Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Kabinet Schoof

161 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 24 juli 2024 11:05
    Herkenbaar verhaal Rene. Ik heb dat jaren geleden precies hetzelfde meegemaakt voor mijn nieuwe paspoort destijds. Ik had nieuwe pasfoto's laten maken bij een 'erkende' pasfoto fotograaf.
    Een stuk duurder, dan elders in de buurt.

    Ik had ook een afspraak bij het ijspaleis in Den Haag gemaakt (= stadhuis).

    Die vrouw plakte ook die foto op het formulier. En daarna scannen. Wel 4-5 keer geprobeerd, maar het werkte niet. Uiteindelijk kreeg ik het advies om weer elders nieuwe pasfoto's te laten maken, vlakbij een zaakje die daar in de buurt was. Als ik snel was kon zij mij binnen 20 minuten opnieuw helpen zonder afspraak.
    Ik snel naar die zaak, voor nieuwe pasfoto's. Door het gehaast en rennen, ik had ook nog mijn helm bij mij, ging ik bezweet voor de camera zitten. Mijn haar zat verschrikkelijk, ook door de helm.
    Afgrijselijke foto's dus. En weer snel naar het stadhuis toe. Daar stond ik op gepaste afstand te wachten bij haar balie. Er was niemand bij haar. Zij zag mij, en ik kon komen. Ze probeerde het weer, en ja, die foto werd gelukkig wel geaccepteerd. Ik ben later nog naar die andere foto zaak teruggegaan om geld terug te vragen. Nul op request dus.

    En ja, ook daar een gigantische rij met loketten, velen hadden niets te doen....
  2. forum rang 7 A3aan 24 juli 2024 11:56
    Het is dus gelukt René. Ik had aangekondigd dat de grootste klager over de gang van zaken in Apeldoorn naar het stadhuis zou komen voor een nieuwe ID-kaart. Oh, dat is die man die niks goed vindt in A. Daar zullen wij hem nu een aanleiding voor geven om één keer gelijk te hebben. Dat wordt lachen achter de schermen. En zo is het dus gegaan.
  3. forum rang 7 ffff 24 juli 2024 17:12
    Adriaan,

    Jij maakt er nu maar een lolletje van, maar ik vind het lange verhaal van René gewoonweg schandalig. Ik noem dat altijd de arrogantie van de macht. De grote ellende bij dit soort zaken is, dat je niet naar een ander, naar een concurrent kunt stappen of dat je gewoon geen ID kaart laat aanmaken. Je bent als particulier, als burger volledig van hen afhankelijk. Het hele relaas van René is ronduit een schandalige bedoeling geweest. Interessant vond ik de prijzen die Ren' noemde. Voor een paspoort moest ik 130 Euro betalen en vond dat ook schandalig duur, maar dat is dan nog een koopje geweest als ik zie wat je voor een ID-kaart betaalt.

    Peter
  4. forum rang 10 DeZwarteRidder 24 juli 2024 17:20
    quote:

    A3aan schreef op 24 juli 2024 11:56:

    Het is dus gelukt René. Ik had aangekondigd dat de grootste klager over de gang van zaken in Apeldoorn naar het stadhuis zou komen voor een nieuwe ID-kaart. Oh, dat is die man die niks goed vindt in A. Daar zullen wij hem nu een aanleiding voor geven om één keer gelijk te hebben. Dat wordt lachen achter de schermen. En zo is het dus gegaan.
    De Apeldoornse ambtenaren hebben de foto van Rene uitvergroot en opgehangen in de koffiekamer.......!!!!
  5. forum rang 7 rene l 24 juli 2024 17:50
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 24 juli 2024 17:20:

    [...]

    De Apeldoornse ambtenaren hebben de foto van Rene uitvergroot en opgehangen in de koffiekamer.......!!!!

    Ik kijk nergens meer van op en ik zie zelfs het dorpshoofd in staat om zoiets te doen richting zijn ondergeschikten, ik ben namelijk helemaal niet fotogeniek en het zou alleen maar een afschrikkend effect hebben.

