Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Versatel« Terug naar discussie overzicht

Opstappen Raithatha

21 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Hadrians project 9 mei 2003 16:22
    Raithatha heeft een half jaar geleden reeds in een artikel(ik dacht "management"; kan ik wellicht nog even opzoeken)aangegeven dat hij nadat de financiele reorganisatie "rond" zou zijn, en het bedrijf weer omhoog zou kunnen kijken, Nederland zou verlaten en weer terug zou gaan naar Londen. Z'n gezin kan hier niet aarden. Het is dus niets nieuws.
  2. [verwijderd] 9 mei 2003 16:44
    Hallo,

    Werd er niet een tijdje geleden op dit forum geschreven dat de optie,s van de ceo verzilverd konden worden als de koers 3 weken boven de € 0,75 stond.
    Dus wat dat betreft zou het best wel zo kunnen zijn dat die termijn nu verstreken is en dat er nu geincasseerd kan worden.

    Freddy
  3. [verwijderd] 9 mei 2003 19:58
    vogens bronnen: heeft mr R de laatste keer voor 5mio (aandelen) aan rechten op .35 en deze zijn nu uitvoerbaar (koers is lang genoeg boven de gestelde waarde geweest) Maar er zijn er ook nog een paar die nooit op verlies kunnen komen te staan.

    ik ga er vanuit dat de heer met tenminste 5 mio euro de deur dan gaat verlaten. Geeft niet hoor er is toch winst gemaakt en de kas is goed gevuld

  4. zapde1e 10 mei 2003 17:40
    Op 6 januari meldt bestuursvoorzitter Raj Raithatha van Versatel dat hij eind december 5 miljoen personeelsopties heeft gekregen. De hoogste man van het datacommunicatiebedrijf ontvangt daarmee ruim een vijfde van in totaal 24 miljoen personeelsopties die het bedrijf over het jaar 2002 toekent aan zijn medewerkers. De vers uitgegeven personeelsopties hebben een looptijd van vijf jaar, twee jaar korter dan opties die in voorgaande jaren werden verstrekt. Raithatha's nieuwe optiepakket is in drieën opgeknipt met uitoefenprijzen van 30, 50 en 75 eurocent. De rest van het personeel krijgt opties à 30 eurocent. Door zelf hogere uitoefenprijzen te accepteren wil de ceo een voorbeeld stellen tegen praktijken elders, waarbij bestuurders soms opties krijgen tegen lagere, dus gunstigere, uitoefenprijzen dan de rest van het personeel, zegt een woordvoerder.

    bron: www.autoriteit-fm.nl

    Copyright (c) 2003 Het Financieele Dagblad
21 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.