Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

73.839 Posts
Pagina: «« 1 ... 3666 3667 3668 3669 3670 ... 3692 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Krentenmenten 26 juli 2024 16:27
    quote:

    Krentenmenten schreef op 26 juli 2024 16:22:

    www.telegraaf.nl/watuzegt/974225619/a...
    Ter aanvulling:

    EU-commissies zijn een voortzetting van het aloude feodale ongekozen stelsel. Het grote voordeel ervan; Er wordt niet meer gevochten om land, maar om de te verdelen beleidsposities!
  2. forum rang 9 gnocchi. 26 juli 2024 17:01

    Kamala Harris is Donald Trump voorbijgestreefd in nog een nationale peiling
    Bill Palmer | 9:09 am EDT 26 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/kamala-...
    Nu VP Kamala Harris het populaire momentum en het momentum voor fondsenwerving heeft in de verkiezingen van 2024, blijft de derde belangrijke indicator van momentum over: de peilingen. Eerder deze week nam Harris vier punten voorsprong op Donald Trump in de peiling van Reuters. Toen bleek uit een andere peiling dat ze gelijk stonden.

    Maar nu is er weer een nationale peiling, deze van de New York Times, waarin Kamala Harris één punt voor ligt op Trump. Dat is de kleinst mogelijke marge. Maar vergeet niet dat deze zelfde peiling van de New York Times eerder deze maand liet zien dat Trump ruim voor lag op president Biden.

    Wat we nu zien is dat Kamala Harris naast het populaire momentum en het momentum voor fondsenwerving, ook duidelijk een momentum heeft in de peilingen. Maar we moeten nog meer nationale peilingen zien die zijn bijgewerkt voor de wedstrijd Harris-Trump voordat we serieus kunnen zeggen of Harris al dan niet de leiding heeft genomen. Een voorsprong in twee nieuwe peilingen is geweldig. Maar je wilt zien dat Harris voor ligt in de algemene peilingen voordat je definitief zegt dat ze voor ligt.
  3. forum rang 9 gnocchi. 26 juli 2024 19:05

    'Onder zijn huid': Trump opgepakt voor reden dat hij om 2:00 's nachts 'rage-tweet'
    Tom Boggioni
    26 juli 2024 8:28AM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-rage-tweeting/

    Volgens voormalig Republikeins Nationaal Comité voorzitter Michael Steele, maken de snelle reactie-inspanningen van de campagne van vicepresident Kamala Harris en hun “flexibiliteit” Donald Trump gek, wat leidt tot een razernij van late-night Truth Social “rage-tweeting.”

    De co-host van MSNBC's “The Weekend” was het eens met de bewering van invulpresentator Jonathan Lemire dat uitspraken van de Harris-campagne over de ex-president en zijn running mate Sen. J.D. Vance (R-OH) als “raar” effect hebben op de psyche van Trump.

    Hij noemde de medewerkers van de Harris-campagne “een beetje agressiever, een beetje scherper” dan wat er uit de nu beëindigde campagne van president Joe Biden kwam en legde uit: “Die balans is iets wat ze in de komende weken zullen doen”.

    “Ze moeten daar natuurlijk een vicepresident bij betrekken wiens toon en nuance ook in aanmerking moeten worden genomen,” vervolgde hij. “Maar ik hou van de flexibiliteit hier. Ik hou van het 'in-your-face', we gaan niet in een hoekje liggen opkrullen alleen maar omdat Donald Trump om 2 uur 's nachts rage-tweet - wat veel zegt als hij dat doet. Wat betekent dat dit team onder zijn huid is gekropen. Dit team zal competitief zijn.”

    “Zullen er struikelpartijen zijn? Ja, want dat is de aard van het spel,” voegde hij eraan toe. “Maar hoe ze daarvan herstellen en hoe ze dat opzetten, denk ik, wordt de volgende kant van het gesprek richting de [Democratische] conventie.”