    Wel bijzonder, een paar dagen nadat we de ID kaarten opgehaald hadden kregen we een brief van Digid.

    Het was vertrouwelijk, het bevatte een pincode waarmee we de ID kaart blijkbaar met behulp van onze smartphone konden activeren.
    Er staat namelijk in deze brief:

    Met uw identiteitskaart kunt u nu ook inloggen op websites van de overheid, het onderwijs, de zorg en uw pensioenfonds.

    Ja, ja, denk ik dan, het word me allemaal wel heel erg heet onder de voeten met al die digitale controle mogelijkheden.

    Ook zat er nog een intrekkingscode bij, dit om de inlogfunctie te verwijderen.
    De pincode hoeft overigens niet direct geactiveerd te worden, deze blijft geldig.
    Maar zou de intrekkingscode geactiveerd worden dan wordt de id kaart ongeldig voor digitale handelingen en kan er nooit meer mee ingelogd worden.

    Ik heb de brieven maar in een map gestopt, ze gaan steeds verder, de opmaat naar het digitale geld, mij zal het niet verbazen.

    Net als de foto, deze is inmiddels dus ook volledig gedigitaliseerd en bij de overheid bekend.
    Ja, de oor aanzet, de stand van de ogen en de lippen, unieke biometrische eigenschappen die bij niemand gelijk zijn.
    Overal waar de overheid nu al camera's geplaatst heeft kunnen ze via gezichtsherkenning bepalen wie je bent en op welke locatie je aanwezig bent.

    En wat doen ze straks met deze informatie en welke mogelijkheden hebben ze om deze te gebruiken, of misschien wel tegen je te gebruiken.
    Straks niks geen privacy meer.

    Mij persoonlijk boeit het eigenlijk niks, ik heb namelijk niks te verbergen, maar ik vind het persoonlijk een grote schande dat de overheid een enorme inbreuk pleegt op je privacy.

    En wat gaat straks de volgende stap worden, een geimplanteerde chip in je bovenkamer, niks is namelijk te gek.

    Het was vandaag weer zo'n beursdag, de beloofde 1000 Euro van Rutte Aisniks van 1000 punten is al weer ver uit beeld.
  6. forum rang 7 A3aan 25 juli 2024 12:24
    René, niet fotogeniek, zegt hij zelf. Dat doet mij denken aan vroeger toen ik nog verkering had. De moeder van mijn verkering kwam uit een gezin van 11 kinderen. Haar moeder was op 56-jarige leeftijd overleden en haar vader woonde lang alleen in een klein arbeiderswoninkje. Toen die man boven de 70 kwam ging die man steeds 3 maanden wonen bij één van zijn kinderen. Dus 3 maanden daar en 3 maanden weer bij een ander kind. Zo ging dat in die tijd. Daardoor ontmoette ik hem ook mijn toekomstige schoonmoeder. Maar op een gegeven moment werd hij rond zijn 75ste flink dement en moest naar het oudemannenhuis. Dat viel toen ook al niet mee om een plaats te vinden. Maar via enkele maanden in Leiden kwam hij in een oudemannenhuis in het centrum van Gouda terecht. Zijn kleindochter bezocht hem daar van tijd tot tijd en dan ging ik mee. Ik vond het verschrikkelijk daar om te zien hoe die oude man op een zaal lag met een gordijntje tussen de bedden. Middeleeuws gewoon en dat was dan zijn privéplekje. Op dat moment besloot ik dat ik dat mijn ouders nooit aan zou doen. Maar goed, die opa herkende op een gegeven moment zijn eigen kinderen niet meer. Maar als ik mee kwam met bezoek van zijn kleindochter zei hij gelijk: "Hallo adriaan, leuk je te zien". Bij weer een bezoek vroeg ik hem hoe het kwam dat hij mij herkende, maar zijn eigen kinderen niet meer. Zijn antwoord: "Dat komt omdat je zo lelijk bent".
  7. forum rang 7 Marcel H. 25 juli 2024 13:48
    quote:

    ffff schreef op 25 juli 2024 13:38:

    Adriaan,

    Pracht verhaal. Uiteraard een ab-tje waard, maar dat werkt niet bij jou en uiteraard ook niet bij anderen......
    Mijn vrouw moet altijd wel lachen als er een reclame tegen rimpels op de tv komt en ik de opmerking maak: Hebben ze dat ook in 5 - liter verpakkingen?

