE PHARMA ADOCIA et al.. Een origineel hoog inkomen winstgevende technologische revolutie. Op het eerste gezicht, de NBTXR3 dat de aandacht van de beleggers en potentiële partners richt. Nanobiotix is ??trots op het maken van de lokale standaard behandeling voor weke delen sarcoom. Eerste interessante resultaten, de ambities, en klinische korte cyclus. Het bedrijf heeft ook een vergunning van de MSNA op de lancering van een klinische proef in de indicatie van kanker van het hoofd-halsgebied: een versnelde studie voor NBTX-IV met intraveneuze injecties . Daarnaast Nanobiotix neemt deel aan een consortium van "nanomedicine" bij leverkanker (indicatie # 3), met name in samenwerking met BIOALLIANCE PHARMA.

    Het register van partnerschappen, na een eerste uitbarsting met de Aziatische "Pharma Engine" voor een totaal bedrag van € 57.000.000 targeting 5 studies, het bedrijf wil een vergevorderd stadium van ontwikkeling te onderhandelen. Ideaal voor het verbeteren van de waardering van de onderneming, zonder de beperking van de potentiële commerciële muzen. Echter, NAN0BIOTIX goed uitgerust in het innovatieve gebied van nanomedicine wil haar gehele Europese wetenschappelijke pand te behouden. Voor de goede orde, had de titel afgelopen februari explodeerde na de aankondiging van de versnelde ontwikkeling schema, gevolgd door een succesvolle fondsenwerving eerlijk gezegd bedoeld om de financiële autonomie te garanderen.

    # 1 missie van het bedrijf is te bereiken (door middel van haar "nanoXray" technologie gericht radiotherapie bij de behandeling van kanker) om de efficiëntie van de X-stralen te verbeteren, terwijl het verminderen van hun toxiciteit, dankzij de tussenkomst van specifieke nanodeeltjes toegediend in de tumor: de werking van toenemende doses ray zonder vernietiging van gezond weefsel. Een enorme markt: de straling die betrokken zijn bij 60% van de kankers, voor een gemiddelde kostprijs van € 10.000 per patiënt. Met een dergelijke behandeling pauze, in de handel brengen van het product range "Nanobiotix" snel de drempel van € 1000000000 bereiken, mogelijk aan het einde van het decennium. Permission marketing wordt nu verwacht in 2016, en de marketing van het volgende jaar.

    Het volstaat te zeggen dat het potentieel is enorm, in vergelijking met een marktkapitalisatie van ongeveer € 290.000.000, die vandaag de dag lijken hoog, door vervorming van de aanpak die we in Europa cap biotechs vaak smalle . In 2015 moet de eerste significante inkomsten uiteindelijk vallen door de ondertekening van partnerships. De eerste belangrijke overeenkomst zal naar verwachting worden geboren in de Verenigde Staten tegen het einde van 2014 op het gebied van ontwikkeling en commercialisering van NBTXR3. Daarnaast heeft Nanobiotix al getekend universele samenwerking met ziekenhuizen, klinieken en apotheken gespecialiseerd in de behandeling van kanker.

    Deze retrospectieve zou niet compleet zijn als we niet terug de NBTXR3: positieve resultaten de deur naar het op de markt potentieel openen, post spil bezig op het podium 2014 Het Comite van onafhankelijke deskundigen gevalideerd de pilotfase gewaardeerd. het veiligheidsprofiel, en gewezen op de effectiviteit van het product, met het vooruitzicht van een aanzienlijke klinische voordeel. Op leverkanker, wil de groep overleven verlengen. Bij kanker van het hoofd en de nek is de beoordeling van het product tolerantie heerst, en op zijn beurt de controle van de progressie van de ziekte en levenskwaliteit. Al deze studies aan een onvervulde medische behoefte om ze klaar te hebben. Vooral de reeks "nanoXray" kan worden onderverdeeld in meerdere indicaties.

