Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

KK : DD AEX 14-9 “Du, Us et la douc(h)e…”

234 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 12 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 september 2011 20:39
    quote:

    omhoog en omlaag schreef op 14 september 2011 20:35:

    Ik heb een heerlijke tijd mensen. Zit al droog sinds afgelopen
    maadag.Morgenmiddag ga ik weer short als we +2% staan. Daarna zullen we wel weer zien. Vertel alleen dat dit niet goed gaat aflopen! Jullie wel dan zonder grote gevolgen?
    En maandag weer een blackmonday zeker?
  2. [verwijderd] 14 september 2011 20:39
    quote:

    mvliex 1 schreef op 14 september 2011 20:32:

    [...]

    Hahaha, een chagrijnige beer. Komop zeg, jullie hebben de tijd van je leven (gehad?). Nu niet miepen als je eens een dag je zin niet krijgt.
    Hij kan niet chagerijnig zijn want hij gaat lekker slapen.............een maandje of 6............heerlijk lijk me dat ;-)
  3. forum rang 7 mvliex 1 14 september 2011 20:43
    xox13 sep 2011 om 19:53
    pmgoud. Ik probeer 100x mensen uit teleggen. Dat is niet zo. Luister vandaag is de Euro kapot klaar. Zal snel naar pin automaten gaan om snel geld te krijgen. En goud knalt. Nou we gaan een klap krijgen. Nou sterkte.. Ik ga weg wat dit is bom onder ons. En mag hopen dat we morgen nog open gaan. Want dit is een git zwartte dag voor ons. En deze klap kan je gaan lachen denk dat ING morgen onder uit gaat. Dag pensioenfonds dag al ons geld. Dag belasting geld. Dag ons geld waar we het land mee hebben opgeknapt. Want elke landje kreeg ook nog een pot om hun landje op te kunnen knappen. Doeg doeg. En goed gedaan griek. Gewoon een paar staven goud gekocht. Dag Euro!! Euro is kapot en ik verklaar het vandaag.

    xox13 sep 2011 om 20:11
    Nee en waarom niet. Banken gaan het gewoon innen het geld. Straks misschien met inflatie. Of dan melden ze morgen of overmorgen euro,s niks meer waard en dan komt er een nieuwe munt. Want de Euro is echt dood.dus ook een verbod op goud. Ik meen het. Dan hoef ik niet te rekenen. Dus ik denk dat je nu echt alles om moet zetten in zilver en goud en platina en olie en koop eten en drinken. Want winkels gaan dicht. Dit is gewoon morgen een klap ik denk dat ze zelfs de beurs tijdelijk stil gaan leggen. Hoop niet dat Japan nu of vannacht geld gaat lozen. Want dan hebben we het leuk morgen.

    ------------
    Het laatste is vooralsnog uitgekomen maar dat was niet zo bedoeld. Voor de rest mogen we blij zijn dat we nog leven.

  4. wieweet 14 september 2011 21:19
    Was vandaag centen neuken en vingers bij de knoppen. De usa heeft schijt aan alles en gaan hun eigen weg. Soms begrijp ik er niks meer van. Morgen overal een superdag,dat dan wel weer. Zal zeker weer mee gaan doen, maar mijn verstand staat op nul...Ik bergijp er werkelijk niks meer van..lol

    vrgr
  5. [verwijderd] 14 september 2011 21:21
    Het blijft ook voor mij ook een raadsel waarom we zo hard stijgen in amerika echter je hebt het de afgelopen dagen kunnen zijn dat het gewoon niet door de bodems wilde zakken op de internationale indices en op dat moment moet je gaan uitkijken en je short positie gaan afbouwen want zoals je ziet de tegen reactie is vaak niet mis en dit gaat pijn doen voor velen morgen ochtend als amerika nog even doorstoomt. Tot morgen.
  6. [verwijderd] 14 september 2011 21:24
    quote:

    wieweet schreef op 14 september 2011 21:19:

    Was vandaag centen neuken en vingers bij de knoppen. De usa heeft schijt aan alles en gaan hun eigen weg. Soms begrijp ik er niks meer van. Morgen overal een superdag,dat dan wel weer. Zal zeker weer mee gaan doen, maar mijn verstand staat op nul...Ik bergijp er werkelijk niks meer van..lol

    vrgr
    Wat wil je dan begrijpen............de beurs? Die is niet te begrijpen/vatten zeker niet als je denkt dat het moet gaan zakken omdat griekenland enz............daarom heb je aan TA wel houvast, kijk maar naar bassie vandaag.
  7. Mintzkov 14 september 2011 21:28
    Wat een pracht DD vervolg ! Ik ben nu pas in gelegenheid te volgen wat er gedurende deze dag is geplaatst, geen enkele aanval of wanklank. Precies zoals de DD bedoelt was : elkaar informeren, delen van posities en verwachtingen.

    Chapeau ! en dank voor de waarderingen voor de opening.

    Ik ga weer even nadenken over een volgende, maar vaak onstaat dit spontaan. Daarom steeds op tijd en te vroeg omdat een rooster ontbreekt.

    Dank Bobo voor de check, want ik moet het waarschijnlijk af leggen tegen jouw gevatte bijdragen als er 2 zouden staan.

    Ik zou wel willen vragen aan je : kom er maar in voor de bijdrage van morgen...

    grt MK
  8. [verwijderd] 14 september 2011 21:34
    quote:

    blackberry schreef op 14 september 2011 20:34:

    Kabinet moet 5 miljard euro bezuinigen bij nieuwe crisis
    Elsevier - ?7 minuten geleden?
    Bij een nieuwe economische crisis moet het kabinet-Rutte in het ergste geval 5 miljard euro extra bezuinigen. Dit bedrag zou komen bovenop de bezuinigingen van 18 miljard euro uit het Regeerakkoord. Dat blijkt uit vertrouwelijke stukken in het kader ...

    Hoe lossen we dat weer op die 5 miljard ,waar halen w,=e dat weer vandaan ?
    Moeten we dadelijk soevereiniteit inleveren als (begroting tekort nieuwe regelgeving Europa) we het niet halen.

    Jan-kees de jager met zijn hoge hoed doet de konijnen truc.

    Dit konijntje heet nijntje waar veel over te zeggen was.

    Ik persoonlijk dacht aan het confisqueren van misdaad gelden

    No paniek komt goed



    ik zal beginnen te zeggen dat ik zeker niet alle bedragen uit de begroting uit mijn hoofd ken, maar gevoelsmatig zeg ik dat er nog voldoende te bezuinigen is en denk dat bv 5 miljard makkelijk haalbaar is, als ik kijk dat er de afgelopen jaren bakken met geld zijn weggesmeten aan onzinnige dingen, dan denk ik dat die bezuinigingen geen enkel probleem moeten zijn.
234 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 12 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.