    Peter
    Een hele goeie van Adriaan. Ik gaf hem als eerste een vinkje.
    De verpakkingen waarop jij doelt zijn erg klein van omvang,
    de prijs is vaak hoog en de werking teleurstellend.
  8. forum rang 7 ffff 26 juli 2024 13:23
    Uiteraard kan het niet anders. Ik begrijp dat ook wel. Maar kijk eens goed naar die foto van Hans van het Haagse stadhuis...............

    Hier loop je een halletje binnen met één balie van anderhalve meter en die oudere dame zegt: Gaat U daar zitten en dertig seconden later komt er een beambte. Als je pech hebt is er één iemand voor jou en moet je een tien minuutjes wachten.

    Maar het strafst vind ik het altijd bij de fiscus: Daar loop je gewoon binnen zoals bij de slager of de banketbakker en.....je wordt meteen geholpen. Ik moet wel toegeven dat ze mij kennen......

    Peter
  9. forum rang 10 voda 26 juli 2024 21:26
    ’Vol stroomnet en bureaucratie zetten streep door 1 miljoen woningen voor 2030’
    Yteke de Jong

    Aangepast: 3 uur geleden Vandaag, 17:00 in Financieel

    Amsterdam - Een groot deel van de plannen voor de bouw van 1 miljoen woningen voor 2030 zijn nauwelijks concreet. Dat blijkt uit een rondgang in de bouwsector door De Telegraaf. „Het aantal vergunningen moet fors omhoog.”

    Een paar weken geleden maakte de Rijksoverheid bekend dat alle seinen ’op groen staan’ om tot 2030 één miljoen woningen te realiseren, maar de bouwsector trekt dit aantal in twijfel. „Het gaat voor een groot deel om zogeheten zachte plannen, die nog niet eens zijn uitgewerkt. Soms gaat het alleen nog maar om een idee. Het zal in veel gevallen nog jaren duren voordat dit daadwerkelijk tot een concrete bouwvergunning gaat leiden. Wij schatten dat er voor slechts 300.000 woningen concrete plannen zijn”, zegt Coen van Rooyen van WoningBouwersNL.

    Voor meer, zie link:

    www.telegraaf.nl/financieel/125925049...
  10. forum rang 7 rene l 29 juli 2024 11:31
    Heineken drinkend Nederland ontwaakt na een dorstige zondagavond met een flinke kater.
    Eigenlijk gebeurt er niet zo veel op de beurs, kijk maar naar de Flippen, hun zien het licht en houden de index in evenwicht.

    Tja, werp maar eens een blik op het scorebord van onze 3 indexen, dit jaar enorme uitschieters zowel naar boven als naar beneden, best wel uitzonderlijk.
    Het kwartaalcijferseizoen loopt op haar laatste benen, en wat mij opviel, de toekomstige groei wordt toch wel een beetje getemperd.
    En ik vraag mij dan af, zijn bepaalde torenhoge k/w verhoudingen dan nog wel gerechtvaardigd.
    Het doet mij dan denken aan de campingrally van inmiddels heel wat jaren terug, analisten waren allemaal euforisch, we zouden maar moeten wennen aan een k/w van 100 of meer.

    Ondanks dat er weinig nieuws is borrelt er onderhuids genoeg, want ja, er is wel nieuws, maar dat is allemaal éénrichtingsnieuws, tegengeluiden hoor je nauwelijks meer op tv.
    Ja, het valt mij op, de mensen worden steeds meer een bepaalde richting uitgeduwd, monddood gemaakt, en je bent al snel een populist of racist als je de echte knelpunten en de oorzaken benoemd.
    Vraag het maar aan Wilders, ik ben benieuwd wat na het reces zijn eerste echte wapenfeit gaat worden, want laten we eerlijk zijn, er is heel veel goed mis in ons land.