    Je kunt hieronder kijken.
    www.youtube.com/watch?v=M_6jQ5YLsVU
  4. forum rang 9 gnocchi. 26 juli 2024 19:16
    'En daar is het!' Internet barst uit als Obama Kamala Harris voor president kiest
    David McAfee
    26 juli 2024 8:13AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/internet-erupts-obam...

    Voormalig president Barack Obama en voormalig First Lady Michelle Obama hebben vrijdagochtend vroeg allebei officieel vicepresident Kamala Harris goedgekeurd als de volgende president, wat leidde tot een uitbarsting op internet van politieke toeschouwers aan beide kanten van het gangpad.

    De 44e president plaatste een video van zijn vrouw en hemzelf waarin ze Harris feliciteerden en hun “volledige steun” aanboden voor haar nieuwe presidentskandidatuur. “Eerder deze week belden Michelle en ik onze vriendin [Harris]. We vertelden haar dat we denken dat ze een fantastische president van de Verenigde Staten zal worden en dat ze onze volledige steun heeft,” postte Obama op X.

    Hij voegde eraan toe: “Op dit kritieke moment voor ons land gaan we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ze in november wint. We hopen dat jullie met ons meedoen.”

    Hoeveel toegang kon iemand kopen voor 50.000 dollar op de Republikeinse Nationale Conventie?

    Online kwamen de reacties snel, met veel Democraten die de goedkeuring vierden die eerder in twijfel was getrokken door Donald Trump en anderen aan de rechterkant.

    Commentator Brian Tyler Cohen zei: “En daar is het dan. Kamala krijgt de steun van Obama.”

    “We gaan niet terug,” voegde Cohen eraan toe.

    “Kijk, ik ben zo trots op mijn meisje Kamala. Barack en ik zijn zo enthousiast om haar te steunen als de Democratische genomineerde vanwege haar positiviteit, gevoel voor humor en vermogen om licht en hoop te brengen aan mensen in het hele land. We steunen je, [Harris]!”

    Rechts waren sommige MAGA-fans boos.

    Presentator Alex Stone zei: “Cool! Trump 2024!” Hij voegde ook een foto toe van toen Trump zijn vuist opstak na een schietpartij tijdens zijn rally in Pennsylvania.

    Een fanpagina van Marjorie Taylor Greene zei: “Post je ‘Support’ voor Kamala heel laat/vroeg in de hoop dat niemand het zou zien.”

    “Het lijkt erop dat Obama Kamala zover heeft gekregen om zijn marionet te zijn,” voegde het account eraan toe.

    Trump-aanhanger Victor Bigham had het volgende te zeggen:

    “We wisten dat democraten vals zouden spelen en kijk hier eens naar ze gebruiken geld van George Soros en vele andere donoren doneren aan ActBlue. Hoe kunnen we dit stoppen? Dat kunnen we niet ze hebben alles onder controle en ze doen dit recht voor onze neus net zoals ze Kamala hebben geïnstalleerd een coup tegen een zittende president Biden. De helft van de republikeinen zijn gekochte en betaalde Rino's. Ze haten Trump omdat hij een einde zal maken aan al deze corruptie.”
  5. forum rang 9 gnocchi. 26 juli 2024 19:34
    Trump in een 'zure bui' nu Harris 'de schijnwerpers' van hem heeft afgepakt: nieuwscolumnist
    Brad Reed
    26 juli 2024 10:05AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-vs-kamala-harr...

    Washington Post columnist Eugene Robinson suggereerde vrijdag dat voormalig president Donald Trump ziedend van jaloezie is nu vice-president Kamala Harris media-aandacht van hem wegtrekt.

    Tijdens een discussie op MSNBC over het besluit van president Joe Biden deze week om het stokje door te geven aan zijn vicepresident door zich terug te trekken uit de race voor het presidentschap van 2024, zei Robinson dat dit een golf van enthousiasme binnen de partij had gegenereerd die de Democratische Nationale Conventie van 2024 over een paar weken tot het “feest van het jaar” zou maken.

