Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Lavide Holding AEX:LVIDE.NL, NL0010545679

Laatste koers (eur) Verschil Volume
0,274   +0,016   (+6,20%) Dagrange 0,274 - 0,274 400   Gem. (3M) 11,1K

PB

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 mei 2005 18:45
    Qurius holding neemt de OTI GROUP over. OTI is failliet verklaard.
    OTI is een onderneming gespecialiseerd in automatisering van
    opleidingsorganisaties.
    De overname wordt uit eigen middelen betaald.
    Het personeel kan desgewenst in dienst komen van Qurius.
    Er staat nog veel meer in, maar dit is het belangrijkste.
    gr. ed
  2. [verwijderd] 23 mei 2005 19:32
    PERSBERICHT: Magnus-dochter Qurius neemt OTI Groep over
    Euronext Amsterdam Magnus meldt: Magnus Holding-dochter Qurius neemt activiteiten OTI Groep over Verbreding Qurius' oplossingenportfolio met schoolinformatiesysteem 23 mei 2005 - Qurius heeft de activiteiten overgenomen van de failliet verklaarde OTI Groep, specialist in automatisering van opleidingsorganisaties. Hierdoor krijgt Qurius onder andere de beschikking over schoolinformatiesysteem Schoolvision, dat in gebruik is bij 28 scholen in het voortgezet onderwijs, en personeelsinformatiesysteem HRvision. Deze transactie is van belang voor de gebruikers van deze oplossingen, omdat hiermee de continuïteit van de ontwikkeling en het onderhoud van hun automatiseringssysteem, en de beschikbaarheid van de benodigde expertise zijn zekergesteld. De transactie wordt uit eigen middelen gefinancierd. Met de medewerkers van de OTI Groep worden individuele gesprekken gevoerd over mogelijke indiensttreding bij Qurius. Schoolvision en HRvision zijn branchespecifieke oplossingen ter aanvulling op de standaardfunctionaliteit van Microsoft Business Solutions-Navision. Deze transactie past in de strategie van Qurius om zijn positie op de Nederlandse markt voor op Microsoft Business Solutions gebaseerde bedrijfsoplossingen te verstevigen. Mark van Kemenade, algemeen directeur bij Qurius: "Door focus op de Microsoft Business Solutions en de ontwikkeling van aanvullende branchespecifieke modules heeft Qurius een leidende positie in deze markt opgebouwd. Naast autonome groei in de gekozen marktsegmenten, willen we ook nieuwe branches ontsluiten door samenwerking met nationale en internationale aanbieders van beproefde oplossingen en door overname van specialisten of oplossingen. De betreffende oplossingen passen uitstekend in ons productenportfolio. Vanzelfsprekend nemen we op korte termijn contact op met alle gebruikers ervan, dit in nauw overleg met de vereniging van Schoolvision-gebruikers. Aangezien we continu zoeken naar goede specialisten in Microsoft Business Solutions-Navision en -Axapta, zou het ons zeer verheugen als ook medewerkers van OTI besluiten de overstap naar Qurius te maken." Qurius Qurius biedt geïntegreerde bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft Business Solutions. Qurius concentreert zich daarbij op de marktsegmenten afvalmanagement & recycling, food/pharma/chemie, groothandel, IT, logistiek & retail, productie/engineer-to-order, sierteelt, verhuur en zakelijke dienstverlening & zorg en heeft ruim 300 klanten in deze segmenten. Qurius en zusterbedrijven Qurius ETX, Qurius IS en Magnus zijn onderdeel van Magnus Holding (www.magnus.com). Dit is een beursgenoteerde groep bedrijven die advies over en implementatie en beheer van op Microsoft- en SAP-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen verzorgen. Voor meer informatie: www.qurius.nl. Einde bericht.
    (END) Dow Jones Newswires

    May 23, 2005 11:43 ET (15:43 GMT)
  3. Ronson 23 mei 2005 20:39
    Magnus Holding-dochter Qurius neemt activiteiten OTI Groep over