    Wat misschien een heleboel mensen helemaal niet weten, maar het is echt waar, de Olympische Zomer Spelen zijn weer begonnen in Parijs.
    Vroeger was het altijd een mooi spektakel, vele bekende sporters, en ik volgde het allemaal.
    De openingsceremonie was heel bijzonder, het leek wel een soort van modeshow met wel heel bijzonder uitgedoste artiesten die niks met sport hebben.
    Koning Pils was aanwezig met zijn ega, ze stonden te flink te hossen en werden nauwlettend gade geslagen door Schoof.

    Op het recente EK schitterden hun echter door afwezigheid, want wat ik hoorde, ze hadden wel wat anders aan hun hoofd, lekker op vakantie naar hun buitenhuis in Griekenland en een beetje varen met hun boot.
    Willem had de show kunnen stelen door wat wat van zijn vaarkunsten met zijn Wajer te showen in de Seine.

    Maar wie de show stal, rare artiesten die het laatste avondmaal speelden, de man op het paard, en ik kan wel zeggen, het wordt buiten het normale nieuws gehouden, maar zeker de achterban van de Christelijke partijen spreken er schande van, deze show was Godslastering.
    En naar mijn mening hebben ze ook zeker een punt en het laatste zal er nog niet over gezegd zijn.

    De prestaties van de Nederlanders zijn zo van wat ik lees niet al te best, tekenend voor ons land, alles loopt ook in de soep.
    Bij ons in het dorp hebben ze ook weer een rijtje met een paar woningen afgebouwd, en ik dacht nog, ze zien er best wel mooi uit, en wie zal er intrekken.
    Maar dat gaat helemaal niet gebeuren, de netwerkbeheerder kan deze woningen niet aansluiten op het net omdat de electriciteit op is en het kan nog wel maanden duren.
    Het was toch een slimme zet om van het gas af te gaan.
    En dan binnen 5 jaar nog 9000 nieuwe woningen bouwen, dat gelooft toch geen hond meer.

    Onze buurt had het afgelopen weekend ook weer een enorme overlast van de Romeinen uit het verpauperde huurpand bij ons om de hoek.
    De hele dag ging het door tot diep in de nacht, hoe meer drank ze ophadden hoe harder ze gingen schreeuwen.
    Er zijn wat mensen die de politie gebeld hebben, maar wat ze dan te horen kregen, zolang het geen dringend incident is waarbij gevaar of geweld in het spel is rukken ze niet meer uit, ze zijn namelijk onderbemand, of moet ik zeggen, onderbevrouwd.

    Kijk maar naar de VS, het is wel helder, Harris gaat de nieuwe premier worden, ze heeft namelijk alles mee, maar misschien is het wel gunstig voor Europa en de beurs.
    Persoonlijk vind ik haar echter niks, ik heb een rare kijk op haar, ze doet me namelijk denken aan Kaag.

    In ons dorp is het ook rustig, het overgrote deel van de Eritjers is vertrokken.
    Ja, met grote koffers zijn ze vertrokken naar hun thuisland.
    Maar maak je niet ongerust, ze gaan daar lekker genieten op onze kosten van een 6 wekende durende vakantie bij hun familie, en dan komen ze straks allemaal weer terug.
    Ik snap het niet, ze ontvluchten hun eigen land met gevaar voor eigen leven, raar, heel erg raar, of niet dan, maar zeg er maar niks van.

    Mij valt het verloop van de beurs in zijn algemeenheid eigenlijk best wel mee, geen campingrally, geen sleurhuttencrash, maar wat niet is kan altijd nog komen.
    Ik zie in de detailhandel het aantal faillissementen wel toenemen, maar de ontslagen medewerkers kunnen overal zo weer aan de slag.
    Maar de jonge generatie, die zijn liever lui dan moe, ik hoor het ook bij de nodige bedrijven, de jeugd wordt steeds minder productief en doen voor steeds meer geld een heel stuk minder.
    Een lastig dilemma, deze mentaliteit zorgt voor een steeds meer prijsopdrijvend effect.

