Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Keyware

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 ffff 7 november 2007 20:23
    Carry,

    Met hele grote boog om dat aandeel heenlopen. Is hier in de KK ontzettend veel over gepost de laatste jaren. Onbetrouwbaar, en een uitgesproken gokaandeel. Heeft weinig meer met beleggen te maken maar wel met gokken.

    Als die zoekmachine hier nou eens goed werkte kun je heel wat relevant materiaal uit de afgelopen jaren vinden.

    k"Zou zeggen: Waag ook jij je goede centjes er ook nog eens aan..... Wie weet wordt het toch weer opgepakt als men uitgegokt is op Chinese internetaandelen...

    Peter
  2. [verwijderd] 8 november 2007 20:52
    quote:

    Carry Mens schreef:

    Hallo?
    heb ze eind okt. voor 0,11 binnen kunnen krijgen na de toch wel forse daling van afgelopen maanden. Eens dat het speculeren was maar vermogensvisie ziet voldoende perspectief...

    3e Q-cijfers zijn inmiddels inzichtelijk en zien er hoop vol uit (geldt voor de beschreven verwachtingen & ondernemingsplan).

    Al met al, voor mij positieve redenen voor een (forse) stijging komende weken



  3. [verwijderd] 9 november 2007 10:22
    kansloos,

    gewoon nederlands helpt niet meer,

    Master Planning halen ze er dan maar bij.

    Droom rustig verder Keyware.

    Moet je de biedkant eventjes in de gaten houden,
    de CEO wil er zelfs niet meer in en de personeelsleden hebben duchtig afgebouwd.

    De kaarten worden hevig geschut.
    zodat de grote bied altijd onderaan het pakketje komt te zitten. Het ziet er soms mooi uit maar de kleintjes worden erin getrokken, zo is het al maanden aan de gang.

    mvg.
  4. forum rang 7 ffff 23 mei 2008 14:15

    Zie nog even mijn verwachting op 7 november 2007 in deze draad....

    Keyware duikt dieper in de rode cijfers

    Het technologiebedrijf Keyware, dat zich toelegt op betaalterminals en autorisatiediensten voor kredietkaarten, heeft in het eerste kwartaal een nettoverlies geboekt van 321.000 euro. Dat is aanzienlijk slechter dan de 120.000 euro verlies in 2007. Het grotere verlies is een gevolg van het aflopen van twee langetermijncontracten op 31 december 2007.
    (tijd) - Ook de omzet liep door de afloop van die contracten gevoelig terug. In vergelijking met 1,132 miljoen euro in 2007, lag de omzet nu 16,87 procent lager op 941.000 euro. Die resultaten liggen in lijn met de verwachtingen die werden vooropgesteld in het strategisch plan 2008-2012.

    Dat plan voorziet voor de divisie terminals een uitbouw van de bestaande klantenbasis en een uitbreiding van het gamma naar GPRS en IP-toestellen. Die strategie zou al moeten leiden tot een omzetbijdrage vanaf het derde kwartaal van 2008.

    In de divisie autorisaties wordt geïnvesteerd in het aanbod van autorisatiediensten voor EMV (Europay MasterCard Visa)-transacties. Die diensten zullen in principe vanaf het derde kwartaal kunnen worden aangeboden. De realisatie van deze plannen is afhankelijk van het bekomen van de nodige financiering. Keyware wil daarvoor een converteerbare obligatielening uitgeven voor een bedrag van 4 tot 6 miljoen euro.

    In de toekomst ziet Keyware een aantal extra marktstimulansen. Door de creatie van een geïntegreerde Europese betaalmarkt, bekend onder SEPA (Single Euro Payments Area), zal Keyware autorisatiediensten kunnen aanbieden voor een markt die in België jaarlijks goed is voor een omzet van 32 miljard euro.

    Keyware wil verder transactie-oplossingen ontwikkelen een aanbieden aan de grootdistributie. Ook de markt van e-shops en internetveilingen zal actief benaderd worden.

    Kim Evenepoel

    18:24 - 22/05/2008

16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.