Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Eurocastle herfinanciering rond.

105 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 april 2009 16:41
    quote:

    ik ben Diede. schreef:

    niks mankeren is mss een beetje overdreven, maar ik cenk ook dat we nog veel plezier kunnen gaan beleven aan dit aandeel.
    Ik deel deze mening wel. Wanneer de boel op de fles zou gaan, was dat inmiddels allang duidelijk geworden denk ik. Het lijkt er op dat ze de boel wel weer geherfinancierd krijgen en dat vind ik een positief teken. De voorwaarden zijn wel wat zwaarder, maar tegenover risico mag dat ook wel.
    Nu de laatste kwartaalcijfers en jaarcijfers afwachten die binnenkort moeten gaan komen. Die zullen vast niet best zijn, maar ben benieuwd naar hun visie op 2009.
    Zelf heb ik er 40k stuks van op 0.37 en zie er wel wat in.
    Ik weet dat er veel mensen zijn die totaal geen vertouwen meer heben in dit aandeel, maar ik ga graag tegen de draad in.
  2. ressiva 14 april 2009 10:46
    Het is godsonmogelijk dat dit aandeel op 30 cent blijft staan. Elke keer weer nieuwe berichten dat de herfinanciering weer is gelukt. Dus het kan niet anders dan dat de koers straks gaat exploderen. Ze zullen wel met dividend moeten komen deze maand want anders pikken de grootaandeelhouders dit niet. Ze hebben hun aandelen al van 40 euro naar 30 eurocent zien zakken, dus zonder dividend wordt het bestuur de laan uit gestuurd.
  3. [verwijderd] 14 april 2009 11:08
    als je het mij vraagt, weten we nog niet de helft van wat sommige personen weten...

    waarom knalt het niet? als er ook maar 1 klein bericht is van een herfinanciering die rond is zou het toch niet raar zijn als de koers naar 0,80 zou knallen? wat gebeurd er de koers zakt. belachelijk.

105 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.