    Advies: een snelle fasering distributie technologie, met de stempel "medisch hulpmiddel". De som van alle onderdelen is vrijwel onbespreekbaar bij klinische en commerciële succes van de eerste en aanduidingen. Niettemin, gezien de korte cyclus van levering van producten, in het verwachte succes indicatie wekedelensarcoom en de theoretische overlapping andere therapeutische toepassing, de som van de drie richtingen, en de nabijheid van marketing hypotheek kan een theoretische koersdoel van € 35, behalve hik op premie indicatie. Echter, en we bevestigen sereen, een investering in de biotechnologie is nauwelijks denkbaar zonder het maken van terugkerende voordelen en het toezicht op de microscoop evolutie studies, waarbij samenwerking en financiële autonomie.

    Kortom, de technische configuratie vereist de afwikkeling van € 24, de steun aan de voet te volgen is het € 19. Ten slotte is de prijs tot 33 euro in 2014 heeft een goede kans om opnieuw getest door het einde van het jaar.
  7. [verwijderd] 9 juni 2014 11:52
    quote:

    paco schreef op 7 juni 2014 13:03:

    www.iflscience.com/health-and-medicin...

    concurrentie zit ook niet stil
    Daarbij is het ook nog niet gezegd of zij genoteerd zullen gaan staan aan de beurs.
    "The work was conducted by researchers from Rice, the University of Texas MD Anderson Cancer Center and Northeastern University."
  8. [verwijderd] 10 juni 2014 08:49
    10 juni: analistenbijeenkomst
    12 juni: presentatie aan investeerders, analisten tradeurs Londen
    Mid-juni: Resultaten NBTXR3 Cancer Head and Neck pilotfase (waarbij 40 patiënten)
    18 juni: AGM
    Juni: RDV ontbijt aandeelhouders
    Voor het einde van juni: Resultaat evaluatie NBTXR3 leverkanker
    Voor het einde van juni: start ontwikkelingsprogramma met NBTXR3 PharmaEngine voor twee indicaties, rectale kanker en mondkanker, lokaal gevorderde.
    23-26 juni: BIO International Convention in San Diego,
    Binnenkort: Mijlpaal Betaling Taiwanese partner PharmaEngine voor NBTXR3
    Binnenkort: Update encryptie marktpotentieel NBTXR3 (momenteel geschat op 5/6000000000)
    Voor het einde van 2014: kondigt partnership met de Amerikaanse farmaceutische speler aan op de ontwikkeling en commercialisering van NBTXR3 zorgen
    Eind 2014: vanaf pivot wekedelensarcoom NBTXR3 fase. Het zal 10 tot 12 Europese landen en tussen de 100 en 200 patiënten betrokken.
    Early 2015: vroege testfase, pivot leverkanker waarbij 200 400 mensen (eindigt eind 2017)
    2016 resultaten pivot podium weke delen sarcoom, CE
    Einde 2017 Resultaten pivot podium hoofd-halskanker

    Bron bourso
  9. [verwijderd] 10 juni 2014 22:22
    Mechanische vernietiging
    Nanobiotix aanpak omvat het injecteren in de tumor rechtstreeks kristallijne nanodeeltjes, dan op afstand geactiveerd door radiotherapie. Vastleggen X-stralen, veroorzaken ze mechanische vernietiging van tumorcellen. Bij wekedelensarcoom de afname van het tumorvolume was toereikend voor alle patiënten te bedienen. Genoemd NBTXR3 code, product Nanobiotix kan worden gebruikt als pre-operatieve behandeling.
    "We zullen nu in staat zijn om te starten in Europa voor het einde van het jaar, een multicenter fase III studie over 150 patiënten, voor de CE-markering in 2016 ", zegt Lawrence Levy, voorzitter van Nanobiotix.
    De genoemde, die € 28.000.000 getogen in vroege onderneming, de middelen om zelfstandig product op de Europese markt. Tegen het einde van 2014, zal het ook de tussentijdse resultaten van de test uitgevoerd met het Institut Curie, de kanker van het hoofd-halsgebied. In 2015, het van plan is een nieuwe proef in leverkanker.

    www.lesechos.fr/journal20140610/lec2_...
524 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 27 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.