Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koersverloop Beter Bed

1.511 Posts
Pagina: «« 1 ... 49 50 51 52 53 ... 76 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 april 2011 21:15
    quote:

    marique schreef op 1 april 2011 14:33:

    [...]
    Analisten moet je niet serieus nemen.
    Zeker, ik ben geen grote fan van de analisten, maar ik neem meestal Petercam een beetje serieus, maar helaas hadden ze onlangs een paar analisten geschrapt:

    Petercam schrapt banen in A'dam
    IEX Profs Redactie | 25 mrt 2011, 10:45

    Effectenmakelaar en vermogensbeheerder Petercam heeft de aandelen brokerage in Amsterdam ingekrompen als gevolg van de kredietcrisis. Vier mensen zijn ontslagen, meldt het FD - twee analisten en twee sales traders. “Wij hebben ons aangepast aan de werkelijkheid van deze tijd, hoe pijnlijk dat ook is”, zegt Hans de Jonge, directeur van Petercam in Amsterdam. Het Amsterdamse team verhandelt met name Benelux-aandelen, maar ook Europese fondsen voor institutionele beleggers. Vastrentende waarden en derivaten worden vanuit Brussel verhandeld.

    De Jonge zegt dat de financiële brokerage onder druk staat en wijt dat aan de financiële crisis en de toename van elektronische handel, waarbij beleggers zelf orders inleggen zonder tussenkomst van een effectenhandelaar. Door de crisis zijn zowel volumes als koersen gedaald en dat raakt Petercam dubbel. Het is volgens De Jonge ‘moeilijker geworden om geld te verdienen aan het uitvoeren van beursorders in aandelen voor institutionele beleggers’.

    Daarnaast is een concurrentiestrijd in volle gang, die nog niet tot consolidatie heeft geleid in de sector. Een van de veelgehoorde argumenten voor het uitblijven van fusies en overnames is dat er veel 'cross selling' plaatsvindt, schrijft het FD; het hebben van een goede broker vergroot de kans dat bijvoorbeeld een emissie begeleid mag worden, of een bedrijfsfinanciering geregeld.
  2. [verwijderd] 5 april 2011 20:56
    Vandaag mooie volume van ruim 220K stuks met een paar big blocks. Ik ga de april rapportages van de small cap beleggingsfondsen checken over een maand (mischien zal ik iets ontdekken: ben benieuwd wat er gebeurt, er waren ook een paar dergelijke big blocks in maart..............).

    Kleine krimp detailhandelsverkopen eurozone

    Gepubliceerd op 5 apr 2011 om 11:08 | Views: 110

    Artikel Reacties LUXEMBURG (AFN) - De detailhandelsverkopen in de eurozone zijn in februari ten opzichte van januari met 0,1 procent afgenomen. Dit maakte het Europese statistiekbureau Eurostat dinsdag bekend.

    Op jaarbasis was sprake van een toename met 0,1 procent. Beide cijfers waren minder dan verwacht. Economen rekenden erop dat de verkopen ten opzichte van januari stabiel zouden blijven en ten opzichte van februari 2010 met 0,6 procent zouden toenemen.

    Ten opzichte van een jaar eerder nam de verkoop van voedsel, dranken en tabak met 0,5 procent af. De verkoop van andere producten nam juist met 0,9 procent toe
  3. [verwijderd] 6 april 2011 21:40
    quote:

    drulletje drie schreef op 6 april 2011 09:08:

    Gister hebben ze nog even flink ingekocht en vandaag laten ze em los ;)

    Laatste Volume Tijd
    Laatste 21,40 29 9:01:38
    Verschil 0,40 1,90%

    drulletje drie,

    Vandaag ook een paar kleine big blocks @ ruim EUR20.3. Ik denk de KW1 cijfers gaan een beetje meevallen (het weer dit jaar is mooi)...........

    P.S. Korte artikel van Willem Burgers en er is ook een sentence over Beter Bed (Aad Value Fund zit ook in Beter Bed, Nedap, TKH, Sligro, etc.):

    www.iex.nl/Column/62682/Mikken-op-ren...

