Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

René van Mourik - TA: Het lijkt goed

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 februari 2010 13:18
    @Fonzo

    Cees was 1 van de weinige die af en toe reageerde op de bezoekers van deze site. Dat terwijl er altijd wel iemand is die wat te zeiken heeft, en niet altijd inhoudelijk. Maar de reacties zijn gericht aan dovemansoren. De bezoekers kunnen anoniem hun gal spuwen, maar Cees met naam en toenaam.

    Het is eerder jammer dan laf dat je niet meer kunt reageren. Ik denk niet dat Cees zelf censuur de beste optie vindt. De discussie aangaan is altijd de beste optie. Persoonlijk vind ik het dan ook wel begrijpelijk dat de reageer-optie uit is gezet. Jammer, maar begrijpelijk.

    Cees, I got your back dude!
  2. [verwijderd] 23 februari 2010 16:57
    quote:

    Fonzo schreef:

    Ieder columnist krijgt de reacties die hij zelf oproept. Daar moet je tegen kunnen lijkt mij. Ik moet bekennen dat ik nu ik niet meer kan reageren zijn columns ook niet meer lees. Misschien ook wel beter.
    Het probleem is dat er hier mensen rondhangen die iets niet graag lezen als het buiten hun belangen valt. De positivo´s, die naar mijn mening het contact met de werkelijkheid kwijt zijn geraakt, willen hun roze brilletje niet afzetten en gaan dan lekker columnnistje bashen.
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.