Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

KK DD AEX 13-6 2012 : "Op zoek... !"

202 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Mintzkov 13 juni 2012 08:15
    Nog geen DD, snel weer ééntje neerpennen. Het gevecht tussen Apple en Google krijgt er nog een derde gelukszoeker bij. Kijk daar hebben we wat aan :

    Zoekmachine voor bril, afstandsbediening en sleutels in huis
    Onderzoekers van de Universiteit van Virginia hebben een systeem uitgevonden waarmee vergeetachtige mensen nooit meer spullen kwijtraken. Het systeem werkt voor alledaagse objecten in huis, zoals sleutels, een bril of de afstandsbediening.

    Het project - genaamd Kinsight - werkt met Kinect van Microsoft. Kinect is gemaakt voor de Xbox 360 en maakt interactie met de spelcomputer mogelijk door middel van gebaren die gemaakt worden met het lichaam, of door voorwerpen te tonen aan de cameras van de Kinect. 'Door het bijhouden van de locaties van de objecten, kunnen we bouwen aan een slimme zoekmachine voor ons huis, dat vragen kan beantwoorden zoals - waar is mijn bril, afstandsbediening, of mijn portemonnee', aldus één van de onderzoekers. Het ontwerp is gebaseerd op het principe dat objecten alleen van locatie veranderen als mensen verplaatsen.

    Het systeem volgt menselijke bewegingen en gaat dan op zoek naar objecten die van positie zijn veranderd in de nabijheid van mensen. Het project bevindt zich nog in een experimenteel stadium, maar heeft zich al bewezen dat het werkt in een echte omgeving.


    www.waarmaarraar.nl/pages/re/73051/Zo...,_afstandsbediening_en_sleutels_in_huis.html

    Vandaag maar eens op zoek naar een richting. Eerst maar wat hoger proberen.

    Agenda : www.iex.nl/Agenda/2012/6/13.aspx#2012...

    Muziek : dEUS met Quatre Mains

    www.youtube.com/watch?v=WsFfHdqNOWI&a...

    Succes weer !
    grt Mintzkov
  2. [verwijderd] 13 juni 2012 08:27
    ik vond gister maar een rare dag. beurzen reageerden heel mild op slecht nieuws, en het belangrijkste, alle rente gingen omhoog in europa, goud steeg, en amerika in een rally.

    ik denk dat je een 2 splitsing gaat krijgen voor het oplossen van de problemen. Amerika is gewend om alles weg te inflateren door maar lekker door te blijven drukken dmv QE's, waarop gister werd gehint door een lid van de FED. dit resulteerd in een rally op wall street, en een stijging van goud.

    In europa daarintegen hebben de leiders van de AAA landen gister gezegd, de problemen oplossen met nog meer schulden gaat hem niet worden, en dus gaat er iemand pijn lijden. alleen de landen die geld hebben kunnen pijn lijden, aangezien je een kale kip niet kan plukken.

    ik denk dat dat besef langzaam aan het door druppelen is in de bond market en aan de rentes te zien is er een ommezwaai van bonds naar stocks.

    duitsland 1.49 +4.71% (gister +10%)
    nederland 2.04 +3% (gister +8%)
    spanje en italie onveranderd (gister +4%)

    have fun trading!
202 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.