Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

De S&P500 staat aan het begin van een nieuwe bullmarkt

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Royce Tostrams

Analyse door:

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Reacties

53 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 handyman6 22 juni 2024 16:28
    Scheids Makkelie mag gewoon door fluiten van Fifa,ookal leek de Duitse goal via overtreding te gaan want hé de Grote krijgen altijd voordeel vd twijfel en de kleintjes niet.Minder kijkers immers dus minder reklame inkomsten en het spelletje gaat alleen nog om geld nietwaar.....
    Frankrijk mag dus ook niet verliezen ,dus keuren we een glas zuiver doelpunt gewoon af hè Fifa.Loosers.
  2. forum rang 6 ttroo 23 juni 2024 18:17
    Wie trekt de beurzen naar boven? Wie trekt de beurzen naar beneden?
    Europa lijkt de bodem gezet te hebben. S&P 500 en de NasDAK willen daarentegen maandag de top gaan zetten. De VIX op korte termijn neigt naar de top einde komende beursweek. De VIX op middel lange termijn lijkt juist de bodem te zetten aan het einde van de komende beursweek. Wellicht gaan ze dat allignen met de korte termijn en stellen ze de bodem alsnog een weekje uit. Europese fondsen beginnen heel langzaam (oftewel in kleine getalen) naar de bearish trend te gaan. Kunnen de Europese beurzen meer fondsen naar hun kant halen komende beursweek?

    ASML en Besi hebben eindelijk de top neergezet. Maandag confirmen met rood. Nvidia en Broadcom hebben eindelijk de top neergezet. Maandag confirmen met rood. Zowiezo vallen de laatste kwartaal cijfers Broadcom tegen. Voor TTROO dan. De rest op de beurzen genieten er heel veel van. Banken raken meer en meer in de knel. De kleinere banken dan. En dan kent u het wel. De oplossing. Fire sales EN veel meer risico nemen om de carry trades naar positief te brengen. En veel risico gaat altijd fout. Wellicht niet voor de ene bank maar zeker voor de andere bank. Dat is nu eenmaal het nut van risico.

    Amerikaanse schuld op weg naar $35T. Europa gaat het financiele gevecht aan met China. Of het moment handig is, macro economisch, betwijfelt TTROO. Een oorlog moet gefinancieerd worden op het continent waar veel geld heen gaat, steeds meer mensen in Europa - en het is beter als die een baan hebben in plaats van geen baan - en bij invoerrechten worden de goedkopere produkten duurder en daarmee helpende voor inflatie - en je krijgt natuurlijk ook weer wat terug. China heeft 1.4 miljard consumenten. Europa een stuk minder. China is daarmee een grotere afzet markt voor Europa dan andersom. En die China omzet en winst - die waardeert u et heel veel liefde. Niet met een 10x maar eerder met een 20x, 30x of zelfs een 40x. Dus elke krimp daar in de omzet en winst gaat pijn bij u doen. Europa moet overigens ook een duurdere gas prijs incasseren, terwijl China wellicht een goedkopere gas prijs kan binnen hengelen.

    Het wordt interessant de komende beursweek.
53 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.