    “Ze zullen het een stuk beter doen dan Hulk Hogan en Kid Rock,” zei Robinson over de line-up van gasten op de DNC van dit jaar. “Ik kan me de sterren die komen voorstellen, ik kan me de productiewaarden voorstellen.”

    Hij voerde vervolgens aan dat Harris' entree aan de top van het ticket de partij een nieuwe energie had gegeven die volledig uit de partij was verdwenen sinds het haperende debatoptreden van president Joe Biden in juni zijn presidentiële campagne in een neerwaartse spiraal deed belanden.

    Hij zei dat dit alles de woede zou opwekken van voormalig president Donald Trump, die Harris uitschelden en haar zelfs “echt vuilnis” noemde tijdens een Fox News interview op donderdag.

    “Hun kandidaat, Donald Trump, is duidelijk in een zure bui en weet niet precies waar hij heen moet en wat hij moet zeggen,” zei hij. “En het belangrijkste van alles is dat de conventie Trump opnieuw uit de krantenkoppen zal houden. Hij heeft er alles aan gedaan om in de schijnwerpers te komen, maar het gaat niet over hem! Het is van hem af! Het gaat om Kamala Harris en de Democraten! En dat moet Donald Trump gek maken.”

    Bekijk de video hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=LcdMVUkkYwU
  6. forum rang 8 Succes 26 juli 2024 19:41
    Kamala Harris wint plotseling reeks peilingen vs. Donald Trump

    Kamala Harris leidt Donald Trump in een reeks peilingen nadat Joe Biden zondag zijn herverkiezingscampagne beëindigde.

    In een peiling uitgevoerd door Morning Consult tussen 22 en 24 juli leidt Harris Trump met één punt, 46 procent steunt haar, boven de 45 procent van de voormalige president. De peiling ondervroeg 11.297 geregistreerde Amerikaanse kiezers en heeft een foutmarge van 1 procent.

    Volgens Morning Consult is het steunniveau van Harris aan het begin van haar campagne hoger dan het hoogste steunniveau voor Biden sinds de peilingen eind 2022 begonnen, met minder kiezers die nu aangeven dat ze op een derde partij zullen stemmen.

    ...

    www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/k...
  7. forum rang 9 gnocchi. 26 juli 2024 20:29
    'Lach om Trump' trends op sociale media nadat ex-president toegeeft dat hij spot haat
    Kathleen Culliton
    26 juli 2024 10:57AM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-harris-debate-...

    Donald Trump is een tragedie voor degenen die voelen, maar een komedie voor degenen die denken dat hij een kip is, zo laat een nieuwe sociale media trend zien.

    Een nieuwe Twitter hashtag ging vrijdagochtend snel viral toen het nieuws zich verspreidde dat Trump, de voormalige president en veroordeelde misdadiger, een debat probeerde te ontwijken met vicepresident Kamala Harris, zijn waarschijnlijke tegenstander in de komende verkiezingen.

    “Trump vertelde de wereld dat hij het echt niet leuk vindt als mensen om hem lachen,” schreef X-gebruiker Jo. “Maar vanavond lachen we hem allemaal uit omdat hij als een grote baby wegliep van het debat. Zou het niet vreselijk zijn om #LaughAtTrump trending te krijgen? Dat zou hij vreselijk vinden.”

    Schrijver Armand Hamouth sprong op de bandwagon.

    “Zou het niet verschrikkelijk zijn om #LaughAtTrump trending te krijgen?” schreef Hamouth. “DJT ZOU DAT HATEN.”

    En al snel verspreidden Lincoln Project medeoprichter George Conway en Star Wars ster Mark Hamill het woord - of de hashtag.

    Conway begon video's te delen van politieke commentatoren die Trump uitlachten, waaronder een CNN-commentator die de voormalige president een “bang klein ettertje” noemde.

