Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Ahold Delhaize Koninklijke AEX:AD.NL, NL0011794037

Laatste koers (eur) Verschil Volume
29,870   -0,620   (-2,03%) Dagrange 29,710 - 29,990 369.743   Gem. (3M) 2M

Overname OPG past mooi in het Ahold Plaatje

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 december 2002 16:17
    OPG zal best wel eens hoog op het verlanglijstje van Ahold kunnen staan nu Ahold weer probeerd de apothekers markt te betreden. Wat zijn dan die voordelen? Een distributie netwerk die van pas kan komen om alle Etossen te bevoorraden. Zal een aanzienlijke besparing geven op start investering. Experts op alle fronten inkoop en marketing medicijnen. Een goed en rendabel netwerk gekwalificeerde magazijnen. OPG heeft goede posities in zowel Noorwegen Polen en Belgie. waarbij de eerste twee landen zeer intressant zullen zijn!! En men haalt een goed renderend bedrijf binnen die nu voor een appel en een ei te koop is. En welke direct zal bijdragen aan de Winst. Daarbij komt nog dat het nooit een miskoop kan zijn.
  2. [verwijderd] 20 december 2002 15:25
    ossie Er zijn nogal wat srikte regels omtrent opslaanen behandeling van de medicijnen. verder dien je in elke Apotheek een gediplomeerde apotheker achter de toonbank hebben staan (uitzonderingen zijn er). OPG richt zich ook al op het apothekers kanaal bezit er al 150 en zijn hard op weg dit verder uit te bouwen. Denk je eens in Apotheker opg voor de medicijnen en Etos voor het rand gebeuren ze vullen elkaar op zo'n manier perfect aan. Blijft de keuze aan Ahold overnemen betekent geen investering in opslag knowhow etc. en een aanzienlijke aanwinst. Nadeel zullen de overgebleven apothekers zijn uit de oude cooperatie die kunnen wel eens lastig zijn als er in hun buurt een Etos zit.
  3. [verwijderd] 20 december 2002 15:31
    Beste Robin Zie ook mijn reactie bij Ossie Ahold breid in mijn ogen alleen zijn produkten pakket aanzienlijk uit. Op dit moment valt er veel te verdienen in deze branche d vergrijzing zal nu hard oplopen met als gevolg dat mensen de neiging hebben naar one stop shopping oftewel je moet alles kunnen aanbieden van potlood tot suikerklontje, kijk naar hypermarkten in frankrijk, die kant gaan wij ook op. In frankrijk is deze onstopshopping voornamelijk het gevolg van afstanden en vergrijzing. Blijf het aandeel OPG maar even volgen met 1.40 dividend en een koers van 30 euro op rendement van dik 4%. meer dan op bankrekening. Roland
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.