Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD PSE:URW.FR, FR0013326246

Laatste koers (eur) Verschil Volume
79,100   +1,880   (+2,43%) Dagrange 77,900 - 79,580 317.314   Gem. (3M) 321,8K

Mijn FIRE-beleggingen (waaronder en n.a.v. URW ;-))

6.658 Posts
Pagina: «« 1 ... 328 329 330 331 332 333 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 QueSera 10 september 2024 15:03
    @AVM. Yes, ik wilde ook graag een REIT in de fiber business. Maar belangrijker vind ik eerlijk info van het management. Deze doen maar wat. Eerst splitsen, dan eindeloos tegen elkaar procederen over de verdeling, dan maar weer ten arren moede fuseren om het strijdpunt irrelevant te maken. Ik vond de verdeling ook heel raar van hoe Uniti en Windstream aandeelhouders werden gecompenseerd in nieuwe aandelen en cash (Uniti niet en Windsteam wel). En dan ook nog je aandeelhouders overvallen met wat je altijd hebt bezworen om zeker niet te doen: deREITen en dividend afschaffen. Kortom, deze jongens zijn uitsluitend met elkaar bezig en zorgen uitermate goed voor zichzelf. Ik wil er niets meer mee te maken hebben. Dan maar geen Fiber.

    PS: ik krijg echt het gevoel dat windstream hier de overhand heeft. Ze zetten eerst de “domme kabels” apart in een REIT. Cashen daar ongelooflijk goed mee van nieuwe aandeelhouders. Zij zijn de grootste klant van de nieuwe REIT, dus zetten constant met rechtszaken het mes op de keel van UNITI voor lagere vergoedingen want UNITI is tot hen veroordeeld. Dat levert eindeloos rechtszaken op. Koers is ondertussen ingestort. En nu kopen ze alles voor een prikkie weer terug.

    Ik had ze gelukkig niet zo lang. Ik ga ze straks voor GAK weer verkopen. Ik heb 1 jaartje of zo 16% dividendrendement gehad plus flink wat optiepremies. Ik dacht een turn-around te kopen, voor op mijn kneuzen plankje. Maar ik zie nu: dit is geen serieuze onderneming.
  2. forum rang 4 LTOke 12 september 2024 11:56
    Ik heb wat geschoven in mijn etf collectie (overlap verminderd) en wilde nog een DEKA product (duitse etf's) toevoegen.
    Maar helaas..... geen informatie in het Nederlands en dus niet meer verhandelbaar. Zowel niet bij DG als bij IB.
    Lang leve de EU.

    PS: net mail gestuurd naar Deka of het wellicht in de planning staat om de KID te vertalen.
  3. forum rang 4 LTOke 13 september 2024 09:05
    quote:

    QueSera schreef op 12 september 2024 22:14:

    [...]

    Yep. Een van mijn diepste frustraties dat ik geen Amerikaanse CEFs meer mag kopen vanwege die onzin.
    En ik dus geen Duitse etf's meer. Altijd gedacht dat Duitsland ook binnen de EU lag. Maar blijkbaar voor beleggingsproducten niet.
  4. forum rang 6 !@#$!@! 13 september 2024 16:02
    MPW door een deal met hun failliete huurder Steward en waaschijnlijk icm met alle shorts, weer een flinke opleving in de koers en weer boven de $6
    Komende week dus weer een herkansing om van deze criminele bende af te komen.
    Van alle REITS die slecht management hebben (WH, MAC, oude URW etc) is deze wel echt het ergst.
  5. forum rang 5 AVM (Altijd Verkeerde Moment) 13 september 2024 19:43
    @LTOke: oei, dat is niet fijn! Hopelijk is dit niet het begin van nog meer verlagingen, maar onderdeel van een slingerbeweging die samenhangt met de rentebewegingen. In de afgelopen 14 jaar zagen we stijgende dividenden bij de kunstmatig lage rentes tussen 2010-2020, en zien we de afgelopen 4 jaar dalende dividenden, bij de stijgende rentes. Hopelijk werkt het voor ARI positief als de rente weer daalt. Deze relatie is niet altijd zo 1-op-1. Het hangt ook af van hoe de renterisico's zijn afgedekt, wat de duratie is van het geleende versus het uitgeleende geld, hoeveel leverage er is etc.

