Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Logica« Terug naar discussie overzicht

Verwachtingen Logica 2011

181 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Argus 15 januari 2011 17:57
    quote:

    mickey1399 schreef:

    Dividend gaat anders wel van 't EV af
    Dat klopt, maar als jij aandelen koopt heb je recht op opbrengsten die voortkomen uit dat vermogen en dat kan in de vorm van dividend zijn. Een organisatie van kapitaal en arbeid dient geld te genereren zo ook Logica. Aandeelhouders stellen geld beschikbaar en verwachten dit ook via rendement terug te verdienen. Het eigen vermogen van de onderneming dient aanwezig te zijn voor de kapitaalkracht van eventuele schuldeisers. Ik zit al lang Logica en mijn gevoel geeft aan dat financieel gezien geen problemen aan de horizon zijn.
  2. Explorer 17 januari 2011 14:10
    Logica ST: Technische Analyse
    17 januari 2011 07:15

    1.54 is ons omslagpunt.

    Onze voorkeur : zolang 1.54 niet opgegeven wordt, geven we de voorkeur aan een opwaartse beweging van Logica met 1.66 en vervolgens 1.7 als volgende koersobjectieven.

    Alternatief scenario :als een verdere daling gewenst is, moet het scenario overwogen worden dat 1.54 opgegeven zal worden met 1.49 en vervolgens 1.46 als volgende koersobjectieven.

    Analyse: de dagelijkse indicatoren zijn goed georiënteerd. De RSI is boven het neutrale gebied op 50. De MACD is boven de signaallijn en positief.

    steunpuntenenweerstanden: 1.73 *, 1.7 **, 1.66, 1.596, 1.56, 1.54 **, 1.49 *

  3. viermeiden 17 januari 2011 14:30
    L.s.,

    wat zit hier achter. Lijkt mij niet dat het Green alleen maar om het extra inkomen gaat>
    Wie heeft een idee?

    LONDEN (AFN) - Logica-topman Andy Green treedt per 25 februari toe tot de raad van commissarissen (non-executive director) van de Britse chipontwerper ARM Holdings. Dat maakte de automatiseerder maandag bekend.

    De systemen van ARM hebben een goede positie in de markt van tablets en smartphones. ARM licenseert zijn ontwerpen aan bedrijven als Marvell en Qualcomm, die chips maken die deze markt domineren

    viermeiden
  4. forum rang 4 Beursgoeroe 17 januari 2011 20:08
    quote:

    viermeiden schreef op 17 januari 2011 14:30:

    L.s.,

    wat zit hier achter. Lijkt mij niet dat het Green alleen maar om het extra inkomen gaat>
    Wie heeft een idee?

    LONDEN (AFN) - Logica-topman Andy Green treedt per 25 februari toe tot de raad van commissarissen (non-executive director) van de Britse chipontwerper ARM Holdings. Dat maakte de automatiseerder maandag bekend.

    De systemen van ARM hebben een goede positie in de markt van tablets en smartphones. ARM licenseert zijn ontwerpen aan bedrijven als Marvell en Qualcomm, die chips maken die deze markt domineren

    viermeiden
    gewoon netwerken, hier gaan straks ook weer een berg orders vandaan komen ......... let maar eens op, Logica gaat knallen ze heeft nog heel wat in te halen, ten opzichte van de andere fondsen !!!!!!!
  5. viermeiden 17 januari 2011 22:04
    L.s.,

    wat aanvullende info over het bijbaantje van onze Green:

    ARM Holdings is the world's leading semiconductor intellectual property (IP). ARM’s strategy is for our technology to continue to gain share in long-term structure growth markets such as mobile phones, consumer electronics and embedded digital devices. To date, ARM has licensed its technology nearly 700 times to more than 230 ARM partners, who have shipped over 20 billion ARM-based chips.

    www.arm.com

    De systemen van ARM hebben een goede positie in de markt van tablets en smartphones. ARM licenseert zijn ontwerpen aan bedrijven als Marvell en Qualcomm, die chips maken die deze markt domineren.

    viermeiden

  6. viermeiden 20 januari 2011 22:12
    L.s.,

    Ook nieuws:
    Logica Nederland is beloond voor haar ambitie om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Na een grondig onderzoek door de certificerende instelling DNV heeft de ICT-dienstverlener het zogeheten ISO 14001 Certificaat ontvangen. Dit certificaat onderstreept dat Logica haar interne processen en werkzaamheden op een duurzame en milieuvriendelijke wijze vormgeeft. Het certificaat wordt verleend aan organisaties die in staat zijn de milieurisico’s te beheersen, waar mogelijk te verminderen en te integreren in hun eigen bedrijfsvoering.

    ‘Wij zijn er trots op dat wij dit certificaat hebben ontvangen. Voor ons is duurzaamheid een van de belangrijkste thema’s. Het raakt de diensten en producten van onze klanten en middels slimme ICT kunnen zij op veel duurzamere wijze te werk gaan. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen is het van belang dat wij eveneens onze eigen processen zo duurzaam mogelijk maken. Dit certificaat is de beloning voor onze inspanningen om dit te realiseren’, zegt Jan Piet Valk, Chief Financial Officer Logica Benelux.

    Het certificaat wordt door een groeiende groep organisaties, met name overheden, als eis gesteld bij aanbestedingen. Daardoor zijn deze in staat hun eigen milieudoelstellingen te behalen in samenwerking met dienstverleners als Logica.

    Met het behalen van het certificaat benadrukt Logica dat het een duurzame bedrijfsvoering niet alleen voor de korte termijn wil inzetten maar juist als onderdeel ziet van haar strategie op de lange termijn. Naast Security en Future IT is Sustainability een van de drie kernthema’s waarmee Logica zich wereldwijd profileert. Logica is bijvoorbeeld actief in slimme energienetwerken, elektrische laadpalen en ondersteunt het gemeentebestuur van Londen om de uitstoot van schadelijke gassen te beperken.

    De inzet van Logica voor een duurzame bedrijfsvoering blijkt verder uit het feit dat het bedrijf onlangs is geroemd door het Carbon Disclosure Project. Het CDP onderzoekt jaarlijks namens een grote groep gerenommeerde investeerders de milieu-inspanningen van beursgenoteerde ondernemingen. Logica kwam daarbij opnieuw als een van best presterende Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen uit de bus. Kijk hier voor het volledige rapport van het CDP.

    Meer informatie
    Christoph Linke, persvoorlichting
    Telefoon: 020-5713777
    E-mail: pr.nl@logica.com

    viermeiden
  7. Forecast2006 26 januari 2011 16:00
    quote:

    Forecast2006 schreef:

    [...]

    Mooi resultaat over 2010!!!!

    23 February 2010 Preliminary results

    Kind regards,

    Forecast.
    Volgens de RaboBank komen de LOGICA jaarcijfers 2010 op 24 februari.

    Wie weet wat de juiste datum is?

    We zijn dan met dit mooie aandeel al tussen de € 2,00 en € 2,50.

    Please let me know.

    Kind regards,

    Forecast.
181 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.