Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Mark Leenards - Beter niet alleen bèta

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. Met Effekt 20 juni 2007 15:53
    Mark, ik las jouw columns nooit tot voor kort. Toen viel mij Arques op als inderdaad een ondergewaardeerd fonds. Ben in 3 keer ingestapt en heb daar veel plezier van, ruim +20% in 1week.

    Op jouw tip ook eens naar de scheepvaart sector gekeken en TBSI gekocht, +100% in 3maanden:
    finance.yahoo.com/q/bc?s=TBSI&t=3m&l=...

    Waardeer het dat je gewoon goede adviezen geeft over onbekende aandelen ipv alsmaar zeggen dat de crash overmorgen komt (zoals ik al maanden overal lees). En na een paar leuke runs als Arques is er weer geld over om Puts van te kopen voor de rustige nachtrust.
  2. [verwijderd] 22 juni 2007 08:14
    quote:

    Mark Leenards schreef:

    Beste miljotje,

    Chaucer komt veelvuldig langs in mijn screenings, maar als ik me niet vergis verwachten analisten een afnemende winst na 2007 (of 2008?). Een continue verwachte winstgroei is voor mij erg belangrijk. Voor de rest is het wel een typisch SBS-aandeel.
    Klopt. Ik heb gisteren ook even zitten kijken en het verwachte dividendrendement van Chaucer gaat omhoog, maar het uit te keren dividend blijft -naar men verwacht- gelijk. Dalende winsten dus.
  3. [verwijderd] 7 juli 2008 19:53
    Arques vind ik een mooi bedrijf met veel potentie, zoals altijd kan je veel winnen maar ook veel verliezen. Met de huidige volatiliteit die bij Arq heerst zeker.

    Maar vandaag toch weer een flinke stap omhoog (naar 6,59, +21%). Wellicht morgen weer de andere kant op maar deze stijging geeft wel de kracht van het aandeel weer. Als er herstel komt wil ik er bij zijn :)
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.