Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Arend Jan Kamp - Voorbeurs: Complot...

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 6 oktober 2009 08:11
    Hallo,

    Goed nieuws van Tesco, misschien dat onze grutters ook windje mee krijgen:

    LONDON (Dow Jones)--Retailer Tesco PLC (TSCO.LN) Tuesday reported a better-than-expected 8.6% rise in first-half profit, as strong growth in the U.K. and Asia off set losses in the U.S., and said it is well placed for the global recovery.

    AJK
  2. [verwijderd] 6 oktober 2009 09:32
    De concensus over een rente verhoging in Australie was gisteren al gestegen naar 60% kans voor een rente verhoging vandaag van 20% vrijdag.
    Dat was af te lezen in de futures.

    Soc gen heeft geen 4,8 miljard nodig, maar wil 4,8 miljard ophalen om de staatsteun af te lossen, iets wat ING ook moet doen, en om een overname te doen, dat klinkt dan toch meteen heel anders in de headlines.
  3. liebregts301 6 oktober 2009 13:49
    Het sneeuwt harder dan ik dacht (zie een vorig commentaar). Toch gaan we vandaag volgens mij nog terug naar de 301/302. De gap tussen 303 en 305 is inmiddels dicht. Als we sluiten rond het slot van gisteren gaan we volgens mij de rest van de week verder dalen naar de 285. Maar als we vandaag hoger sluiten dan 305, dan denk ik dat we de komende weken verder stijgen naar de 330. De daling van eind vorige week is dan niets anders geweest dan een valse uitbraak en de 280 blijft dan nog een poos uit zicht.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.