Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

KK DD 12-4: Non Events

193 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 11 april 2011 22:57
    De beurs heeft de buitenwereld tot non-event verklaard. Allerlei gebeurtenissen die in het verleden tot schokken in de koersen zouden hebben geleid, lijken er nu nauwelijks nog toe te doen.

    Failliete landen, renteverhogingen, oorlogen in het Midden Oosten, stijgende olieprijzen: De beurs wordt er niet warm of koud van. Zelfs het effect van een aardbeving in de 3e economie ter wereld met een dreigende nucleaire catastrofe, wordt snel weer weggewerkt.

    Vreemd.

    Mijn dochtertje van 8 reageert tijdens een potje monopolie al net zo. Als zij op mijn Kalverstraat met hotel komt is ze nauwelijks onder de indruk. Ik wel, want ik denk dat ik het spel kan winnen, of dat dit minimaal tot een huilbui zal leiden. Zij is echter niet voor een gat te vangen en doet gewoon een greep in de kas. Zo kan ze me blijven betalen tot de bank leeg is. Het is gewoon een non event.

    Ik heb haar nog maar niet uitgelegd dat als die bank leeg is, ze gewoon bij de AH op het kopieer apparaat wat briefjes kan bijdrukken. Ze mag van mij later worden wat ze wil, maar centraal bankier..?

    Oh ja, TNT afgelopen vrijdag, dat was pas een event. Er werd een tegenvaller van 25 miljoen gemeld en vervolgens verdampte er een miljard aan beurswaarde. Sindsdien beleg ik ook in de post en pakketbezorgingssector. En mocht het echt mis dreigen te gaan met TNT, dan kunnen ze toch zeker altijd nog hun eigen postzegels bijdrukken.

    Alcoa meldde 1 cent meer WPA dan verwacht. Zal het een event worden? We hebben wel wat events nodig, want anders wordt dat beleggen ontzettend saai.

    Dat het weer een spannende en succesvolle beursdag mag worden.
  2. [verwijderd] 12 april 2011 08:40
    quote:

    ouwebeursrot schreef op 12 april 2011 07:11:

    S&P -8. Dit wordt een flauw dinsdagje.

    Zijn er nog mensen met putjes in de zaal ? :)
    ik heb wel geschreven putjes, maar dat bedoel je niet he, haha, ach de hoogste is de 345 strike voor april

    even terug naar de 330 dan maar, iedereen dacht toch al dat wij naar de 400 zouden gaan.

    iedereen veel winst toegewenst vandaag

    roy
  3. [verwijderd] 12 april 2011 08:49
    quote:

    ouwebeursrot schreef op 12 april 2011 07:31:

    Da's lang geleden buitenlander. Toch niet al die tijd scheef gezeten he ? ;-)
    Nee hoor ouwe, tijdje aan de kant geweest en nogal veel gereist. Alleen wat lang spul in de portefeille. Ben gisteren weer wat begonnen met het korte werk....... Alles goed daar?
  4. Max1982 12 april 2011 08:49
    TS King al present?

    AMSTERDAM (AFN) - Prism Offshore Fund heeft een groter belang in Wessanen. Dit bleek dinsdag uit een melding bij het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

    Prism Offshore Fund heeft volgens de meest recente melding een belang van 10,5 procent in het bedrijf. Bij een voorgaande melding bedroeg het belang 5,9 procent.
193 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.