Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

SNS Reaal« Terug naar discussie overzicht

Waarom?

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 december 2008 19:41
    quote:

    Homeworker schreef:

    Heeft iemand een idee waarom men SNS blijft verkopen, in plaats van net als de andere financials dikke plussen laten zien?
    Ik begrijp er niets van.
    bron dft.

    ING boekte een koerswinst van 7% op €6,48. De bankverzekeraar sluit een tweede kapitaalinjectie door de Nederlandse overheid niet uit door de uitzonderlijke situatie in de financiële sector, aldus topman Michel Tilmant in de Financiële Telegraaf. Aegon noteerde 8,2% in de plus op €4,08. Midkapfonds SNS Reaal kon echter niet profiteren en moest 3,2% omlaag tot €3,89.
  2. Koos_2 4 december 2008 21:08
    Beste Homeworker,

    Dat de koers zo'n verschrikkelijke optater heeft gekregen is volgens mij het gevolg van de nog niet verwerkte aandelenkoersval van het 4e kwartaal.
    De pensioenfondsen kopen niet meer na de enorme verdampingen en de koopjesjagers blijven aan de zijkant staan omdat er GROTE onzekerheid heerst.
    Het zal mij benieuwen, waar de jaarwinst dit jaar op uit komt. Ik vind, dat er gelet op de vraag/aanbod situatie op dit moment teveel aandelen in omloop zijn. Je vraagt je af, waarom de stichting SNS REAAL op dit moment niet meer eigen aandelen inkoopt. Als de onderliggende business dan toch zo goed is.. Het is triest te zien, dat SNS reaal met geen belangen in Amerika, vandaag is ingehaald door Aegon.
  3. Koos_2 4 december 2008 21:25
    Ga naar de site behr.nl, druk op H&G, zoek bij de hoofdfondsen op SNS Reaal en bekijk de performance over de laatste 3 jaar. Doe ook de vergelijking met Aegon ING en Fortis en wat blijkt? Volgens de statistiek zitten alle banken in het zelfde schuitje, waarbij ING en Fortis (bekend) het nog slechter gedaan hebben dab SNS Reaal.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.