    Daarom altijd een stevige waarschuwing bij beleggingen in mREITs: complexe materie en je moet tegen volatitiliteit in waarde en dividenden kunnen. Eigenlijk moet je dus een deel van de (zeer) hoge dividenden dus herbeleggen (hoeft niet persé in hetzelfde aandeel) als buffer tegen dit soort zaken.

    @!@#$!@!: fijn dat er tegenover het minder mooie nieuws over ARI een wat mooier bericht is, en wel over MPW. Achteraf gezien had ik het geld in MPW beter in mijn andere healthcare REIT's (zoals OHI en LTC) kunnen steken. Maar die zitten net in een andere tak van sport (senior care, skilled nursing homes etc.), terwijl MPW mijn enige hospital REIT is. Ik kan het wel "lijden" om MPW in de porto te houden, omdat ik geloof dat het ergste wel zo'n beetje achter de rug is. Niet alleen door trekken van de zere Steward kies (de onzekerheid en vervolgens ellende van het failliet gaan is nu achter de rug), waardoor vanaf nu de Steward assets kunnen worden verkocht (verbetert hun cash positie) en hun locaties opnieuw in de verhuur kunnen worden gezet, maar ook vanwege de verwachte rentedalingen waardoor het leven van (alle) REITs ook weer wat makkelijker wordt. Ik zit al best wel zwaar in REITs, dus als ik wil profiteren van die (verwachte) gunstige effecten van rentedalingen voor REITs, dan zou ik bij verkoop van MPW nóg zwaarder in mijn overige bestaande REITs moeten inzetten. Dat wil ik niet. Daarnaast hebben die (i.t.t. MPW) niet te maken met een kans op "verder herstel uit een rampsituatie".

    M.a.w.: ik kan het met 100+ posities en mijn beleggingsprofiel wel "lijden" om in ARI en MPW te blijven zitten. Maar ik begrijp het best als anderen, die al een tijdje van MPW alwilden, dat op dit moment misschien wel gaan doen. Hopelijk pakken beide keuzes goed uit.
  6. forum rang 6 !@#$!@! 13 september 2024 20:23
    Sorry, maar dat is echt slechte logica. Je praat erover alsof er wat externe tegenslagen waren en het nu wel weer beter zal worden.

    Nee, het bedrijf is de grond in gemanaged door incompetentie , grote ego's en zelfverrijking.
    Waarom zou je met 100 bedrijven in je porto deze willen aanhouden?

    Goed management was voor onze Buffet een van de belangrijkste factoren. De keren dat hij flink verlies pakte was vooral omdat hij erachter kwam dat hij hierin een vergissing had gemaakt. (Anders blijft hij meestal zitten).

    Plus laat ook zien de onzin van beleggen in 100 aandelen. De motivatie en kennis van een aandeel is erbarmelijk waardoor van goede beslissingen ook geen sprake kan zijn.
  7. Joost_K 13 september 2024 21:03
    quote:

    !@#$!@! schreef op 13 september 2024 20:23:

    Sorry, maar dat is echt slechte logica. Je praat erover alsof er wat externe tegenslagen waren en het nu wel weer beter zal worden.

    Nee, het bedrijf is de grond in gemanaged door incompetentie , grote ego's en zelfverrijking.
    Waarom zou je met 100 bedrijven in je porto deze willen aanhouden?

    Goed management was voor onze Buffet een van de belangrijkste factoren. De keren dat hij flink verlies pakte was vooral omdat hij erachter kwam dat hij hierin een vergissing had gemaakt. (Anders blijft hij meestal zitten).

