Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Amerikaanse aandelen« Terug naar discussie overzicht

Lightwave Logic

6.532 Posts
Pagina: «« 1 ... 82 83 84 85 86 ... 327 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. ome Cor 11 april 2022 23:45
    Tom Lassing zegt dus wel positief te zijn en heeft dus ook zelf de aandelen, verder kijkt hij er niet diep in. Beetje een oppervlakkige analyse vind ik.
    Dhr Lebby vermeld dat 2022 ons jaar word, daar hou ik op vast.
    Ik slaap er ieder geval geweldig bij in.
    Verder zie ik dat de Nasdaq zwaar bearish is en LWLG goed standhoud wat mij doet geloven dat er opwaartse potentie in zit als de markt bullish word en er nu gekocht word door holders.
    Maar alles draait om het zo verlangde nieuws, dat is ons wel duidelijk.
    December en Januari zijn er wel aandelen verkocht door Ronald Bucchi, Thomas Zelibor en Siraj El-Ahmadi, zelfs voor €10,33. Dat zou kunnen duiden dat het nog even duurt.
    Mocht ik insiders aankopen zien dan meld ik dat hier uiteraard.



  2. Mitchell 12 april 2022 07:08
    KABINET GAAT DEZE WEEK 270 MILJOEN AAN CHIPSECTOR GEVEN'

    BNR Webredactie Vandaag, 06:44
    Het kabinet komt mogelijk deze week al met de plannen om staatssteun te geven aan de chipsector. De staatssteun volgt uit de Europese Chips Act, de Europese regelgeving die ervoor moet zorgen dat de EU minder afhankelijk wordt van andere regio's voor de chipproductie.

    De EU wil zorgen dat het wereldwijd gezien 20 procent van de chipsproductie op zich gaat nemen. Daarvoor wil de EU dat er ruim 43 miljard euro in de sector gepompt gaat worden. Naar verwachting gaat er meer dan 200 miljoen euro naar bedrijven zoals ASML. CDA-Kamerlid Mustafa Amhaouch ziet dat met deze steun 'de balans in de wereld over de chipproductie hersteld wordt'. Amhaouch wil dat er binnen de chipsector ook meer gefocust wordt op de fotonica-techniek. 'Je moet je ook focussen op de toekomstige chipproductie, zoals fotonica. Daar moet je in investeren en in opschalen, want we zijn er heel sterk in.'

    Alexandre Debiève
    'Nederland moet andere landen bijbenen'

    Voor deze investeringen heeft Nederland 270 miljoen euro gereserveerd. 'Het is nodig om Nederland zo onderdeel te laten blijven van het spel. Je ziet de miljardeninvesteringen in Duitsland, Frankrijk en Ierland. Dat moet Nederland kunnen bijbenen', aldus het CDA-Kamerlid.
  3. kiekes 13 april 2022 20:59
    quote:

    moneymaker_BX schreef op 13 april 2022 19:33:

    Vette 10% stijging en iedereen houdt zijn toeter...apart
    In het begin reageerede ik daar nog wel eens op,maar als je elke keer moet reageren als het 10% omhoog of omlaag gaat blijf je bezig :-)
    Zorgelijk vind ik wel dat er volgens ihub nu 13 miljoen aandelen short zitten,dat lebby dan 1000 aandelen koopt zet dan niet echt zoden aan de dijk,maarhet is natuurlijk een teken…hoop ik
  4. [verwijderd] 14 april 2022 14:41
    quote:

    kiekes schreef op 13 april 2022 20:59:

    [...]

    In het begin reageerede ik daar nog wel eens op,maar als je elke keer moet reageren als het 10% omhoog of omlaag gaat blijf je bezig :-)
    Zorgelijk vind ik wel dat er volgens ihub nu 13 miljoen aandelen short zitten,dat lebby dan 1000 aandelen koopt zet dan niet echt zoden aan de dijk,maarhet is natuurlijk een teken…hoop ik
    Heb je een link van die aankoop van 1000 stuks van Lebby?
    Er was toch een platform waar mensen met elkaar kunnen praten mbt LWL
  5. kiekes 14 april 2022 19:50
    quote:

    moneymaker_BX schreef op 14 april 2022 14:41:

    [...]

