Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Frank van Dongen - Eindelijk lente op de beurs?

18 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 maart 2009 11:37
    Ik denk dat vele doorgaans zwijgende lezers het zeer irritant vinden dat we niet horen waarom René van Mourik niet meer schrijft. Zelfs op een apart ingezonden vraag van mij (per e-mail anderhalve week geleden) wordt totaal niet gereageerd. Dit vindt ik ronduit klantonvriendelijk en eigenlijk een belediging van het lezerspubliek.

    Afgezien van de slechte communicatie daalt de toegevoegde waarde van IEX enorm zonder een dagelijkse TA voorbeurs. Ik ga in ieder geval naar andere sites met een dagelijkse TA.
  2. Pieter Kort 23 maart 2009 12:35
    Beste dames en heren van de Koffiekamer,

    Geen paniek, het ochtendritueel van IEX is misschien even verstoord, maar het wordt spoedig hervat. AJ Kamp is ziek vandaag, maar zodra hij beter is ronkt de IEX Voorbeurs weer als vanouds.

    René van Mourik verwacht ik ook binnenkort weer terug. We zijn momenteel in gesprek met Vlug, Davids & van Mourik om onze samenwerking verder te intensiveren en in afwachting van de afronding daarvan heeft René eventjes vrijaf (mocht ook wel even na anderhalf jaar non-stop schrijven).

    Veel meer kan ik daar (nog even) niet over zeggen; ik hoop dat jullie even geduld kunnen hebben en dat jullie je desondanks vermaken met de overige columns en forumdraden.

    Vriendelijke groeten,
    Pieter Kort
  3. [verwijderd] 23 maart 2009 14:01
    quote:

    beursnachtegaal schreef:

    Ik denk dat vele doorgaans zwijgende lezers het zeer irritant vinden dat we niet horen waarom René van Mourik niet meer schrijft. Zelfs op een apart ingezonden vraag van mij (per e-mail anderhalve week geleden) wordt totaal niet gereageerd. Dit vindt ik ronduit klantonvriendelijk en eigenlijk een belediging van het lezerspubliek.=
    Zo gaat dat.
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.