Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Jos Koets - Uurtje hoger factuurtje

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. vlieman 8 oktober 2004 17:18
    Hallo Herr Koets,

    you wrote: Gaat u bij een van de 2% op uurtarief werkende financieel planners langs, dan hebt u nóg niet de garantie dat u minder betaalt dan bij de snelle afsluitprovisiejongens.

    Hee, bedankt he? Ik word hier even in 5 minuten tot snelle afsluitprovisiejongen gebombardeerd.
    Lekker zeg, ik zal nog eens een premie berekenen ;)))))))

    Ik wil eigenlijk het liefste nergens toe behoren of in een hokje geplaatst worden, niet de afsluitersprovisie rakkers, niet de FP-ers.
    Heb niet zo'n zin om aan deze 21e eeuws heksenjachten mee te doen.
    Ik wil gewoon met plezier mijn werk doen. Jij weet hoe ik woon en hoe ik leef, wat voor auto ik rijd, dus dan weet je ook dat ik er niet schathemelrijk word maar er wel goed en modaal van kan leven.

    Dat is dan ook gelijk de enigste garantie die ik mijn clienten kan geven dat ik niet op eigen portemonnee adviseer. Dus wellicht moet ik iedereen maar thuis gaan uitnodigen, de sleutels van mijn auto laten zien en kopieen van mijn saldo spaarrekening. Heb ik dan aangetoond dat ik in het belang van mijn klanten adviseer?

    Ik heb nogal een levendige fantasie, dus ik ga nog ff door. Misschien moet het AFM maar een aparte afdeling oproepen: intermediaircheck.nl
    Dan mogen ze elk jaar een bak koffie komen drinken, kijken of ik inmiddels niet een BMW X800000 ben gaan rijden, of verhuisd naar Wassenaar, of een bankrekening van 6 cijfers. En als dat dan klopt, misschien kunnen ze me dan weer een bewijs van goed gedrag voor 1 jaar geven. Kan ik dan aan al mijn klanten laten zien.

    Nou lijkt me een super oplossing. Alleen, Dick Scheringa (DSBoeven, DSnee, Frisinee, etc. etc.) valt er dan al weer tussenuit, want die heeft al z'n assets op Quernsey gevestigd en dat check je natuurlijk niet bij een kop koffie...

    groeten, Raymond
  2. Jos Koets 8 oktober 2004 17:26
    Voordeel is wel Raymond dat de 45 jarige mannen maandag bij je op de stoep staan. Deze geef je een bak koffie. Je hoort hun gebreken en andere puinhopen van de familie aan en laat ze tekenen.

    Even serieus want anders drijven we tever door:

    Ik heb deze column geschreven zonder je naam (adviseur V) te noemen. De iex heeft echter besloten je naam wel te noemen. Indien je dit niet wilt, bel me dan (010-4747647), ik zal dan contact opnemen met de iex.

    Ik heb Gert wel even telefonisch gesproken en deze was er ook niet zo blij mee.

    Per 1-1-2005 zal het kabinet wel beslissen om openheid van provisie als eis te stellen. Ik heb daar geen problemen mee.

    Groetjes Jos
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.