Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Spyker N.V.« Terug naar discussie overzicht

saab donderdag ik ga hard ik ga lekker

117 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 juli 2011 11:25
    quote:

    greenspanalan schreef op 14 juli 2011 11:19:

    [...]

    Hallo, Snoras wordt op de vingers getikt door de Nationale Bank van Litouwen. Als de DNB hier een bank gaat beschuldigen van corruptie en illegale transacties, ga je dan ook stellen dat afgunst de achterliggende reden is?
    Wie zonder zonde is werpe de eerste steen.........

    Zijn allemaal een stelletje praatjesmakers en zgn. nette eerlijke zakenmensen, iedereen praat zoals hem het beste uitkomt ook hier, uitgangspunt is kapitaal......
  2. [verwijderd] 14 juli 2011 11:37
    quote:

    greenspanalan schreef op 14 juli 2011 11:19:

    [...]

    Hallo, Snoras wordt op de vingers getikt door de Nationale Bank van Litouwen. Als de DNB hier een bank gaat beschuldigen van corruptie en illegale transacties, ga je dan ook stellen dat afgunst de achterliggende reden is?
    Is dat zo raar dan gebeurde bij de dsb toch ook.
  3. [verwijderd] 14 juli 2011 13:16
    13:12 vrijdag 08-07-2011 | Quote 500
    door: Paul van Riessen
    Geert ‘Houdini’ Duizendstraal krijgt weer 9 maanden respijt

    De Amsterdamse rechtbank gunt Geert ‘Houdini’ Duizendstraal nog eens negen maanden de tijd om een faillissement van zijn La Perla International Living te voorkomen. Dat meldt bewindvoerder Bart de Man aan Quote.
    advertentie

    De exotische vakantieparadijzenbouwer moest anderhalf jaar geleden surseance van betaling aanvragen. In 95% van de gevallen dat een bedrijf dat doet, volgt een faillissement. Maar ondanks het feit dat Duizendstraal de tachtig particulieren die hem zo’n €75 miljoen meegaven (onder wie Eddy de Kroes en Joost Smit (Quote 500 nr. 126, €228 miljoen) dit voorjaar al een oplossing had willen bieden, heeft nog altijd niemand Duizendstraal het beslissende zetje gegeven.

    Sterker nog: een van de informals heeft nog eens $1 miljoen op tafel gelegd. Dat geld wordt door Duizendstraal en bewindvoerder De Man van advocatenkantoor Kennedy van der Laan gebruikt om samen met enkele externe adviseurs te onderzoeken of er dan toch een definitief crediteurenakkoord kan worden bereikt. Het zou een fraaie beloning zijn voor Duizendstraal die de afgelopen anderhalf jaar onvermoeibaar heeft geprobeerd ongeduldige schuldeisers van zijn lijf te houden. Zelfs al moest hij ter plaatse zijn autosleutels overhandigen of zijn horloge inleveren. Spulletjes die hij kocht op het moment dat hij nog voor €250 miljoen in de Quote 500 stond.

    Als er uit het onderzoek geen gekke dingen komen hoopt De Man later dit jaar een ontwerpakkoord klaar te kunnen hebben, al zal er nog wel extra geld nodig zijn om dat te financieren. Dat is dus best nog even spannend voor de schuldeisers, bijvoorbeeld ook omdat voormalig ceo Diederik Stradmeijer eerder in Quote al eens zei dat er in de jaarverslagen van La Perla getallen stonden die hij uit de operatie niet herkende. Het onderzoek zal onder andere moeten uitwijzen of zijn kritiek terecht was, of dat Stradmeijer gedreven werd door rancune.

    Het is trouwens nog maar de vraag hoeveel geld de schuldeisers uiteindelijk terug gaan zien. De Man: ‘De informal lenders zullen waarschijnlijk een waardepapier aangeboden krijgen van een speciaal bedrijf waarin de activa worden ondergebracht. Hoeveel waarde zo’n waardepapier heeft is nog niet te zeggen, dat hangt er vanaf wat er in de periode erna gebeurt. Maar als het akkoord niet wordt geaccepteerd dan volgt een faillissement en dan weet je dat de bezittingen op korte termijn moeten worden verkocht. De kans dat er dan een substantiële uitkering komt is niet groot.’

    Een andere riskante ondernemer waar t wel is fout gegaan.
    Geen auto s maar huizen en horeca.
117 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.