    “Hij kan een 'kogel' opvangen, maar wil niet debatteren met een zwarte vrouw?” schreef X-gebruiker @dhoodson. “#LaughAtTrump.”

    X-gebruiker @vote_planet deelde een historische video van toenmalig president Trump die een papierspoor achterlaat als hij Air Force One instapt.

    “Trump stapt aan boord van Air Force One met toiletpapier aan zijn schoen,” schreven ze. “#LaughAtTrump.”

    Andere variaties op het thema zijn onder andere #SpongeDonScaredyPants.

    “#LaughAtTrump zeg je?” schreef @ArtCandee. “Dit opgegraven beeldmateriaal van Mr. Trump's begraven SNL-sketch uit 2004 met de titel 'Donald Trump's House of Wings' zal zeker helpen. Het kan niet genoeg gedeeld worden. Vooral nu het duidelijk is dat hij te bang is om te debatteren met VP Harris! Kip!”

    Bekijk een in goudpak geklede Trump die met zingende kippen danst hieronder.
    twitter.com/i/status/1816826839505011035
  8. forum rang 9 gnocchi. 26 juli 2024 20:30
    Kamala Harris en de Obama's hebben zojuist een gedrogeerde Donald Trump in de val gelokt.
    Bill Palmer | 1:29 pm EDT 26 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/kamala-...

    Zelfs terwijl andere steunbetuigingen al de hele week binnenstromen, was het makkelijk genoeg te begrijpen waarom president Barack Obama en First Lady Michelle Obama wachtten om VP Kamala Harris te steunen. Dit was de handreiking van president Biden en daar wilden ze niet op trappen. Bovendien is het altijd goed om dit soort prominente steunbetuigingen zo te timen dat ze hun eigen nieuwscyclus krijgen. Het geeft je tegenstander ook de kans om erin te stappen, wat Donald Trump zojuist deed.

    Gisteren kondigde Trump aan dat hij zich terugtrok uit de resterende geplande debatten. Zijn reden: hij dacht niet dat Kamala Harris de genomineerde zou worden, aangezien Obama haar nog niet had goedgekeurd. Had Trump echt niet gezien wat er daarna ging gebeuren?

    Nadat Trump zichzelf op het dwaze standpunt had gezet dat hij niet met Harris wilde debatteren omdat Obama haar niet had goedgekeurd, heeft Obama haar vanmorgen goedgekeurd. Michelle ook. En dus zal het verhaal van de media dit weekend zijn dat Trump geen excuus heeft om te weigeren Harris te debatteren, nu zijn enige verklaarde reden is weggevaagd.

    Kamala en de Obama's hebben net een gedrogeerde Trump in de val laten lopen. Natuurlijk kost dat niet veel moeite als je te maken hebt met iemand die zo volslagen dom is als Trump. Hij liep hier zo in.
  9. forum rang 6 Krentenmenten 26 juli 2024 21:47
    quote:

    gnocchi. schreef op 26 juli 2024 20:30:

    Kamala Harris en de Obama's hebben zojuist een gedrogeerde Donald Trump in de val gelokt.
    Bill Palmer | 1:29 pm EDT 26 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/kamala-...

    Zelfs terwijl andere steunbetuigingen al de hele week binnenstromen, was het makkelijk genoeg te begrijpen waarom president Barack Obama en First Lady Michelle Obama wachtten om VP Kamala Harris te steunen. Dit was de handreiking van president Biden en daar wilden ze niet op trappen. Bovendien is het altijd goed om dit soort prominente steunbetuigingen zo te timen dat ze hun eigen nieuwscyclus krijgen. Het geeft je tegenstander ook de kans om erin te stappen, wat Donald Trump zojuist deed.

    Gisteren kondigde Trump aan dat hij zich terugtrok uit de resterende geplande debatten. Zijn reden: hij dacht niet dat Kamala Harris de genomineerde zou worden, aangezien Obama haar nog niet had goedgekeurd. Had Trump echt niet gezien wat er daarna ging gebeuren?