    P.S. Ook was er gisteren een interessante artikel van Teslin (Ik ben een grote fan van Frederik van Beuningen (ook van Willem Burgers) en eigenlijk ik handel alleen met een paar small caps waarin Teslin ook zit: TKH, Macintosh, Beter Bed, Sligro, Accell, etc.) over dividenden van small caps..........:

    www.fd.nl/artikel/21849836/teslin-uit...
  4. [verwijderd] 7 april 2011 09:38
    Ter info

    A stronger-than-anticipated quarterly report from Bed Bath & Beyond Inc. propelled the company’s shares sharply higher late Wednesday.

    Bed Bath & Beyond shares /quotes/comstock/15*!bbby/quotes/nls/bbby (BBBY 53.95, +4.56, +9.23%) jumped 9% to $53.85 after the household goods retailer said fourth-quarter net income rose to $283 million, or $1.12 a share, from $226 million, or 86 cents a share, a year earlier. Revenue rose to $2.5 billion from $2.24 billion. Analysts polled by FactSet Research had estimated earnings to come in at 97 cents a share on $2.39 billion in sales.
  5. opoopo 7 april 2011 10:00
    Ik geloof ook in het rijtje van Henne. Precies zoals ik verwacht. Een plus van 10% - 15 % moet te doen zijn voor BB. Zeker als de economie weer gaat aantrekken.
    BB heb ik in portefeuille als echt (weliswaar cyclisch) groei aandeel. En als je kijkt naar de historie, klopt dat ook. Heel knap ook zoals ze door de crisis komen. Het aandeel wordt echter gewaardeerd als een gemiddelde smallcap.
    Voor mij betekent dat heel simpel: Lang blijven zitten. Op lt zal de koers de winst volgen, zeker omdat het risico laag is (retail is stabiel en de balan praachtig) Pak je ook je dividend mooi mee. Uitstappen is voor mij alleen zinvol als de markt BB gaat waarderen als groei aandeel. Maar goed, ik ben geen daghandelaar, meer geinspireerd door Warren Buffet.
  6. [verwijderd] 7 april 2011 23:33
    De k/w van Bed Bath and Beyond ligt een fractie hoger dan die van Beter Bed.
    BBBY heeft een KW van 19 op dit moment.

    data.cnbc.com/quotes/BBBY

    Bedrijf is vergelijkbaar met Beter Bed. Is alleen wat gediversifiseerder.
    Maar ook een enorme moneymaker. BBBY heeft een enorme overname kas.
    Mochten zij ooit in Europa willen opereren dan is Beter Bed de ideale partner.

    Het knappe van Beter Bed is dat zij pas aan het begin van hun produkt ontwikkeling en uitrollen staan. M line is net in Duitsland uitgerold en er zijn nog vele landen in Europa te gaan.

    M Line is overigens een voortreffelijk matras. Dit kon ik makkelijk van het ruime dividend betalen. Zo helpen wij elkaar.

    Overigens is BBBY vandaag nog weer 10% opgelopen om daardoor geleidelijk weer op een gemiddelde kw van 17-19 terecht te komen.

    Als Beter Bed een forwrd KW van 16/17 zou moeten hebben dan zou de koers de
    koers tussen de 24 en 27 Euro moeten staan.

    Groeten Henne

  7. [verwijderd] 12 april 2011 08:58
    Beter Bed gaat verder omhoog. Op naar de 23.50. Vergeet het dividend niet.
    Winkels van Beter Bed zien er steeds beter uit en het assortiment is verbreed
    waardoor de marge omhoog kan en de omzet ook weer gaat groeien.

    In Duitsland zou men misschien ook een thuisbezorg service moeten hebben voor de duurdere bedden (MLINE)
  8. drulletje drie 12 april 2011 09:29
    Verder hebben ze gezien dat de oppervlakte van de winkels kleiner kunnen om tot dezelfde of zelfs meer omzet te komen! Kosten (huur enz.) zullen hierdoor weer een stuk lager uitvallen en daarom de winst weer een stuk hoger :) Heel mooi bedrijf die hun zaken heel goed voor elkaar hebben.

    Laatste Volume Tijd
    Laatste 22,82 100 9:28:14
    Verschil 0,26 1,15%
1.511 Posts
Pagina: «« 1 ... 49 50 51 52 53 ... 76 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.