    Heb je een link van die aankoop van 1000 stuks van Lebby?
    Er was toch een platform waar mensen met elkaar kunnen praten mbt LWL
    m.nasdaq.com/
    Hier bv maar op verschillende beursfota kun je de insider handel wel vinden

    Las het in in 1e instantie op ihub investorshub.advfn.com/lightwave
  6. forum rang 4 Dragstar 15 april 2022 20:02
    Hier de link
    insider-analysis.com/search_transacti...
    De fans van Lebby zien dit als het teken dat er goed nieuws op komst is.
    Dit zou een symbolische daad zijn omwille van het beperkte bedrag .
    In elk geval laten de shorters niet los en verstevigen zij hun positie.
    Meestal vinden die wel hun weg om ongemerkt het strijdtoneel te verlaten.
    Wordt nog spannend de komende weken ;-)
  7. [verwijderd] 18 april 2022 16:13
    Ivm de aankoop van 1000 stuks. Hoe zit het ivm handelen met voorkennis? Zijn daar bepaalde minimumaankopen nodig alvorens men daar over kan spreken enz? Want daar probeert Lebby natuurlijk uit te blijven.

    Heeft iemand hier zicht op wat de spelregels zijn in dit verband?

    Mij lijkt het ook een signaal, enkel mag hij nooit beschuldigd worden van handelen met voorkennis. Daar zal hij voor zorgen ook.

    Dus is dit dan wel een signaal ivm nieuws als men hem hier op kan pakken, of is er om over met voorkennis handelen een minimale hoeveelheid aankoop nodig?
  8. [verwijderd] 19 april 2022 14:43
    Lightwave Logic kondigt publicatie aan van Amerikaanse octrooiaanvraag voor nieuwe hybride fotonica om verbeterde modulatorfabricage in hoogvolume gieterijproductie mogelijk te maken
    Nieuwe octrooiaanvraag om de fabricage van polymeermodulators te vereenvoudigen, ontworpen om te integreren met siliciumfotonica om een ??betere doorstroming van internetverkeer en een lager energieverbruik mogelijk te maken

    ENGLEWOOD, Colorado , 19 april 2022 /PRNewswire/ -- Lightwave Logic, Inc. (NASDAQ: LWLG), een technologieplatformbedrijf dat zijn gepatenteerde elektro-optische polymeren gebruikt om gegevens met hogere snelheden en minder stroom te verzenden, heeft vandaag de publicatie aangekondigd van een Amerikaanse octrooiaanvraag op een nieuwe uitvinding die de fabricage van polymeermodulatoren zal vereenvoudigen wanneer deze wordt geïntegreerd met siliciumfotonica voor toepassingen in de productie van grote gieterijen.

    Deze octrooiaanvraag - getiteld "TFP (thin film polymer) optische overgangsinrichting en -methode," - illustreert het ontwerp van een eenvoudiger te fabriceren, goedkopere hybride geïntegreerde fotonica-chip met behulp van elektro-optische polymeren die voordeliger zijn voor productie van grote volumes. De vereenvoudigde fabricagebenadering stelt ons in staat om de productie van gepatenteerde polymeermodulatoren met zeer hoge snelheid en laag vermogen te vereenvoudigen die aanzienlijk hogere gegevenssnelheden in de internetomgeving mogelijk maken.

    De essentie van de uitvinding is een hybride polymeer-silicium fotonica-engine die past in glasvezeltransceivers (ofwel pluggable of co-packaged) die worden gebruikt in de routers, servers en netwerkapparatuur die snel toenemen met de groei van datacenters, cloud computing en optische communicatiecapaciteit. De hybride polymeer-silicium-fotonica-engine is ontworpen om een ??hoogvolume siliciumgieterij-infrastructuur te gebruiken en is gepubliceerd met publicatienummer 2022/0113566 A1.