    Plus laat ook zien de onzin van beleggen in 100 aandelen. De motivatie en kennis van een aandeel is erbarmelijk waardoor van goede beslissingen ook geen sprake kan zijn.
    Dit is wel de reden dat ik er ver weg van blijf, van MPW. Ik heb geen vertrouwen in het management meer. Dat er nu meewind komt in de vorm van rente en het eindelijk leeglopen van de angst rondom steward is leuk maar uiteindelijk heeft het management blijkbaar de schuldenlast niet goed gemanaged en ongezonde situaties met te grote tenants laten bestaan.

    En dan hebben we het nog niet over de oerslechte communicatie waardoor ik nog steeds verwacht dat er wat lijken onderin de kast liggen te wachten.
  8. forum rang 10 voda 16 september 2024 07:01
    Morgan Stanley herhaalt het verkoopadvies voor UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD
    maandag 16 september 2024 - 05:57u -

    Morgan Stanley verhoogt het koersdoel van UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD naar € 65,00 van € 40,00. Het verkoopadvies van maandag 5 september 2022 wordt herhaald. Dit vorige advies heeft geresulteerd in een rendement van 21,66%.

    www.guruwatch.nl/advies/173863/UNIBAI...
  9. forum rang 7 HCohen 16 september 2024 08:48
    quote:

    HCohen schreef op 2 september 2024 08:51:

    Flutadvies, maar een 'mooie verhoging voor het gemm koersdoel v.d. analisten'...

    www.zonebourse.com/actualite-bourse/A...
    Unibail-Rodamco-Westfield: Morgan Stanley maintains its Underweight recommendation with a price target raised from EUR 40 to EUR 65.
    Unibail-Rodamco-Westfield : Morgan Stanley maintient sa recommandation de souspondérer avec un objectif de cours relevé de 40 à 65 EUR.
    @Voda
    Guruwatch is weer eens lekker bij de tijd... 14 dagen na melding bij andere sites
  10. forum rang 7 HCohen 16 september 2024 13:03
    quote:

    AVM (Altijd Verkeerde Moment) schreef op 16 september 2024 12:37:

    Dat stelletje van GS...
    URW staat al sinds begin dit jaar boven de €65 en zelfs al bijna 4 jaar ruim boven de €40...
    Ik wil mijn brood ook wel verdienen met het uitspellen van de krant van vorig jaar en dat verkopen als nieuws!
    Hey hallo AVM,
    Compleet eens ( ! ), als je er MS van maakt ;-)
    GS heeft onlangs verlaagd naar €113 van €117 (hoogstwaarschijnlijk nav overschrijding budget project Hamburg) en houdt koopadvies aan.
  11. forum rang 5 AVM (Altijd Verkeerde Moment) 16 september 2024 18:54
    Oh ja, thanks!
    Ik haal die twee door elkaar: het is MS waar ik wel slapend wil werken, en daar eens in het jaar een oude krant uit de prullenbak vissen om daarmee mijn vorige voorspelling te vervangen door een oude koers.

    Wat GS doet is me dan te veel werk, want dan moet je daadwerkelijk nieuwe ontwikkelingen bijhouden en daar ben ik veel te lui voor!

    ;-p
  12. forum rang 5 AVM (Altijd Verkeerde Moment) 17 september 2024 10:28
    quote:

    robutrecht schreef op 17 september 2024 08:10:

    kassa
    dividend microsoft omhoog met 10% naar 0.83 dollar.

    klote is alleen dat Seekingalpha nu echt weer moeilijk doet over betalen voor access. Ik hoop dat dat weer een tijdelijke iets is anders kunnen we echt daar niets meer lezen. Jullie ook last van?
    Vaak is een SA artikel nog wel te lezen op het internet-archief sites.
    removepaywall punt com is geloof ik zo'n een soort verzamelplek van dat soort archief sites. Als je de url in de zoekbalk kopieert, dan is het vaak al gearchiveerd en te lezen. Soms moet een artikel nog gearchiveerd worden en kan dat ter plekke worden aangevraagd op een van die sites waarnaar verwezen wordt. Als je pech hebt, dan wordt alleen een hardcoded wall gearchiveerd (maar bij SA dus vaak ook de content).
6.658 Posts
Pagina: «« 1 ... 328 329 330 331 332 333 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.