Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Imtech« Terug naar discussie overzicht

Imtech koopwaardig

31 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Alexi Delarui 6 februari 2008 11:12
    Imtech koopwaardig maar het sentiment drukt de koers.
    SNS
    The facts:
    Interview in Dutch daily on German market
    Our analysis:
    CEO René van der Brugge and the managing director Germany Klaus Beltz made optimistic remarks on the German operations in an interview with the Dutch daily De Telegraaf. German sales are expected to arrive at approximately EUR 1bn, slightly ahead of our estimate of EUR 0.9bn. Imtech forecasts continuing favourable market developments for 2008 and 2009 driven by particularly strong demand in the automotive industry, airports and financial sector. According to the company, the German industry invested little in its production capacity over the past years, but is now finally catching up investments. Imtech expects to benefit from this trend. Imtech is also benefitting from increased German investments in low-wage countries in Eastern Europe and Asia, since the company, as a preferred supplier, is asked to implement these new factories.
    Conclusion & Action:
    The German market is in the middle of the recovering phase. Therefore, we expect continued margin improvement and sales growth in Germany. We have more concerns regarding Imtech's position in the UK and Spanish markets, which appear to be more advanced in the cycle. UK/Spain account for 15% of total sales, but 20% of total EBITA. Due to further margin expansion in Germany and the Netherlands (both in traditional technical services and ICT) and acquisitions made in 2007, we expect earnings to grow sharply in 2008.
  2. Mr TT 7 februari 2008 14:14
    quote:

    jbhilhorst_B0D9 schreef:

    In de omzetten maak ik op dat er er alleen particulieren handelen met plukjes van een paar honderd aandelen. Dat zorgt meestal voor een grotere koersschommeling die meer op sentiment is gebaseerd.
    Dat kan je uit de omzet niet destilleren. Een order is wat anders dan een transactie in Euronext termen. Een uitgevoerde order heeft 1 (ver)koper met meestal enkele tegenhangers. Een transactie heeft 1 koper en 1 verkoper.
  3. [verwijderd] 7 februari 2008 15:59
    quote:

    Mr TT schreef:

    [quote=jbhilhorst_B0D9]
    In de omzetten maak ik op dat er er alleen particulieren handelen met plukjes van een paar honderd aandelen. Dat zorgt meestal voor een grotere koersschommeling die meer op sentiment is gebaseerd.
    [/quote]

    Dat kan je uit de omzet niet destilleren. Een order is wat anders dan een transactie in Euronext termen. Een uitgevoerde order heeft 1 (ver)koper met meestal enkele tegenhangers. Een transactie heeft 1 koper en 1 verkoper.
    mr TT RIJ JE MET EEN AUDI TT?
  4. Mr TT 8 februari 2008 09:50
    quote:

    smartcard schreef:

    Ik rij al met ééntje daarom :)))

    Ik zal 'm vast bestellen:

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Met het contract ter waarde van EUR140 miljoen in Duitsland heeft Imtech dit jaar al voor EUR296 miljoen aan grote contracten binnengehaald, berekent Hans Slob, analist van Rabo Securities. Hij spreekt over "de beste start in jaren" voor de technisch dienstverlener. Om een drietal redenen zegt hij het advies buy "sterk te herhalen". Vanwege het uitstekende orderboek blijft de zichtbaarheid over 2008 sterk, Imtech zou in staat moeten zijn om laag geprijsde acquisities te blijven doen, en daarnaast spelen beleggers met Imtech in op juiste thema's als energie, off-shore en verkeerstechnologie. Rabo hanteert het koersdoel van EUR25. Omstreeks 9.25 uur noteert het aandeel 4,3% hoger op EUR13,79, terwijl de ASX met 1,4% stijgt. (CHG)

  5. [verwijderd] 8 februari 2008 15:26
    Ze komen nu al drie weken op rij met een prachtorder naar buiten, 2007 was al een topjaar, wat gaat 2008 dan niet worden....
    Ik kijk al uit naar de cijfers eind van de maand, ik krijg wel een hekel aan dit koersdrukken.
    De 15 moest al minstens op de borden staan.
    Maar die zien we nog wel deze maand.
    Groetjes
    Lex
  6. [verwijderd] 10 februari 2008 00:07
    quote:

    kattekop schreef:

    Om 17u25 ingestapt in jullie treintje,omdat de vooruitzichten er zeer mooi uit zien ,wat ik wel niet begrijp is waarom wordt de koers zo gedrukt wordt tot 13,5e kunnen er kapers op de kust zijn voor een eventuele overname van Imtech.
    BAM is al eerder in verband gebracht met Imtech.
    Laat maar 's komen dan!
31 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.