    Maar aan de andere kant, ik hoor het ook van de jonge generatie, waarom zou ik nog hard werken, huizen zijn er voor ons niet meer, de goedkope huurwoningen worden in eerste instantie vergeven aan spoedzoekers die nog maar net in Nederland zijn, en op de koopmarkt, daar is alles onbetaalbaar en liggen de prijzen ver buiten mijn bereik.
    En dit alles met grote dank aan Hugo met zijn verhuurderswet.
    Hugo moet ook nog aan een nieuwe baan geholpen, in Rotjeknor wilden ze hem niet als Burgerbobo, verstandige mensen daar, maar de baantjescaroussel zal hem wel weer uit de brand helpen.

    Zo is het wel, ooit was Nederland een mooi land waar je op eigen kracht de kans kreeg om met een normale baan en eerst wat sparen een eigen en betaalbare woning te kopen en ook verder carriere te maken.
    Het ging niet van zelf, er werd ook veel inzet van je verwacht.

    Waar gaat dit naar toe in de toekomst, hebben we nog wel wat te vertellen of moeten we ons maar inschikken en ons laten overlopen.
    Rechtse geluiden mag je bijna niet meer laten horen, maar ik hoop dat de deur altijd open blijft staan voor een gezonde realistische en rationele discussie waar de waarheid ook benoemd mag worden.

    www.youtube.com/watch?v=iSBsHg8ha1w
  11. forum rang 7 Fender bass 29 juli 2024 17:54
    quote:

    rene l schreef op 29 juli 2024 11:31:

    Heineken drinkend Nederland ontwaakt na een dorstige zondagavond met een flinke kater.
    Eigenlijk gebeurt er niet zo veel op de beurs, kijk maar naar de Flippen, hun zien het licht en houden de index in evenwicht.

    Tja, werp maar eens een blik op het scorebord van onze 3 indexen, dit jaar enorme uitschieters zowel naar boven als naar beneden, best wel uitzonderlijk.
    Het kwartaalcijferseizoen loopt op haar laatste benen, en wat mij opviel, de toekomstige groei wordt toch wel een beetje getemperd.
    En ik vraag mij dan af, zijn bepaalde torenhoge k/w verhoudingen dan nog wel gerechtvaardigd.
    Het doet mij dan denken aan de campingrally van inmiddels heel wat jaren terug, analisten waren allemaal euforisch, we zouden maar moeten wennen aan een k/w van 100 of meer.

    Ondanks dat er weinig nieuws is borrelt er onderhuids genoeg, want ja, er is wel nieuws, maar dat is allemaal éénrichtingsnieuws, tegengeluiden hoor je nauwelijks meer op tv.
    Ja, het valt mij op, de mensen worden steeds meer een bepaalde richting uitgeduwd, monddood gemaakt, en je bent al snel een populist of racist als je de echte knelpunten en de oorzaken benoemd.
    Vraag het maar aan Wilders, ik ben benieuwd wat na het reces zijn eerste echte wapenfeit gaat worden, want laten we eerlijk zijn, er is heel veel goed mis in ons land.

    Wat misschien een heleboel mensen helemaal niet weten, maar het is echt waar, de Olympische Zomer Spelen zijn weer begonnen in Parijs.
    Vroeger was het altijd een mooi spektakel, vele bekende sporters, en ik volgde het allemaal.
    De openingsceremonie was heel bijzonder, het leek wel een soort van modeshow met wel heel bijzonder uitgedoste artiesten die niks met sport hebben.
    Koning Pils was aanwezig met zijn ega, ze stonden te flink te hossen en werden nauwlettend gade geslagen door Schoof.

    Op het recente EK schitterden hun echter door afwezigheid, want wat ik hoorde, ze hadden wel wat anders aan hun hoofd, lekker op vakantie naar hun buitenhuis in Griekenland en een beetje varen met hun boot.
    Willem had de show kunnen stelen door wat wat van zijn vaarkunsten met zijn Wajer te showen in de Seine.

