Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Peter van Kleef - Hoera, recessie!

18 Posts
| Omlaag ↓
  1. W de Lange 14 november 2008 13:36
    Blijf vooral hopen op beter, sinds de AEX 700 stond is er alleen maar gedaald, gedaald en gedaald. Alleen echte market timers waren in staat de AEX vóór te blijven, maar die echte market timers zijn op de vingers van een hand te tellen en de gemiddelde vermogensbeheerder of columnist horen zeker niet bij deze groep. Een depositirekening had meer opgeleverd. Geef het nu toe, we leven nog steeds in een marketing fantasie wereld gecreeerd door financiele instellingen en financiele media.
  2. [verwijderd] 14 november 2008 13:36
    Bij het ANP gaan ze er doodleuk mee door... Wakker worden!

    DEN HAAG - Nederlanders maken zich momenteel meer zorgen over de sterk afkoelende economie dan over het risico van een terreuraanslag. Het gevoel van veiligheid is toegenomen.
    Dat blijkt uit een jaarlijks onderzoek naar de angst voor terrorisme in Nederland, dat de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding vrijdag heeft gepubliceerd.
    (ANP)
  3. [verwijderd] 14 november 2008 18:39
    Sinds eind jaren 60 hebben de westerse economieen ongeveer 200% van hun BBP aan extra krediet geschapen. Gedeeltelijk staatsschuld, merendeels particuliere (hypotheek)schuld.

    200% / 40 jaar = 5% per jaar

    Superstaaltje continu stimulering! En dat is nu afgelopen, voorbij, over, een droom gebleken. Misschien kunnen de schulden relatief op hetzelfde niveau blijven maar het is uitgesloten dat we er de komende 40 jaar nog eens 200% kunnen bijlenen. Het was een sprookje met een voorspelbaar einde.

    Zachte landingen of heelmeesters zijn ook sprookjes. Hou je vast komende maanden.
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.