    Nadat Trump zichzelf op het dwaze standpunt had gezet dat hij niet met Harris wilde debatteren omdat Obama haar niet had goedgekeurd, heeft Obama haar vanmorgen goedgekeurd. Michelle ook. En dus zal het verhaal van de media dit weekend zijn dat Trump geen excuus heeft om te weigeren Harris te debatteren, nu zijn enige verklaarde reden is weggevaagd.

    Kamala en de Obama's hebben net een gedrogeerde Trump in de val laten lopen. Natuurlijk kost dat niet veel moeite als je te maken hebt met iemand die zo volslagen dom is als Trump. Hij liep hier zo in.
    bla bla bla, voorlopig zijn we niet van dit circus af. We gaan het wel zien op 6 november a.s. als de eerste geprognotiseerde uitslagen bekend zijn.

    Kortom slechts! 7% van ongebonden kiezers zullen de uitslag gaan bepalen. De afwijking hiervan is afhankelijk van de urge van de luie (en nog niet ingeschreven) kiezer om te gaan stemmen.

    Vorig jaar november werd de media-‘maffia’ nog verrast met de uiteindelijke winst van Wilders.
  10. forum rang 9 gnocchi. 26 juli 2024 22:25

    Donald Trump krijgt 0% van de zwarte stemmen in nieuwe peiling
    Bill Palmer | 3:57 pm EDT 26 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Nul is zo'n koud, klein getal. Nul graden Fahrenheit. Nul betekent - een lege lei - helemaal leeg - veel gedoe om niets. Nul-som spel. Nul is het exacte aantal zwarte kiezers in de staat Michigan die zeggen dat ze op Donald Trump zullen stemmen. NUL!

    Het is echt verbazingwekkend. Bij een recente peiling, specifiek in Michigan, waren de opiniepeilers stomverbaasd. Er was geen enkele zwarte persoon te vinden die op Donald Trump zou stemmen. En toen waren er geen.

    Hoe is dit mogelijk? Geen enkele zwarte stemmer? Het ongeloof in dit feit is voelbaar. Waarom - ja. Zie je, er is een goede reden voor dit alles. Die reden is dat Donald Trump een racist is.

    Donald Trump is een grote blatende oranje racist, en iedereen met hersens weet dat. En kiezers in Michigan hebben veel hersens. Wat een schande! Is zoiets ooit eerder gebeurd? De ernst van deze situatie is moeilijk te negeren.

    Deze peiling werd gedaan door WDIV en Detroit News en wees uit dat de race in wezen gelijk was. Maar er werden ook - nul kiezers gevonden. Nul zwarte kiezers zeiden dat ze op Donald Trump zouden stemmen. Goed gedaan, Donnie!

    Natuurlijk zal de man deze peiling waarschijnlijk als nepnieuws bestempelen. Maar dat is het niet. Deze peiling is een uitgestrekt en leeg strand zonder zand! Nul ruimte voor fouten. Donald Trump kan niet winnen met dit soort cijfers. Dat kan hij gewoon niet. Andere peilingen geven aan dat Trump Hispanic kiezers en vrouwelijke kiezers verliest. Donald Trump verliest VEEL steun in bijna elk stemblok. Waarom is dat?

    Vance op het ticket helpt zeker niet. Maar vergis je niet; Trump doet dit alleen - helemaal alleen, zoals hij zal zijn als hij de verkiezingen verliest en zich met afgrijzen realiseert dat zijn rechtszaken zullen doorgaan en dat hij enorm genaaid is.
  11. forum rang 9 gnocchi. 26 juli 2024 22:32

    Donald Trump heeft zojuist zijn schietschandaal nog erger voor hem gemaakt
    Bill Palmer | 4:05 pm EDT 26 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Toen Donald Trump werd beschoten door een mogelijke moordenaar, was dat een politieke kans voor hem. Om sympathie te krijgen hoefde hij alleen maar als een normaal mens te reageren. In plaats daarvan is hij erin geslaagd om er zo'n puinhoop van te maken, dat het nu een schandaal wordt dat tegen hem werkt.

