Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Komt er een bodem of technisch herstel

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. stocktrader26 14 juli 2004 16:19
    Zie ik het verkeerd of begint de AEX een bodem te creeeren. Ik ga in ieder geval in de calls. Scherpe daling van vanochtend is gestuit op bovenkant gap (326-329). 329,4 heeft stand gehouden zo te zien. Ik heb maar wat calls AEX augustus 340 ingeslagen voor 2,30.

    Stoploss op 329

    Groeten allemaal

  2. skyhigh 14 juli 2004 22:38
    Beste stocktrader, geen van beide denk ik. Ik zie dat men veelal uit gaat van economische ontwikkelingen, maar dat behoeft niet altijd de reden te zijn voor de richting van de beurs. Zo zal het de komende tijd ook zijn volgens mij. Economisch zal het wel doorkabbelen, maar gaat het m.i. om politieke conflicten en denk ik aan het Midden-Oosten. Nu ben ik geen guru, maar maak ik in dit geval gebruik van financiele astrologie en heb ik geleerd dat het een bruikbaar hulpmiddel kan zijn. Per begin augustus is er een sterk astrologisch aspect dat wijst op escalatie in het Midden-Oosten en een negatieve beurs. In de laatste 220 jaar is dit aspect 10 keer voorgekomen en in 9 van de 10 keer markeerde dit een belangrijke bodem in de markt. De tijdsperiode bedraagt zo'n 2 maanden rond de datum van het aspect (6 augustus)en bestaat de risicoperiode uit grofweg begin juni tot begin oktober. In deze periode verwacht ik een bodem lager dan 250 voor de AEX. U neemt uiteraard uw eigen beslissingen, maar zou ik u aanraden alert en kritisch te blijven. Veel succes. Koos.
  3. clever 15 juli 2004 00:04
    quote:

    Koos Hoos schreef:

    In de laatste 220 jaar is dit aspect 10 keer voorgekomen en in 9 van de 10 keer markeerde dit een belangrijke bodem in de markt.
    Beste Koos Hoos,

    Dit roept vragen op. We gaan er dus van uit dat de 1e keer dat dit voorkwam 220 geleden was. Betreft het hier die ene keer dat het geen bodem markeerde? Of markeerde het hier ook een bodem maar was het geen belangrijke.

    Cheers,
    Joost is where the most is (maar vandaag even niet)
  4. [verwijderd] 15 juli 2004 12:01
    quote:

    stocktrader26 schreef:

    Zie ik het verkeerd of begint de AEX een bodem te creeeren. Ik ga in ieder geval in de calls. Scherpe daling van vanochtend is gestuit op bovenkant gap (326-329). 329,4 heeft stand gehouden zo te zien. Ik heb maar wat calls AEX augustus 340 ingeslagen voor 2,30.

    Uhhm technische analyses zoals de Stadiummethode of Elliott Wave spreken over een krachtige neergaande lange termijn trend die net begonnen is. Misschien heb je geluk en komt er nog een opgaand golfje, ik geloof echter meer in puts.

6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.