Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Voorbeurs: Duimen draaien

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Arend Jan Kamp

Auteur:

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 11 oktober 2010 08:38
    Wat gaat de Fed doen om de economie te stimuleren? Ze kunnen niets doen, de consumenten moeten het doen maar die kunnen niet meer uitgeven! Met al de aangekondigde bezuinigingen over de hele wereld wordt het voor de consument alleen maar moeilijker. Als je een mobieltje, computer, laptop, TV, wasmachine, magnetron hebt die allen werken koop je er geen eentje bij!!
    Kortom de Economie zit in een spagaat waar het bijna niet meer uit kan komen.
  2. [verwijderd] 11 oktober 2010 09:42
    De zin "wat gaat de Fed doen om de economie te stimuleren?" is leuk. Geef geld aan hen in de hoop dat ze van geld producten kunnen maken. Echter, men zegt dank je wel voor dat goedkope geld, we kunnen nu multi-miljardair worden. Nog steeds lees ik berichten of verslagen waaruit blijkt dat bankiers en 'ondernemers' ongeneesbaar narcistisch zijn want zelfs een uitkering van de staat met behoud van salaris en inkomen tast hun gevoel voor 'eigenwaarde' niet aan.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.