Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Bas Heijink - TA: Oude liedje

61 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 oktober 2010 09:43
    quote:

    kolenboer99 schreef:

    Waarom 329-332 wel een instapmoment voor long en waarom 340 geen instapmoment voor short? Mag je dat niet adviseren? Mag je soms alleen long adviseren?

    Het lijkt er verdacht veel op. Dan had je al heel veel kunnen verdienen.
    Goede vraag........ik wil je er ook even op wijzen dat Bas in 1 van zijn laaste stukjes 329 als STOP LOSS genoemd heeft voor de "korte termijn".

    Dus is 329 nou instap moment of uitstapmoment (de stop loss wordt immers geraakt).

    DrDom
  2. [verwijderd] 4 oktober 2010 09:51
    Nogmaals, is 329 Instapmoment of Uitstapmoment?

    Bas zegt vandaag 329-332 = Instapmoment

    Bas zei vorige Dinsdag, op 28 Sep dat 329 kan worden aangehouden als stoploss.

    Wat is nou? Op 329 wordt de stoploss geraakt van de Bas volgera, moeten ze dan toch weer instappen 1 seconde nadat ze verkocht hebben??? LOL

  3. forum rang 6 shortie 4 oktober 2010 09:58
    Denk dat we toch zoals ik meldde op 29 september de kant van mijn grafiekje op gaan.
    Eerst bodem stijgend trendkanaal weer een keer testen op de DOW.
    Zie grafiekje (is overigens van 29 september maar tussentijds weinig verandert en de daling zet zoals je aan de pijl kan zien in rond de 4e... vandaag dus).
    Koersdoel DOW +/- 10.450 (10.000 bodem - 10.960 intraday top / 2 = 10.480).
  4. [verwijderd] 4 oktober 2010 10:07
    als je nu gewoon even kijkt waar we nu staan met de aex en dan naar de ontwikkeling van de economie en ontwikkeling van de bedrijfs winsten dan zou het eigenlijk niet kloppen als we nog heel veel lager zullen gaan. natuurlijk hebben we nog last van de crisis maar we zijn wel weer bezig met een herstel al gaat dit mischien wat langzamer dan we allemaal graag willen. Ik heb het idee dat veel beleggers short zitten aangezien ze maandenlang is wijsgemaakt dat we een dubbel dip zouden krijgen. Eerst waren er problemen met griekenland en wat zie je china duik nu gelijk op de staatsleningen omdat china barst van het geld en straks echt de lachende derde is omdat wij ons weer een te pesimistisch opstellen. we zullen het gaan zien maar ik denk dat 2011 weer beter zal zijn dan 2010 dus volgens mij kan de koers van aex zeker volgend jaar terug naar de 400 range
  5. [verwijderd] 4 oktober 2010 10:10
    www.zerohedge.com/article/compare-and...

    Nuff Said. Casino is rigged. Regulators work for the banksters. Central banksters are still... banksters.

    Get out while you can.

    (en Bas weet uit eerste hand welke kant het op gaat. Het feit dat wij 'm allemaal voor gek wegzetten doet straks de (phony maar voor het grote publiek) credibiliteit van ING en Bas weer veel goed als de beurs de 343 slecht en doorstoot naar z'n target. Allemaal afgesproken werk, voor zover de banksters nog in control zijn natuurlijk want ze schijten 7 kleuren bagger in de stoma momenteel)
  6. [verwijderd] 4 oktober 2010 10:15
    De consensus onder de analisten was dat de tweede helft van dit jaar minder zou zijn dan de eerste. Er is op herstel al vooruitgelopen (kenmerkend voor beleggers), en de koersen zijn ook nog eens geholpen door de FED. Ik zou zeggen, eerst maar even zien wat de vooruitzichten zijn, en die lijken me op zijn minst onzeker.

    Ik vraag me af waar het negatieve sentiment ineens vandaan komt, pas om 16.00u is er macro nieuws dat voor enige beweging kan zorgen. Ik twijfel of ik mijn shorts zal sluiten als we weer rond de 329 staan, tenzij we er in volle vaart doorheen gaan, hangt waarschijnlijk van het banencijfer van woensdag af.
    Ik was nog in de veronderstelling dat de aankondiging van de stimuleringsmaatregel in Japan de koersen wel een zetje zouden geven, maar blijkbaar naar beneden.
  7. [verwijderd] 4 oktober 2010 10:15
    'Ik heb het idee dat veel beleggers short zitten aangezien ze maandenlang is wijsgemaakt dat we een dubbel dip zouden krijgen.'

    Volgens mij was de bald faced lie van de mainstream media juist dat er geen DD zou komen toch? Alsof we er ooit uit zijn geweest.. Misschien door al die boekhoud scams van mark to fantasy ja.

    Het is wachten op een katalysator maar Baldy, technisch heb je gelijk, want in de racerij loopt een motor ook het hardst net voordat hij klapt.

    En dat duurt niet lang meer..

  8. forum rang 6 shortie 4 oktober 2010 10:44
    www.iex.nl/nieuws/nieuws_artikel.asp?...

    En vanzelfsprekend spreekt de overheid het tegen... whats new....
    Werkeloosheid Spanje ook weer flink toegenomen.
    Het griekse (geld)probleem kan dan min of min opgelost? zijn door de Chinezen echter komt het volgende probleem denk ik uit een heel andere hoek.
    Ierland, Portugal, Spanje, Italie en Belgie en VK hebben immers dezelfde problemen alleen worden deze volledig onderkent.
    Zoals Bas ook aangeeft...weer een mooi momentje om was shorts op de Euro te pakken lijkt me.
61 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.