    Maar wie de show stal, rare artiesten die het laatste avondmaal speelden, de man op het paard, en ik kan wel zeggen, het wordt buiten het normale nieuws gehouden, maar zeker de achterban van de Christelijke partijen spreken er schande van, deze show was Godslastering.
    En naar mijn mening hebben ze ook zeker een punt en het laatste zal er nog niet over gezegd zijn.

    De prestaties van de Nederlanders zijn zo van wat ik lees niet al te best, tekenend voor ons land, alles loopt ook in de soep.
    Bij ons in het dorp hebben ze ook weer een rijtje met een paar woningen afgebouwd, en ik dacht nog, ze zien er best wel mooi uit, en wie zal er intrekken.
    Maar dat gaat helemaal niet gebeuren, de netwerkbeheerder kan deze woningen niet aansluiten op het net omdat de electriciteit op is en het kan nog wel maanden duren.
    Het was toch een slimme zet om van het gas af te gaan.
    En dan binnen 5 jaar nog 9000 nieuwe woningen bouwen, dat gelooft toch geen hond meer.

    Onze buurt had het afgelopen weekend ook weer een enorme overlast van de Romeinen uit het verpauperde huurpand bij ons om de hoek.
    De hele dag ging het door tot diep in de nacht, hoe meer drank ze ophadden hoe harder ze gingen schreeuwen.
    Er zijn wat mensen die de politie gebeld hebben, maar wat ze dan te horen kregen, zolang het geen dringend incident is waarbij gevaar of geweld in het spel is rukken ze niet meer uit, ze zijn namelijk onderbemand, of moet ik zeggen, onderbevrouwd.

    Kijk maar naar de VS, het is wel helder, Harris gaat de nieuwe premier worden, ze heeft namelijk alles mee, maar misschien is het wel gunstig voor Europa en de beurs.
    Persoonlijk vind ik haar echter niks, ik heb een rare kijk op haar, ze doet me namelijk denken aan Kaag.

    In ons dorp is het ook rustig, het overgrote deel van de Eritjers is vertrokken.
    Ja, met grote koffers zijn ze vertrokken naar hun thuisland.
    Maar maak je niet ongerust, ze gaan daar lekker genieten op onze kosten van een 6 wekende durende vakantie bij hun familie, en dan komen ze straks allemaal weer terug.
    Ik snap het niet, ze ontvluchten hun eigen land met gevaar voor eigen leven, raar, heel erg raar, of niet dan, maar zeg er maar niks van.

    Mij valt het verloop van de beurs in zijn algemeenheid eigenlijk best wel mee, geen campingrally, geen sleurhuttencrash, maar wat niet is kan altijd nog komen.
    Ik zie in de detailhandel het aantal faillissementen wel toenemen, maar de ontslagen medewerkers kunnen overal zo weer aan de slag.
    Maar de jonge generatie, die zijn liever lui dan moe, ik hoor het ook bij de nodige bedrijven, de jeugd wordt steeds minder productief en doen voor steeds meer geld een heel stuk minder.
    Een lastig dilemma, deze mentaliteit zorgt voor een steeds meer prijsopdrijvend effect.

    Maar aan de andere kant, ik hoor het ook van de jonge generatie, waarom zou ik nog hard werken, huizen zijn er voor ons niet meer, de goedkope huurwoningen worden in eerste instantie vergeven aan spoedzoekers die nog maar net in Nederland zijn, en op de koopmarkt, daar is alles onbetaalbaar en liggen de prijzen ver buiten mijn bereik.
    En dit alles met grote dank aan Hugo met zijn verhuurderswet.
    Hugo moet ook nog aan een nieuwe baan geholpen, in Rotjeknor wilden ze hem niet als Burgerbobo, verstandige mensen daar, maar de baantjescaroussel zal hem wel weer uit de brand helpen.

    Zo is het wel, ooit was Nederland een mooi land waar je op eigen kracht de kans kreeg om met een normale baan en eerst wat sparen een eigen en betaalbare woning te kopen en ook verder carriere te maken.
    Het ging niet van zelf, er werd ook veel inzet van je verwacht.