    Dr. Michael Lebby , Chief Executive Officer van Lightwave Logic merkte op: "Deze octrooiaanvraag vormt de kern van ons streven om een ??hybride geïntegreerd fotonicaplatform te bieden om de prestaties van siliciumfotonicatechnologieën te verbeteren met behulp van onze gepatenteerde elektro-optische polymeren. De octrooiaanvraag leert de eenvoud van fabricage van het ontwerp in standaard siliciumgieterijen met grote volumes, waardoor de productie voor onze gieterijpartners verder wordt vereenvoudigd.

    "Dit is een andere belangrijke toevoeging aan ons IP-portfolio waarmee ons polymeertechnologieplatform de motor kan worden voor insteekbare glasvezeltransceivers die in de hele internetinfrastructuur worden gebruikt. U hebt eenvoud en efficiëntie nodig in chipontwerp voor gieterijen, en deze octrooiaanvraag dient dat Met deze octrooiaanvraag veranderen we het internet en maken we snellere gegevens mogelijk - waardoor de levens van talloze miljoenen mensen die afhankelijk zijn van internet om te werken, spelen en communiceren, verbeteren", besluit Lebby.
  9. [verwijderd] 19 april 2022 17:48
    ;) Ok, bij deze in het Engels dan ook.

    Lightwave Logic Announces Publication of U.S. Patent Application for New Hybrid Photonics to Enable Improved Modulator Fabrication in High-Volume Foundry Manufacturing
    New Patent Application to Simplify Fabrication of Polymer Modulators Designed to Integrate with Silicon Photonics to Enable Enhanced Internet Traffic Flow and Reduced Energy Usage

    ENGLEWOOD, Colo., April 19, 2022 /PRNewswire/ -- Lightwave Logic, Inc. (NASDAQ: LWLG), a technology platform company leveraging its proprietary electro-optic polymers to transmit data at higher speeds with less power, today announced the publication of a U.S. patent application on a new invention that will simplify polymer modulator fabrication when integrated with silicon photonics for high-volume foundry manufacturing applications.

    This patent application - entitled "TFP (thin film polymer) optical transition device and method," - illustrates the design of a simpler to fabricate, lower cost hybrid integrated photonics chip using electro-optic polymers which are more advantageous for high-volume production. The simplified fabrication approach enables us to simplify the production of very high speed, low power proprietary polymer modulators that will enable significantly faster data rates in the internet environment.

    The essence of the invention is a hybrid polymer-silicon photonics engine that fits into fiber optic transceivers (either pluggable or co-packaged) that are used in the routers, servers and network equipment that are proliferating with the growth of data centers, cloud computing and optical communications capacity. The hybrid polymer-silicon photonics engine is designed to use high-volume silicon foundry infrastructure and is published with publication number 2022/0113566 A1.

    Dr. Michael Lebby, Chief Executive Officer of Lightwave Logic commented, "This patent application is core to our drive to provide a hybrid integrated photonics platform to boost the performance of silicon photonics technologies using our proprietary electro-optic polymers. The patent application teaches the simplicity of fabricating the design in standard large volume silicon foundries, further simplifying manufacturing for our foundry partners.

    "This is another important addition to our IP portfolio that allows our polymer technology platform to become the engine for pluggable fiber optic transceivers that are being utilized throughout internet infrastructure. You need simplicity and efficiency in chip design for foundries, and this patent application serves that purpose acutely. With this patent application, we are changing the internet and enabling faster data - improving the lives of countless millions who rely on the internet to work, play and communicate," concluded Lebby.
6.532 Posts
Pagina: «« 1 ... 82 83 84 85 86 ... 327 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.