Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

René van Mourik - TA: Draaien en keren

22 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 midjj 5 december 2007 10:27
    Het is ook nooit goed...geef je een voorspelling dan word je er op afgerekend (zeker als deze niet klopt), geef je een scenario dan blijven er teveel mogelijkheden openstaan. Niemand kan hier de markt voorspellen. Gebruik TA en/of FA als richtlijn, bepaal je eigen instap en verkooppunten / strategie, lees andere meningen, discussieer er over als je het niet eens bent, maar ga hier vooral niet met modder lopen gooien... Thanks.
  2. Herr Professor 5 december 2007 12:06
    Ik vind het wel raar dat de heer GJ Nikken als een halfgod werd vereerd, terwijl deze TA dagelijks wordt afgebrand. GJN wist alles te verpakken in dure termen als Fibonacci en andere fratsen, maar het kwam altijd op hetzelfde neer: het kan vriezen het kan dooien. Ik vind eigenlijk dat de nieuwe TA-ers op IEX (ook die twee andere grapjassen) meer concrete voorspellingen doen dan GJN. Hulde daarvoor.

    Dat laat onverlet dat TA een pseudowetenschap is, je kunt geen koersen voorspellen, en al zeker niet met liniaal en kleurpotloden.
  3. [verwijderd] 5 december 2007 15:42
    Gaf gisteravond nog aan dat ik bang was dat onze Cees/Frank gelijk zou krijgen met z'n doem beeld voor de aex en dat mijn calls dec 500 wel eens veel minder waard konden worden.

    Echter niets is voorspelbaar (gelukkig), want dit wordt een mooie pakjes avond!

    Volg je eigen inzicht!

  4. [verwijderd] 5 december 2007 16:20
    Experts: Ben van plan wat winst te pakken op de c dec aex 500. Waarom? Enige vrees na alle goede economische data lijkt me op z'n plaats. De fed houdt deze cijfers scherp in de gaten om tot een nieuw rente besluit te komen. Meevallers zijn prima, maar als BB de 11e niet doet waar iedereen op rekent (en dat zit ook in de koersen lijkt me), dan kan alles behoorlijk in elkaar vallen of ga ik te kort door de bocht?

  5. [verwijderd] 5 december 2007 19:54
    jojoco schreef:
    >Gaf gisteravond nog aan dat ik bang was dat onze Cees/Frank gelijk zou krijgen met z'n doem
    >beeld voor de aex en dat mijn calls dec 500 wel eens veel minder waard konden worden.

    Op de korte termijn verschillen Renè van Mourik en Frank van Dongen volgens mij niet zoveel van
    mening.
    Rene verwacht nog een bodem rond de 490 of 480 en Frank rond de 480.
  6. [verwijderd] 5 december 2007 20:16
    Frank schets een nog somberder beeld en René geeft aan dat er eventueel nog een goede bodem op 490 gelegd kan worden met een vangnet op 480. Met de uitslagen van de laatste dagen kan steun al worden opgetrokken naar 487 en weerstand van betekenis op 515 (gaan we deze week nog testen verwacht ik). Als VS dit volhoudt tot 22.00 uur en Azie loopt mee, dan gaat het morgen nog blijer worden (niet voor de beren die ver in hun hol zitten).

22 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.