    Waar gaat dit naar toe in de toekomst, hebben we nog wel wat te vertellen of moeten we ons maar inschikken en ons laten overlopen.
    Rechtse geluiden mag je bijna niet meer laten horen, maar ik hoop dat de deur altijd open blijft staan voor een gezonde realistische en rationele discussie waar de waarheid ook benoemd mag worden.

    www.youtube.com/watch?v=iSBsHg8ha1w
    Prima, die verhaaltjes over hoe 'hun' het allemaal verkeerd doen.
    Maar dat calimero gehuil altijd hoe bepaalde thema's/nieuwsfeiten uit de reguliere media worden gehouden is gewoon onzin.

    Ophef over parodie op Laatste Avondmaal tijdens openingsceremonie Spelen - nos.nl/l/2530509

    Ook gewoon op nu.nl en andere reguliere media, of MSM zoals de complotstokers plegen te zeggen.

    Daarbij kun je wachten tot je een ons weegt totdat Wilders iets oplost voor je. Tenzij voor Hongarije of Israël, voor Nederland doet die man niets. Behalve de boel frustreren.
  12. forum rang 7 rene l 2 augustus 2024 10:27
    Het is hoogzomer, tevens is het weer vrijdag, over het weer zal ik maar niks zeggen, ik kon wel wat afkoeling gebruiken, maar het spookt ook flink op de beurzen.

    Her en der worden er behoorlijk serieuze tikken uitgedeeld en de mensen komen weer een beetje met de voetjes op de grond te staan na alle eurofie.

    De regering zit blijkbaar nog in een recessie, je hoort weinig, behalve deze week, er was nog een tussentijdse poll gedaan naar de stemming onder de mensen.
    Er wordt dan gekopt, de PVV krijgt serieuze klappen.
    Tja denk ik dan, zoiets kun je verwachten, maar wat mij opviel, de PVV heeft op dit moment meer kiezers achter zich staan dan tijdens de laatste verkiezingen.
    Wel ben ik eerlijk, tussentijds hadden ze er meer maar bij de aantreding van Schoof is de relatie van bepaalde types al weer een beetje bekoeld en zijn ze terug overgestapt.

    Wat echter niet genoemd wordt, de VVD moet zich toch zorgen maken, ze zakken behoorlijk door en staan ten opzichte van de laatste verkiezingen meer dan 10% in de min.
    Verder is het een beetje stuivertje wisselen bij BBB, NSC, en het CDA.
    Op links is het niet veel beter, een beetje gerommeld in de marge en dat is het wel.

    Vanmorgen las ik nog dat meer dan 15% van de Nederlanders gelooft in het vervolkings-complot, het is net wat je gelooft maar het zou ook zomaar waar kunnen zijn.
    Ik geloof er niet, maar wat wel dat zeg ik lekker niet.

    Goud van Oud, en al de verwachte gouden medailles van TeamNL op de Olympische Spelen vallen flink tegen, het is ook een beetje roeien met de riemen die je hebt.
    Ik hoor het ook, het is me daar toch een zooitje met al die verklede mensen die de Afgoden schofferen, ongekend.

    Ik lees dan ook dat tijdens een partijtje boksen een blijkbaar transgender persoon een vrouwelijke bokser nagenoeg knock-out heeft geslagen, tja denk ik dan, het kan en moet blijkbaar, aan gekken geen gebrek en het moet steeds gekker.
    Met normaal sporten heeft dit volgens mij niks meer te maken.

    De prestaties van de Nederlanders blijven flink achter, waar zou dit toch aan liggen, krijgen ze wel passend krachtvoer, want van wat ik zo lees, het laatste avondmaal is eigenlijk volledig vegetaries, op voorschrift van de groene gekkies.
    Niet de juiste proteinen, maar de Nederlanders zijn inventief, ze hebben een aantal magnetrons in laten vliegen met de nodige diepvriesmaaltijden.
    Ja, echt waar, ze vertellen dan wel niet de waarheid, ze hadden ook nog even overwogen om McHungry met de Oranje Fatbikes in te schakelen maar hun stoppen met de handel in Frankrijk en dat was dus ook geen optie.
    Ik lees ook dat bepaalde teams uit andere landen eieren voor hun geld gekozen hebben, ze hebben het Olympische kamp verlaten en hebben hun heil gezocht in een hotel elders waar de accomodatie beter is en ze tenminste normaal te eten krijgen.