    Trump en zijn campagne weigerden aanvankelijk om details te geven over zijn medische toestand, behalve dan te beweren dat hij in zijn oor was geschoten en in een brief van Ronny Jackson vol te houden dat hij in orde was. Omwille van de sympathie lieten de media dat voor wat het was. Zelfs nadat Trump op zijn conventie verscheen met een absurd groot verband om zijn oor, wilden de media de kwestie nog steeds niet aan de orde stellen.

    Maar toen getuigde FBI-directeur Christopher Wray - die oorspronkelijk door Trump was benoemd - gisteren dat het nog maar de vraag is of Trumps oor door een kogel of door glasscherven is geraakt. Het maakt op dit moment niemand echt uit welke van de twee het is. Maar Trump laat het er niet bij zitten.

    Gisteravond viel hij Wray aan en hield hij vol dat hij zeker in zijn oor was geschoten. Nu heeft Trump vandaag weer een brief van Ronny Jackson vrijgegeven, waarin hij volhoudt dat hij zeker is neergeschoten. Vergeet niet dat Jackson nu een Congreslid is en niet eens meer de dokter van Trump. En zelfs toen Jackson nog Trump's dokter was, was Jackson het meest bekend omdat hij volhield dat Trump maar 239 pond woog.

    Dus hier hebben we Trump die een echt probleem voor zichzelf maakt. Nu zegt de FBI dat ze Trump willen ondervragen over of hij is neergeschoten of gesneden. Vergeet niet dat liegen tegen de FBI een federaal misdrijf is. Dus nu moet Trump daar doorheen navigeren, bovenop het beantwoorden van vragen over waarom hij niet met de FBI wil praten.

    Donald Trump en zijn mensen hebben deze schietpartij zo dom afgehandeld, dat het een schandaal voor Trump is geworden. Dat zou niet eens mogelijk moeten zijn. En toch zijn we er. Nu hebben we krantenkoppen die vragen of Trump liegt over het feit dat hij is neergeschoten. Wat een idioot.
  12. forum rang 6 Krentenmenten 26 juli 2024 22:51
    quote:

    Fender bass schreef op 26 juli 2024 07:38:

    [...]

    Over IVF gesproken. Ik denk dat je in Nederland bijna altijd wel iemand kent die op deze wijze kinderen heeft gekregen en dat dat hier helemaal niets met politieke kleur te maken heeft. Gelukkig maar.

    Genoemde JD Vance heeft gisteren de toorn van Jennifer Aniston over zich afgeroepen met zijn standpunt over IVF en kinderloze vrouwen die hij zielige kattenvrouwtjes noemt.
    Ook Kamala Harris heeft geen eigen kinderen, slechts stiefdochters.
    Het nieuwste is nu dat kinderloze leiders niet deugen.

    www.rtl.nl/boulevard/entertainment/ar...
    of ze alle deugen of niet, maar je kunt een heel rijtje opnoemen…
  13. forum rang 9 gnocchi. 26 juli 2024 22:57
    Geen enkele zwarte stemmer in Michigan zegt Trump te steunen
    Travis Gettys
    26 juli 2024 11:42AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-black-voters-2...

    Een landelijke enquête onder 600 kiezers in Michigan, uitgevoerd voor WDIV/Detroit News tussen maandag en woensdag, vond nul steun voor Trump onder zwarte kiezers, terwijl 82,1 procent van deze kiezers achter Vice President Kamala Harris stond en 11,5 procent achter de onafhankelijke kandidaat Robert F. Kennedy Jr.

