Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

Laatste koers (eur) Verschil Volume
0,760   +0,001   (+0,20%) Dagrange 0,755 - 0,762 372.155   Gem. (3M) 4M

18-11-2010

43 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 november 2010 19:29
    Hallo Pharming beleggers,LT,MT,KT,dagtoerist,en draaideur belegger.

    Wederom een mooie dag voor de dagjesmensen.
    Zal er ook ooit een dag komen voor de belegger met een wat bredere horizon.
    Persoonlijk denk ik het niet,daar Pharming nu niet echt een bedrijf is waar mooie winsten worden gerealiseerd.

    Misschien ooit,in de verre toekomst dat het weer eens wat gaan worden,maar dan zijn er al 5oo miljoen uitstaande aandelen,die dan weer middels een rs worden terug gebracht tot 100 miljoen,en kan het hele spel opnieuw beginnen,ik zal mettertijd mijn kleinkinderen eens tippen over de kansen van Pharming.

    In ieder geval wens ik u een voorspoedige beursdag met veel groen op uw pad.

    Vriendelijke groet.

    Oja,kwam deze nog tegen,tis Frans maar goed te doen.

    Ce blog
    Ce blog


    mercredi 17 novembre 2010PHARMING GROUP (pharm) : Miser sur le médicament prometteur Ruconest
    Pharming Group est spécialisé dans le développement de produits d'innovation pour le traitement des troubles génétiques, de produits spécifiques pour certaines indications chirurgicales et de produits de nutrition. Le groupe utilise certaines technologies comme les plateformes innovantes pour la production de traitements protéinés, des techniques et procédés de purification et de formulation de ces produits, ainsi que des technologies spécifiques dans le secteur de la réparation de l'ADN (DNAge). Le CA par type de revenus se ventile entre subventions (69,4%) et droits de licence (30,6%). Aspect spéculatif du dossier, configuration graphique attrayante, penny stock étrangère, l’action de la société Hollandaise PHARMING GROUP a tous les aspects d’un cocktail explosif. Nous mettons sous surveillance rapprochée cette valeur en misant sur le succès du médicament : le Ruconest. Celui a été récemment validé en europe et pourrait avoir un avenir radieux aux Etats Unis. On précisera que des accords concernant la commercialisation du médicament avec Santarus (Amérique du nord) en septembre 2010 ont déjà été passés pour plus de 15M$ : Pharming-signs-commercialization-agreement-with-Santarus-for-Rhucin-in-North-America. Nous sommes acheteurs du titre Pharming Group code Pharm sur le marché hollandais. La valeur pourrait devenir très spéculative en cas de nouvelle communication du groupe sur la commercialisation du Ruchin médicament phare de la société dont la production est réalisée par Sanofi suite à l'accord du 8 juillet. L'échéance est proche et le model business quasiment validé... Un pari à tenter à court terme, et sans grand risque sur ces niveaux de cours.

  2. forum rang 10 voda 17 november 2010 19:36
    Even een quick and dirty vertaling:

    woensdag 17 november 2010PHARMING GROUP (pharm): Op het veelbelovende geneesmiddel Ruconest richten Pharming Group is in de ontwikkeling van producten d' gespecialiseerd; innovatie voor de behandeling van de genetische onrust, specifieke producten voor bepaalde chirurgische aanwijzingen en voedingsproducten. De groep gebruikt bepaalde technologieën zoals de innoverende platformen voor de productie van protéinés behandelingen, van de technieken en procédés van zuivering en formulering van deze producten, alsmede van specifieke technologieën in de sector van de reparatie van l' ADN (DNAge). D.W.Z per soort inkomsten ventileert zich tussen subsidies (69,4%) en vergunningsrechten (30,6%). Speculatief aspect van het dossier, aantrekkelijke grafische configuratie, penny voorraad buitenlands, heeft de actie van de Nederlandse vennootschap PHARMING GROUP alle aspecten van een explosieve cocktail. Wij zetten onder dichterbij gebracht toezicht deze waarde door op het succes van het geneesmiddel te richten: Ruconest. Die werd onlangs in Europa gevalideerd en een stralende toekomst in de Verenigde Staten gekund hebben. Men zal verklaren dat akkoorden betreffende het op de markt brengen van het geneesmiddel met Santarus (Noord-Amerika) in september 2010 reeds voor meer 15M$ zijn gesloten: Pharming-signs-commercialization-agreement-with-Santarus-for-Rhucin-in-North-America. Wij zijn kopers van de titel Pharming Group coderen Pharm op de Nederlandse markt. De waarde zou zeer speculatief kunnen worden in geval van nieuwe mededeling van de groep over het op de markt brengen van Ruchin geneesmiddel groot licht van de maatschappij waarvan de productie door Sanofi ten gevolge van l' wordt verwezenlijkt; overeenkomst van 8 juli. L' de termijn is nabij en model bijna gevalideerde zaak… Te proberen weddenschap een op korte termijn, en zonder groot risico op deze niveau's van koersen.
  3. [verwijderd] 17 november 2010 20:54
    quote:

    kaalaandeeltje schreef:

    Er stond nog een klein stukje onder, dit was je nog even vergeten Whisdom,

    Achat sous 0.24€

    Objectif : 0.40€

    Gijs
    Pharming stond drie jaren terug op 4 euro,er was toen nog geen zinnig woord over te zeggen en wat er uiteindelijk geproduceerd werd.Nu drie jaar later is een vooruitgang geboekt en staat de koers nog steeds rampzalig op amper 0,23 cent terwijl er nu eindelijk alle goedkeuringen binnen zijn,blijkt dat dit aandeel reeds veroordeelt is door de belegger die niet durft te houden,omdat het vertrouwen geschaadt is en er heel wat moet gebeuren om de aandeelkoers omhoog te krijgen.
  4. forum rang 4 Hammer 17 november 2010 20:55
    Dit soort berichten verschijnen meer en meer. Natuurlijk is V.arming een mooie belegging op de huidige koers. En als je nu instapt weet je zeker dat je ooit wel rond de 30 tot 40 en misschien wel 50 cent kunt pherkopen. En wie weet gaan we ooit nog weer naar de euro, wie zal het zeggen. Maar zelfs dan is de langzittende belegger genaaid met de broek aan. Dat verklaard de phele onphrede op dit phorum en elders.

    Ik zal eerlijk zeggen dat ik 1 van de instappers ben na de 12 cent emissie en me dus niet zo druk maak. Wel pholg ik V.arming al meer dan twee jaar en phoel de emotie met de verliezers meer mee dan ik met andere aandelen heb.

    Ook zonder roze bril geloof ik nog steeds in dit bedrijf. Ik pherwijs steeds maar weer naar mijn Gamma aandeeltjes, daar heb ik hetzelfde meegemaakt. Ik had slapeloze nachten phan dat phons en heb opherwogen te pherkopen omdat de tent op omphallen stond. Niet gedaan, gelooph gehouden en gelijk gekregen. Dankzij Gamma slaap ik weer iedere nacht. V.arming gaat ook ooit een bijdrage lepheren aan een goede nachtrust.

    Still a beliepher...
  5. [verwijderd] 17 november 2010 21:06
    quote:

    Silly schreef:

    [...]
    Pharming stond drie jaren terug op 4 euro,er was toen nog geen zinnig woord over te zeggen en wat er uiteindelijk geproduceerd werd.Nu drie jaar later is een vooruitgang geboekt en staat de koers nog steeds rampzalig op amper 0,23 cent terwijl er nu eindelijk alle goedkeuringen binnen zijn,blijkt dat dit aandeel reeds veroordeelt is door de belegger die niet durft te houden,omdat het vertrouwen geschaadt is en er heel wat moet gebeuren om de aandeelkoers omhoog te krijgen.
    Nou Silly,

    Zo ik wel eens eerder vermeld heeft.
    Als je eerst op 4 euro staat, dan met grote beloftes naar een keuring gaat, en je komt er niet door, dan krijg je gelijk de eerste klap.
    Dat je daarna nogeens een beurscrash krijgt, en dat je financiële huishouding helemaal uit de hand is gelopen,een Aslandeal zie mislukken en dan ook nog eens een 12 cent emissie erover heen gooit, ja dan heb je een heleboel goed te maken, om de grote investeerders weer naar dit aandeel te lokken.
    Dit gaat heus wel lukken, tenminste dat neem ik aan, wanneer de eerste verkopen bekend gemaakt worden.

    Gijs
  6. forum rang 7 lucas D 18 november 2010 10:32
    quote:

    Pietje precies schreef:

    [...]
    En dan met z'n alle Lucas uitlachen. En als de koers keldert kan Lucas ons allemaal uitlachen.
    Als de koers echt gaat stijgen stap ik ook weer in. Het volume is nu zo laag dat ik het wel aandurfde om even te verkopen. Maar ik hou het echt wel goed in de gaten.:~)

    vriendelijke groet lucas D
  7. [verwijderd] 18 november 2010 11:14
    Nee hè! Vind ik ook!

    quote:

    Benno65 schreef:

    [quote=MowManten]
    Wellicht als er in de media naar buiten komt dat men ook aan het kijken is of het Pharming product ingezet kan worden tegen borstkanker; dan kunnen we misschien wel een boestje verwachten?
    [/quote]

    Moet toch echt niet veel gekker worden......
43 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.