Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Franse aandelen« Terug naar discussie overzicht

ciboxje ciboxje wat ben je van plan..

270 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 14 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. YVES11 20 juli 2008 14:40
    De verschuiving naar het midden van de activiteit op de producten aan sterkere toegevoegde waarde heeft het mogelijk gemaakt om het operationele resultaat 2007 te verbeteren, met een positief netto resultaat van 230.000 euro tegen een negatief resultaat van 1.4 miljoen euro in 2006. Het jaar 2007 werd door een goede financiële situatie en de afwezigheid van financiële schulden gekenmerkt. Het actief vermogen en de relatieve staatskas stemmen met bijna 50% van de huidige beursvalorisatie overeen, hetgeen n' niet noodzakelijkerwijs als bon marché, in verslag over het gemiddelde van de sector wordt beschouwd. Het eerste kwartaal 2008 heeft zich aan 4 miljoen euro, merkbaar afnemend ten opzichte van T1 2007, impacté door een belangrijke daling van de verkoopsprijzen in een zeer concurrerend milieu gevestigd. De directie van de groep had echter verklaard dat zijn commerciële omschakeling hem moest toelaten om zijn beeld te herstellen. Het opstellen plank op een lager T2 dan die van 2007. Niettemin zal hij meer relevant zijn het te vergelijken met T1 2008, eerder dan in T2 2007, ten gevolge van de herstructureringen op het gebied van de opslag, om de toepasselijkheid van de verrichte inspanningen te beoordelen. De strategie 2008 bestaat daarin om zijn plan van verloop op de stabiliteit van zijn rentabiliteit en de kwaliteit van zijn producten, in het bijzonder door de ontwikkeling van zijn référencements, met name op professioneel gebied te volgen. De volledige analyse van het dossier in bladzijde „beurs“: onze vooruitzichten, onze beschermingsdrempels
  2. mikkie2 22 juli 2008 18:49
    Chiffre d’affaires du second trimestre 2008
    www.actusnews.com/documents_communiqu...

    Une activité en progression

    Au 2ème trimestre 2008, CIBOX réalise un chiffre d’affaires de 6 805 K€ en progression de 13 % par rapport à la même période en 2007 et prouve ainsi que la réorientation adoptée par l’entreprise porte ses fruits.

    Des produits innovants

    Acteur majeur sur le disque dur multimédia, CIBOX cherche constamment à innover et réussit à se hisser dans le haut du classement comme le démontrent une fois encore les récents articles de presse concernant le Wireless Cinébox HD Prémium élu Meilleur Produit par certains magazines spécialisés.

    Perspectives favorables pour le second semestre

    Le second semestre devrait confirmer la bonne dynamique de l’entreprise. CIBOX est référencée dans la plupart des enseignes de la grande distribution et figure dans leur catalogue de rentrée des classes tout en poursuivant ses efforts pour développer d’autres parts de marché.




  3. YVES11 22 juli 2008 20:28
    In een milieu van een beetje chaotische economische groei, publiceert CIBOX een omzet in toename van 13% op het tweede kwartaal aan 6.8 miljoen euro, en schijnt de strengheid van zijn nieuwe strategie te bevestigen, ondanks de afwijking van het eerste kwartaal toe te schrijven aan de inspanningen verricht om de rentabiliteit op producten aan sterkere toegevoegde waarde te herstellen CIBOX verklaart dat de onderneming erin slaagt om zich „in de top van de indeling te hijsen zoals het eens nog de recente krantenartikelen betreffende Wireless Cinébox HD Prémium bewijzen die Beter Product door bepaalde gespecialiseerde tijdschriften wordt gekozen“. CIBOX is rustig op het volgende halfjaar en denkt zijn industriële en commerciële dynamica te bevestigen. T3 zou nogmaals interessant kunnen blijken, op een markt die niet te veel aan de economische wisselvalligheden, ten gevolge van saisonnalité van de terugkomst van de klassen zou moeten lijden. Het is een nieuw tweede kwartaal in toename sinds 2004. Zelfs wanneer het eerste halfjaar in teruggang van ongeveer 10% in vergeleken gegevens 2007 blijft. Deze T2 verrast ons aangenaam, en presenteren zich aanzienlijk boven onze verwachtingen, rekening houdend met de nieuwe politiek die door de groep wordt bepaald om zich van concert op de verbetering van de marges te concentreren. Wij handhaven ons zeer speculatief doel.
  4. YVES11 5 augustus 2008 09:04
    Tradingsat.com) - Au deuxième trimestre 2008, le spécialiste du disque dur multimédia et autres périphériques informatiques de loisirs numériques a vu ses ventes grimper de 13% par rapport à la même période de l'année précédente, à 6.8 Millions d'euros. Le groupe prouve ainsi le bien fondé de sa réorientation stratégique. Le tout à quelques jours de la rentrée, période traditionnellement porteuse pour le secteur.

    D'un point de vue graphique, les gains engrangés les 22 et 23 juillet, dans de forts volumes, ont désormais été retracés, et la volatilité est au point mort. Le point d'entrée parait, dans ce contexte, judicieux dans l'optique de jouer de façon spéculative un ralliement d'une zone de résistance située à 0.28 euro (testée cinq fois entre le 18 et le 24 avril).

    L'équipe de Tradingsat.com propose donc aux investisseurs actifs de miser sur notre scénario haussier en se positionnant à l'achat, au cours actuel, avec les 0.27 euro en ligne de mire. Afin de protéger le capital engagé, il est vivement recommandé de placer un ordre stop sous les 0.19 euro.
    Pour recevoir tous les matins notre conseil du jour : cliquez-ici
270 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 14 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.