Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Wie is dé Beleggingsexpert van 2015?

Gouden Stier 2015

Voor de negende keer worden er dit jaar de Gouden Stieren uitgereikt. Voor zeven van de acht prijzen bepaalt een vakjury de winnaar, maar naar wie de Stier voor Beleggingsexpert van 2015 gaat, bepaalt u!

Vanaf vandaag kunt u stemmen op wie het volgens u verdient om zichzelf Beleggingsexpert van 2015 te noemen. U kunt kiezen uit zo'n vijftig experts, waarvan uiteindelijk de vijf met de meeste stemmen meedingen naar de prijs die op 12 november - tijdens de uitreiking van de Gouden Stier bekend wordt gemaakt. De eerste stemronde is tot en met 28 september geopend.

Stem nu 

 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Redactie IEX

Auteur:

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 september 2015 14:56
    NIEMAND..

    Ik zie die mooie analisten/specialisten Goden nog zitten bij Harry, of in forum RTL-Z toen ..... AEX noteerde om en bij 503 punten.. geen zorgen, geen probleem, kopen die hap, toen al dure aandelen ..., beleggers moeten niet bang zijn... je moet lachen, plezier hebben en nu zitten we met een AEX van 410 punten en 3/4 particulieren loopt bij de voedselbank..mijn hemel...
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.