Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Antonov« Terug naar discussie overzicht

Nieuwsbrief Antonov

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 oktober 2001 17:50
    Beste Forumleden, Het lijkt mij een goed idee om eens per week alle nuttige informatie die die week in het forum is geweest te verzamelen in 1 bericht en die te plaatsten op de andere beleggings forums. Dit is een kleine moeite, maar kan wel een grote positieve impact hebben. Ik wil de eerste week wel voor mijn rekening nemen, als ik er op geantendeerd wordt welke info belangrijk is en ik van jullie input krijg op welke beleggingssites deze nieuwsbrief geplaatst moet worden. Bedoeling is wel m.i. , informatief, kritisch, niet te dromerig, maar mag speculatief, in ieder geval berichten waar een duidelijke kern van waarheid in zit. Groet Snorkle
  2. [verwijderd] 25 oktober 2001 21:27
    ok wat ik ga doen , ik ga deze week een simpele site maken waar we de nieuwsbrief kunnen plaatsen, en bij goedkeuring kunnen distribueren. Ik zal deze week zelf alle berichten in de gaten houden, als jullie berichten interesant vinden , geef er dan bijvoorbeeld een reactie op met een sterretje ervoor, dan zijn ze makkelijk herkenbaar. Verder graag onder het onderwerp nieuwsbrief een lijst aanmaken met alle mogelijke beleggingssites, we kijken gewoon hoe het werkt, en passen zo nodig gewoon de procedure aan. Groet Snorkle Ps thanks voor de interesse , dat doet me goed :)
  3. [verwijderd] 26 oktober 2001 09:33
    Kort en bondig JA, Het is de bedoeling dat jullie er iets van gaan maken, het is jullie club, en alles wat betrekking heeft op Antonov, positief en negatief zou daar op horen, alleen zo krijg je een eerlijk beeld en goed inzicht in het bedrijf Antonov, aan het eind gaat het toch om de knaken, dus eerlijkheid en openheid is gewoon een vereiste.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.