    Verbreding Qurius’ oplossingenportfolio met schoolinformatiesysteem

    Qurius heeft de activiteiten overgenomen van de failliet verklaarde OTI Groep, specialist in automatisering van opleidingsorganisaties. Hierdoor krijgt Qurius onder andere de beschikking over schoolinformatiesysteem Schoolvision, dat in gebruik is bij 28 scholen in het voortgezet onderwijs, en personeelsinformatiesysteem HRvision. Deze transactie is van belang voor de gebruikers van deze oplossingen, omdat hiermee de continuïteit van de ontwikkeling en het onderhoud van hun automatiseringssysteem, en de beschikbaarheid van de benodigde expertise zijn zekergesteld. De transactie wordt uit eigen middelen gefinancierd. Met de medewerkers van de OTI Groep worden individuele gesprekken gevoerd over mogelijke indiensttreding bij Qurius.

    Schoolvision en HRvision zijn branchespecifieke oplossingen ter aanvulling op de standaardfunctionaliteit van Microsoft Business Solutions-Navision. Deze transactie past in de strategie van Qurius om zijn positie op de Nederlandse markt voor op Microsoft Business Solutions gebaseerde bedrijfsoplossingen te verstevigen. Mark van Kemenade, algemeen directeur bij Qurius: "Door focus op de Microsoft Business Solutions en de ontwikkeling van aanvullende branchespecifieke modules heeft Qurius een leidende positie in deze markt opgebouwd. Naast autonome groei in de gekozen marktsegmenten, willen we ook nieuwe branches ontsluiten door samenwerking met nationale en internationale aanbieders van beproefde oplossingen en door overname van specialisten of oplossingen. De betreffende oplossingen passen uitstekend in ons productenportfolio. Vanzelfsprekend nemen we op korte termijn contact op met alle gebruikers ervan, dit in nauw overleg met de vereniging van Schoolvision-gebruikers. Aangezien we continu zoeken naar goede specialisten in Microsoft Business Solutions-Navision en –Axapta, zou het ons zeer verheugen als ook medewerkers van OTI besluiten de overstap naar Qurius te maken.”

    Qurius
    Qurius biedt geïntegreerde bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft Business Solutions. Qurius concentreert zich daarbij op de marktsegmenten afvalmanagement & recycling, food/pharma/chemie, groothandel, IT, logistiek & retail, productie/engineer-to-order, sierteelt, verhuur en zakelijke dienstverlening & zorg en heeft ruim 300 klanten in deze segmenten.

    Qurius en zusterbedrijven Qurius ETX, Qurius IS en Magnus zijn onderdeel van Magnus Holding (www.magnus.com). Dit is een beursgenoteerde groep bedrijven die advies over en implementatie en beheer van op Microsoft- en SAP-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen verzorgen. Voor meer informatie: www.qurius.nl.

    Voor meer informatie

    Magnus Holding, Caroline Jooren: telefoon 035 699 60 60 of caroline.jooren@qurius.nl
  4. [verwijderd] 24 mei 2005 10:58
    MARKET TALK: Advies Europese software-sector omhoog bij GS

    dinsdag 24 mei 2005 10:49

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Goldman Sachs verhoogt advies voor Europese softwaresector van neutral naar Attractive. Twee redenen: de opkomst van nieuwe architectuur voor web services, wat groei komende 2-3 jaar moet versnellen, wat weer tot hogere waarderingen leidt. Tweede is dat software aandelen outperformance laten zien in H2 doordat investeerders posities innemen om van eindejaarsrally te profiteren en daar vroeg mee beginnen.(RVD)
  5. [verwijderd] 24 mei 2005 12:07
    precies deze mannen zien ook in dat de tech aandelen weer booming gaan worden. dit weekend weer eens een bevestiging gekregen dat er op dit moment ongelofelijk gejaagd word in de ict sector op mekaar.Zeker in het mkb blijkt het heftig te zijn.iedereen wil nu de benodigde aankopen doen en dan doorgroeien....

    Oftewel magnus zal de komende jaren verder groeien of ze zullen ten prooi vallen aan een overname zeer spoedig.

    de tijd zal het ons leren.

8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.