Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Voetbalwedstrijd 16 juni (zaterdagmiddag)

314 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 16 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 5 juni 2007 15:18
    quote:

    jkoets schreef:

    Diegene die op het veld meedoen, graag hier inschrijven zodat Leon precies weet hoeveel spelers hij heeft.

    Hoor van je.
    Gr. Jos
    Ze moeten gewoon hier inschrijven Jos en niet bij ons. Willen ze mee dan moeten ze hier gewoon lezen en inschrijven, heel simpel. Het is een iex -feest.

    Het zou mooi zijn als er ook nog wat iex 'ers meer zich op zouden geven. Het is vreemd dat wanneer je de gelegenheid krijgt om wat leuks te delen van iets waar je dagelijks vertoeft, dat je daarvan geen onderdeel wilt uitmaken.

    Peter ffff, zou leuk zijn om je eens te ontmoeten onder het genot van een glaasje wijn met op de achtergrond een Schot die op zijn doedelzak speelt.
  2. [verwijderd] 5 juni 2007 15:21
    quote:

    Meneer De Groot schreef:

    [quote=jkoets]
    Diegene die op het veld meedoen, graag hier inschrijven zodat Leon precies weet hoeveel spelers hij heeft.

    Hoor van je.
    Gr. Jos
    [/quote]

    Het zou mooi zijn als er ook nog wat iex 'ers meer zich op zouden geven. Het is vreemd dat wanneer je de gelegenheid krijgt om wat leuks te delen van iets waar je dagelijks vertoeft, dat je daarvan geen onderdeel wilt uitmaken.

    Ik wil wel.. maar kan niet...ivm housewarming :-)
    Het lijkt me echt heel leuk om een potje te voetballen met wat ''bekende gezichten''... Misschien is het het een idee om volgend jaar een toernooitje te organiseren? bv per forum vaste posters die een team vormen ?
  3. [verwijderd] 5 juni 2007 16:41
    Jos, Kingie kan hier niet posten vandaar dat ik dat nu voor hem doe. Kingie neemt zijn puma's mee. Hij vraagt zich af of hij zijn handbalbroek ook aan kan die middag. Hij heeft een witte en een groene. Ik heb hem gezegd dat IEX voor prachtige shirts zorgt en dat hij derhalve zijn shirt thuis kan laten.

    De overigen komen vooralsnog als toeschouwer.
  4. [verwijderd] 5 juni 2007 19:14
    quote:

    badoux_1988 schreef:

    volgend jaar wil ik wel meedoen als het kan/mag. Ik zaalvoetbal bij dsk haarlem.

    Zit nog maar paar maanden op het forum dus eerst nog wat meer mensen leren kennen/ ervaring met de beurs op doen..

    Hoi Badoux,

    Gewoon mee doen, dan ken je in ieder geval al een aantal mensen achter de schermen. En als je nog vragen hebt over beleggen zijn er genoeg mensen die je wel iets wijzer kunnen maken.
  5. [verwijderd] 5 juni 2007 19:38
    Hey, ik kan de desbetreffende datum niet aangezien ik geen vrij meer kan regelen op mijn werk. Ik las ook eigenlijk net pas echt over de voetbalwedstrijd. Het lijkt me wel super leuk om volgend jaar mee te doen:).
    Ik wil dit jaar nog meer ervaring op doen en vooral mij nog meer gaan verdiepen in de technische analyse!
    En vooral in mijn pareltje arcelor mittal:) Op dit aandeel ben ik al eigenlijk sinds ik ben begonnen met beleggen verliefd en het meest goede wat ik had kunnen doen was daar gewoon 7 maanden lang met turbo long's in gaan zitten want het is enorm gestegen en ik denk dat het na een kleine correctie nog veel verder kan stijgen. Verder heb ik even in apple gezeten en ja veels te vroeg uitgestapt ( waarom ? ) ja dat is gewoon een goede leer voor een 18-jarige. IK had wel leuke winst en dacht ik stap er maar weer uit. Die speeder long was toen zo'n 50 cent staat nu dik 3 euro:)

    Hoop het komende tijd nog beter te doen:)

    Volgend jaar doe ik zeker mee, wel als nummer 10 natuurlijk. Misschien kan er ook een keer een zaalvoetbal toernooi worden georganiseerd;). Het is maar een suggestie, kan je teams van 6/7 maken en klein toernooi spelen!

    Met vriendelijke groet,

    Badoux
  6. [verwijderd] 7 juni 2007 20:28
    Jammer Badoux,

    Hopelijk wordt het lustrum volgend jaar ook nog georganiseerd, maar gezien het animo dit jaar zou dit wel eens de laatste keer kunnen zijn.

    Kom op mensen we kunnen nog wel wat mensen gebruiken in het KK team.

    Ik ben volop in training, maar het wil nog niet echt lukken. Gisteren voor een training met toppers naar de Arena, helaas waren de Admirals er niet wel drie minder sportieve lui, heb ik dus ook weer niks aan. Het gaat niet goed met mijn voorbereidingen, overigens de beker wordt volgende week nog effe gepoetst. Voordat ik hem weer afsta aan een ander lid van het koffiekamer team.

  7. [verwijderd] 8 juni 2007 20:20
    quote:

    jkoets schreef:

    Buiten dat ene doelpuntje gaat het mij meer om de nul te houden. Wij hebben genoeg spelers die er wel eentje inprikken. Ik maak me dus niet druk. Daarom kan ik rustig in het veld een sigaret roken en een biertje drinken.

    Gr. Jos
    Het gaat er erg naar uit zien dat ik kan meedoen, Jos. En dan kun je die "nul" wel vergeten. (Sprak hij bescheiden ;-))
314 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 16 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.