Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Bas Heijink - TA: Toch hogere niveaus

23 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. liebregts301 9 november 2009 15:52
    Je zou wel eens heel goed gelijk kunnen hebben, maar in het verleden was een dalende dollar ook vaak aanleiding tot sterk dalende koersen in Nederland, met name bij die bedrijven die in dollars rapporteren (en dat waren vaak de zwaargewichten in onze index).
    Ik zie toch duidelijk even een stuk weerstand rond de 314 en verwacht dat we daarna op redelijk korte termijn toch weer gaan dalen richting 285. Dan zou de stijging wel eens kunnen hervatten. Termijn? Enkele dagen tot weken. We wachten af. Succes!
  2. [verwijderd] 9 november 2009 16:16
    Jou negativiteit is druipt ook van al je postings af. Rot voor je dat we naar de 350 gaan.

    er is ook helemaal niets om positief over te zijn op lange termijn. Maar de trend is my friend blijft gewoon gelden. Niemand begrijpt het nog en probeer het niet te begrjpen en volg gewoon de helderziende TA-specialist. Het komt allemaal uit wat hij zegt, omdat hij goed naar de massaliteit van het principe kijkt. En tegenwoordig worden die bewegingen alleen maar versterkt door onze drang alles te hypen.
  3. [verwijderd] 9 november 2009 17:07
    quote:

    chiappucci92 schreef:

    De Dow Jones en S&P zijn zo sterk daar kan geen Beer tegenop....
    De JanKezen worden straks vanzelf wakker en dan worden de tentenkampen weer een flink stuk groter.

    Iedereen met een klein beetje verstand van economie ziet dat dit never nooit goed kan blijven gaan.
  4. forum rang 6 shortie 9 november 2009 18:14
    Ik kan vandaag niet helemaal volgen waar dat positieve sentiment vandaan komt.
    Lees wel dit...

    quote:

    schreef:

    AMSTERDAM (AFN) - Optimisme regeerde maandag op de Europese beurzen. Vooral de financiële sector profiteerde van de goede stemming, die mede werd gevoed door het besluit van de lidstaten van de G20 van afgelopen weekeinde om de economische stimuleringsmaatregelen voorlopig te handhaven.
    Is dat positief nieuws? Volgens mij worden deze stimuleringsmaatregelen doorgezet omdat het overal nog niet zo best gaat en wanneer ze e.e.a. zouden stopzetten, de economie weer als een kaartenhuis in elkaar zou zakken. Regeringen in plaats van de consument die de economie draaiende moeten houden... Het doorzetten van de maatregelen duid er bij mij dus meer op dat het juist nog steeds niet goed gaat in plaats van de suggestie dat het beter zou gaan.

    Vooralsnog klimmen ze in Amerika weer op de wolk om zich tot goddelijke hoogtes (om in de termen van GS te spreken) te laten voeren.
    Ik wil nog wel eens zien of de standen zoals ze er nu staan om 22:00 nog op de borden staan.

    Dat zou in mijn perceptie in ieder geval niet kloppen. Ben in ieder geval blij dat mij Shorts op Brent er vrijdag uitgegaan zijn. We zitten ook daar inmiddels al weer 3% hoger.

    Verder kent u mijn verhaal over de hoge olieprijzen en het effect ervan.

    Tis nog geen 22:00 uur... Tot zo!
  5. forum rang 6 shortie 9 november 2009 19:17
    Waarschuwing nr. 2...

    www.marketwatch.com/story/chinas-prem...

    Zodra de dollar verder dreigt te verzwakken kun je ongetwijfeld ook verdere actie vanuit China verwachten. En na een tweede waarschuwing nu, zal het de volgende waarschijnlijk niet meer bij woorden blijven...en ligt ergens een grens, zelfs bij de Chinezen.
  6. [verwijderd] 9 november 2009 20:12
    Funny:

    Fed realized it can't print the money fast enough so they came up with a solution: The Ben Bernanke Bubble Jet United States of Zimbabwe Dollar printer for money printing in the comfort of your own home (if you still have one) will be on the shelves at Wal Mart this week. Smallest denomination will be a giga quadra mega billion zillion.
  7. [verwijderd] 9 november 2009 20:19
    ECB - No More Limitless Liquidity

    The EUR/USD spiked through the 1.4900 figure after ECB President Jean Claude Trichet stated that some extraordinary monetary measures will be curtailed in a orderly fashion as credit conditions in the Eurozone begin to return to normal. The slightly more hawkish stance of the ECB chief surprised the market which expected only a repeat of the same rhetoric Mr. Trichet offered for the past several months.
    www.fx360.com/commentary/boris/2259/e...
  8. [verwijderd] 9 november 2009 21:55
    Wat zal er met de Dow Jones gebeuren als de werkloosheid fors daalt, als de verkoopcijfers door het dak gaan, als het consumentenvertrouwen ineens echt vleugels krijgt, als de huizenprijzen en verkopen door het dak gaan.
    Dan staan we in een mum van tijd op 15.000 punten. Deze stijging is al zeer indrukwekkend laat staan als de cijfers echt goed zijn.
  9. forum rang 6 shortie 9 november 2009 22:45
    De Dow 40 puntjes hoger en zet een nieuwe top, Nasdaq 11 en S&P 7 puntjes (nog maar 8 punten verwijderd van vorige top) tov slot AEX.
    AEX Future +1,2.
    EUR\USD blijft hangen rond 1,50 en olie levert richting slot iets in tov hoogste koers.

    Vandaag tijdens trading hours en nabeurs:
    Bij Sprint Nextel gaan er weer 2500 man uit voor het einde van het jaar. Bij EA Games worden 1500 op straat gezet.
    Bedrijven moeten mensen blijven ontslaan om aan bepaalde verwachtingen te kunnen blijven voldoen...

    Morgenochtend voorbeurs wat economische indicatoren vanuit Duitsland en Frankrijk.
    Tesamen met Azie en VS Futures zal dit gaan bepalen of we veel hoger gaan openen (315,50+?) of dat er wellicht na (deze laatste "op lucht gebaseerde" stijging) een vervolg naar boven komt...We sluiten in de VS op het hoogste punt van de dag wat normaal een voorbode is voor verdere stijging.

    Ben zeer benieuwd morgen...
  10. forum rang 6 shortie 9 november 2009 22:48
    quote:

    tenboom schreef:

    Nu moet het niet gekker worden, steun en weerstand lijnen in de SPX volatility index, volgens mij is de waarde hiervan NUL. Meent u echt dat een volatiliteit index zich laat analiseren als een willekeurig aandeel? Als u dit kunt onderbouwen hoor ik graag.
    Das heel simpel tenboom, dit gaat exact hetzelfde als met een index. Met potlood, lineaal en lijntjes trekken maar. Er worden zelfs posities verhandeld op de VIX net als op futures en aandelen.

    Jenetero,
    Ik ZIE een nieuwe luchtbel ontstaan....
23 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.