Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Frank van Dongen - Comcommerplot

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 september 2006 13:26
    Deze quote van Frank is pure veralgemening:

    "Zij die van mening zijn dat werkelijk alles al ruim van te voren bekend is, verwijs ik naar de Amerikaanse handelscijfers van gisteren..."

    Dit zou dus moeten bewijzen dat de VS regering volledig betrouwbaar is? Komaan Frank, je kunt toch beter dan dit?

    Om dan maar eens een voorbeeld te geven van beurshandel met voorkennis: voorafgaand aan de aanlagen zijn er extreem hoge "put" opties geschreven op het aandeel "American Airlines" en "United Airlines"...

  2. [verwijderd] 13 september 2006 13:58
    Inderdaad, Frank / Cees, bekijken die Loose Change documentaires en see for yourself dat de officiele lezingen niet kloppen.
    Hou in het achterhoofd dat het ontketenen van een oorlog tegen landen die de USA nooit hebben aangevallen toch niet echt normaal is. Daarbij: zijn de massa vernietigingswapens nu eindelijk al gevonden ? Slechts enkele maanden voor 9/11 riep Bush cs. nog heel hard dat Irak nooit kernwapens zou kunnen maken.

    Wat leert dit voor ons, beleggers ? Geloof niet in de USA regering, maar trek je eigen plan. En onderdeel daarvan moet zijn: bereid je voor op het faillisement van de USA; China zal opvolgen als economisch machtscentrum. Wanneer gaan de pensioenfondsen eens weg uit de USA (NL pensoenfondsen zijn een van de grootste beleggers in de USA en dat is wel mijn toekomstige inkomen wat daar vergooid gaat worden) :-(
  3. [verwijderd] 13 september 2006 14:34
    Haha wat een naiviteit weer alom, zowel van Frank als van de reacties. Hebben jullie ook debunking911.com gelezen behalve Loosechange op een zaterdagavond met een joint bekeken? Zoals op Zembla te zien was afgelopen week zijn een aantal belangrijke complottheoriën vermoedelijk niet waar. Wat echter wel weird blijft is WTC 7.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.