Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Spyker N.V.« Terug naar discussie overzicht

Dom dat Spyker het F1 team gaat verkopen

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 september 2007 11:33
    Ik vind het momenteel erg dom dat Spyker het F1 team gaat verkopen. Als ze slim zijn houden ze het, gooien ze er iets extra geld bij of zorgen ze voor meer/betere sponsoren en doen ze volgend jaar mee om de puntjes.

    Ze hebben met een budget rond de 70M nu met Mike Gascoyne een goede middenmoter van het team gemaakt met een erg betrouwbare wagen, zo is gebleken. Nog een goeie stap in de winter en het team staat er stukken beter voor dan begin dit jaar.

    De eigenaar volgend seizoen is spekkoper van de investeringen van Spyker...
  2. AX lover 17 september 2007 11:57
    Ik denk niet dat Spyker het wil verkopen, ze moeten wel omdat er gewoon geen geld is.

    Spyker heeft dit jaar lekker puin kunnen ruimen en de organisatie van het team beter opgezet. Ferrari motoren, goede ontwerper, toptalent Sutil, vernieuwde windtunnel etc etc...

    Maar ja het geld is op en het leek erop dat de prestaties slecht waren. Maar er is nog niet aangekondigd dat het team verkocht moet worden of de prestaties verbeteren en uiteindelijk kunnen Mol en die Indieer volgend jaar de vruchten plukken van het geld dat Spyker Cars dit jaar heeft geinvesteerd in het team.

    Lijkt me geen verkeerde deal voor Mol!
  3. [verwijderd] 17 september 2007 12:53

    D1984 - 17 sep 07, 11:33 | Reageer | Quote | Zoek | Aanbevolen: 0

    Ik vind het momenteel erg dom dat Spyker het F1 team gaat verkopen. Als ze slim zijn houden ze het, gooien ze er iets extra geld bij of zorgen ze voor meer/betere sponsoren en doen ze volgend jaar mee om de puntjes.
    =================================================
    Dat is ook wel zo D1984, maar wie wil er nu nog geld lenen aan Spyker ?

    Jan
  4. [verwijderd] 17 september 2007 15:52
    Spyker wordt niet meer geld waar op basis van 1 weekend beter presteren :)

    Een goede deal voor Mol.. iedereen lult maar over Mol dit, Mol dat. Feit is dat er een 50/50 verdeling is waarbij Mallya de zeggenschap heeft. Als ze het kopen zal er een bestuur van 5 zetels komen, 1 voor Mallya, 2x Mol en de overige 2 worden door Mallya aangesteld. De Molletjes hebben dus geen drol te zeggen en Mallya heeft ze financieel niet eens nodig, dus als hij wil koopt hij ze zo uit. Als het aan hun verkocht wordt is er niets Nederlands meer aan. punt.

    Ja dat is de vraag, wie wil er geld lenen, ik weet het niet, maar als ze in staat zijn om voor de helft van 2008 punten in de F1 te scoren, dan zouden ze toch goed geld kunnen verdienen, als ze dan nog een coureur aantrekken die erg lekker ligt, zoals Verstappen bijvoorbeeld, dan gaan je merchandise verkopen ook als de rijzende zon en dat zie je wel terug op je bankrekening...
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.