    Het is niet duidelijk hoeveel zwarte kiezers in de steekproef waren opgenomen, hoewel Newsweek opmerkte dat dat aantal waarschijnlijk minder dan 100 zou zijn, aangezien zwarte mensen 14 procent van de bevolking van de staat uitmaken.

    Andere peilingen hebben aangetoond dat de bescheiden winst van Trump onder zwarte kiezers verdampt nadat president Joe Biden zich terugtrok uit de presidentiële race en de vicepresident, wiens ouders immigranten uit India en Jamaica zijn, steunde.

    Harris heeft al genoeg steun van Democratische afgevaardigden vanaf maandagavond, iets meer dan een dag nadat Biden afhaakte, om de vermoedelijke kandidaat van de partij te worden.

    Uit een peiling van CNN eerder deze week bleek dat Harris de steun had van 78 procent van de zwarte kiezers, tegenover 15 procent voor Trump, vergeleken met een eerdere peiling onder diezelfde steekproefgroep die 23 procent steun vond voor Trump en 73 procent voor Biden.

    Uit een andere peiling, uitgevoerd door de denktank Black Futures Lab, bleek dat 71 procent van de zwarte Amerikanen Harris vertrouwt, terwijl slechts 5 procent de voormalige president steunt.

    Deze peiling onder 211.219 zwarte mensen in alle 50 staten is de grootste bekende peiling onder zwarte Amerikanen sinds het tijdperk van de Reconstructie en de respondenten zeiden dat hun drie grootste zorgen lage lonen waren (38 procent), geweergeweld (33 procent) en falende scholen (31 procent).

    Bijna alle respondenten, 97 procent, wensten dat de universiteit betaalbaarder kon worden gemaakt, terwijl 95 procent wilde dat het minimumloon werd verhoogd naar 15 dollar per uur en 94 procent zei dat ze wilden dat de overheidssteun werd uitgebreid om kleine bedrijven te helpen en de toegang tot betaalbare huisvesting te verbeteren.

    “Er is een verhaal in de media en onder mensen die zwarte mensen aanvallen, dat zwarte mensen alleen maar aalmoezen willen - en dat is helemaal niet waar,” zei de directeur van de groep, Kristin Powell. “Wat zwarte mensen willen is de steun waarin ze investeren. Als we belastinggeld aan dit land geven, willen we dat terugbetaald krijgen.”
  14. forum rang 9 gnocchi. 27 juli 2024 08:27

    Palmer Rapport
    Het is officieel: JD Vance is gestoord.
    Bill Palmer | 9:12 pm EDT 26 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/its-off...

    JD Vance heeft waanzinnig verdorven en extremistische standpunten. Maar is dat hetzelfde als krankzinnig zijn? Sommige schurken zijn pragmatisch over hun kwaadaardige agenda. Maar het blijkt dat Vance niet alleen krankzinnige ideeën heeft, maar ook regelrecht krankzinnig is.

    Het enige bewijs dat je nodig hebt is dat hij, nadat hij te maken kreeg met massale reacties over zijn opmerking over kinderloze kattenvrouwtjes, in plaats van te beweren dat hij zich versprak of dat het uit zijn verband was gerukt, dit zei:
    ===================================
    JD Vance reageert op de reactie op zijn opmerking over 'kinderloze kattendames' door zijn excuses aan te bieden aan katten en vervolgens nog een keer extra aandacht te besteden aan het aanvallen van vrouwen: 'Het spijt me, maar het is waar'
    x.com/KamalaHQ/status/181688450594206...

    ==============================

    Dat klopt, JD Vance herhaalt nu een van de domste dingen die hij ooit heeft gezegd. Als de definitie van krankzinnigheid is dat je steeds weer hetzelfde doet en verwacht dat het werkt, dan is JD Vance inderdaad krankzinnig. Hij moet vooral zijn mond blijven houden; het helpt Kamala Harris alleen maar.
73.839 Posts
Pagina: «« 1 ... 3666 3667 3668 3669 3670 ... 3692 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.