Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Delisting van Draka aandelen / hoe verder ?

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 ffff 3 maart 2011 15:24
    Goed bedoeld, echt goedbedoeld advies:

    Doe nu niet eigenwijs, maar lever die stukken in. Dus je bankier opbellen ze zo snel mogelijk in te brengen in het bod.

    En als je daarmee te laat bent. ..... Ik kan er uren over vertellen: Maar dat is geen opgewekt verhaal. In 9 van de tien keer had je ze beter niet vast kunnen houden.

    Succes,

    Peter

    IBG,

    Als je echt te laat bent, laat het hier even weten, dan kan ik je wellicht nog een advies geven dat MOGELIJK soelaas biedt.
  2. forum rang 7 ffff 3 maart 2011 23:08
    IBG,

    Onder het motto: " Nooit geschoten is altijd mis" contact opnemen met Prysmian. ( www.prysmian.com ) Maar dan moet je dat wel een beetje goed voorbereiden, dus in goed Engels of Italiaans contact met hun investor relations afdeling zoeken en vragen of ze bij uitzondering jouw stukken willen overnemen en daarna uitbetalen op de bankrekeningnummer en de effectenrekeningnummer die je hen precies meldt. Uiteraard moeten zij, dus Prysmian aan jou aangeven hoe je je effecten naar hun effectenrekening kunt overmaken en hoe zij de Prysmian-aandelen op jouw effectenrekening kunnen overmaken.

    In het verleden, verre verleden ben ik zo wel eens grandioos geholpen door het Nederlandse bedrijf dat Alpinvest had overgenomen. Nu hadden ze in diverse Nederlandse kranten daarvoor een overnamebericht geplaatst,maar.... mijn geluk eigenlijk, nooit in een Belgische financieel blad. Ze hadden er begrip voor dat ik eenvoudigweg niet wist dat er een overnamebod gedaan was en had die stukken dus nog steeds in portefeuille. Ook mijn bankier zat toendertijd blijkbaar te slapen, maar die kon ik moeilijk iets verwijten, want ik had het zelf ook nergens gelezen. Na wat hen en weer getelefoneer kon ik dus mijn stukken naar hun effectenrekening overmaken en stortten zij enkele dagen later het overnamebedrag.

    Met een beetje goede wil en als je je verzoek goed voorbereidt lijkt me het een poging waard. Uiteindelijk is het probleem op deze manier op te lossen. Je krijgt dus voor ieder Draka -aandeel 8,60 Euro en 0,7... aandeel Prysmian

    Succes!

    Peter
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.