    We raken het spoor bijster, kijk alleen maar naar de NS, de kosten zijn niet meer under control, ze gaan nu bezuinigen op UBS aansluitingen, personeel dat met pensioen gaat wordt niet meer vervangen, en uit duistere bron heb ik vernomen dat ze ook weer afgeschreven Fyra's laten rijden die nu nog ergens op de terreinen op een dood spoor staan.

    En al dat rijdend materieel op accu's, de mensen komen steeds meer tot bezinning en beginnen de waarheid te zien, het busje dat niet meer komt en straks nog veel meer ellende.

    Straks de volle mep aan wegenbelasting betalen voor stekkerbak van 2 ton aan gewicht, en wat te denken van de verzekeringspremie, en hou er rekening mee, na een jaar of 15 zijn dit soort dure auto's redelijkerwijs afgeschreven tot nul en financieel geen cent meer waard.

    Je ziet het ook bij autofabrikanten, het kost hun bakken vol met geld dat onder de ogen van de aandeelhouders verdampt, groene gekte overal.
    Ik ben ook nog steeds van mening, een normale benzineauto rijdt zuinig en is relatief schoon, niet al te zwaar, en volgens mij nog steeds het beste alternatief, en zeker het allergoedkoopste.
    Maar als ik dit zeg dan word ik voor knettergek verklaard.

    Hebben we de correctie op de beurs nu al gehad, ik heb geen idee, en het is altijd nog mogelijk dat er nog een paniekprikker komt als dief in de nacht.

    Ik hou de hand nog maar even op de knip, want remember, come back in September.

    www.youtube.com/watch?v=YXdOAUKCc0k
  13. forum rang 6 De amateur 2 augustus 2024 10:46
    @rene, die Algerijnse boxer waar je het over hebt is niet transgender. Is geboren als vrouw maar maakt wel heel veel testosteron aan. Haar eigen vader wilde ook niet dat ze ging boxen want dat is niet voor vrouwen. Transgender zijn in Algerije is ook nog eens verboden. Ze heeft waarschijnlijk een DSD. Nagenoeg knockout heeft geslagen is ook overdreven. Ze kreeg 2 tikken en gaf toen op.

    Discussie is wel wat te doen met mensen die een DSD hebben en vooral vrouwen die dan veel testosteron aanmaken. Helemaal eerlijk is het niet maar is ook niet eerlijk iemand te dwingen medicatie te nemen om testosteron niveau's naar beneden te brengen. Ik weet in ieder geval niet een makkelijke en eerlijke oplossing voor alle partijen.
  14. forum rang 7 Marcel H. 2 augustus 2024 10:53
    quote:

    De amateur schreef op 2 augustus 2024 10:46:

    @rene, die Algerijnse boxer waar je het over hebt is niet transgender. Is geboren als vrouw maar maakt wel heel veel testosteron aan. Haar eigen vader wilde ook niet dat ze ging boxen want dat is niet voor vrouwen. Transgender zijn in Algerije is ook nog eens verboden. Ze heeft waarschijnlijk een DSD. Nagenoeg knockout heeft geslagen is ook overdreven. Ze kreeg 2 tikken en gaf toen op.

    Discussie is wel wat te doen met mensen die een DSD hebben en vooral vrouwen die dan veel testosteron aanmaken. Helemaal eerlijk is het niet maar is ook niet eerlijk iemand te dwingen medicatie te nemen om testosteron niveau's naar beneden te brengen. Ik weet in ieder geval niet een makkelijke en eerlijke oplossing voor alle partijen.
    Na 2 tikken groggy. Ademnood.
161 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.