Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Frank van Dongen - Rare jongens, die Damrakkers

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. donald13 20 november 2006 19:57
    ik ben ook geen fan van de SP, het commu systeem hoort niet bij onze economie. Maar om zoals Frank noteert dat er minder bouwvergunningen afgegeven zullen worden als links aan de macht is lijktme fantasie. Of prefereert hij de situatie zoals ontstaan bij Leidse Rijn ( Utrecht) waar een aannemer zo een beetje alles bepaalt.Of dat democratie is ?
    En die olie ja daar moet ik Frank tovh wel in steunen Een lagere prijs is over het algemeen het gevolg van een lagere vraag. Als ik naar buiten kijk ga ik er niet vanuit dat we ineens met zijn allen op de fiets zijn gestapt dus daar kan het niet aan liggen
  2. forum rang 4 ischav2 20 november 2006 20:15
    De prijs van olie wordt door vraag en aanbod bepaald. Het is echter niet de enige factor. Andere elemeneten bepalen tevens de prijs: vooruitzichten zachte winter; zwakke optreden OPEC en de daarop inspelende termijnhandel. Volgens Nikken is de olieprijs technisch aan het uitbodemen. Verwacht toch wel weer stijging.
  3. [verwijderd] 20 november 2006 22:23
    quote:

    katertong schreef:

    Nee hoor, fout allemaal met die olieprijs. Irma Schogt heeft vorige week gezegd dat ze in de sterren heeft gezien dat de olieprijs de bodem heeft bereikt en we een turbo long moeten kopen, omdat de olie naar de $100 gaat. Dus dat heb ik gedaan en moeten jullie ook doen.
    Irma heeft al een vriend.
    :-)
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.